Beëdiging Bouterse en Ameerali op 3 augustus

5

PARAMARIBO, 19 jul – Desi Bouterse en Robert Ameerali worden op drie augustus beëdigd tot president en vicepresident. Dit zei parlementsvoorzitter Jennifer Geerling-Simons. De ceremonie vindt plaats tijdens een buitengewone vergadering van het parlement de Anthony Nest Sporthal, Nis. Bouterse wordt per speciale koerier verwittigd van zijn verkiezing tot president.


5 REACTIES

 1. Nationale Feestdag!

  Het volk dat gekozen en gewonnen heeft vraagt om een Nationale feestdag op 3 augusutus. Dat is vanaf de Berm beloofd aan al die feestgangers die daar wekelijks gratis mochten eten, drinken en beesten.

  Houdt u er rekening mee dat een Nationale Feestdag 60 miljoen Amerikaanse dollars kost.
  Die moeten we eerst verdienen en daarna pas uitgeven. Met soft is het iets moeilijker, maar met harddruggs is het zo gepiept.


  Maak melding

 2. ik denk dat veel slachtoffers van deze beest zich omdraien in hun graf moeders vaders mannen en vrouwen kinderen die hun geliefden hebben verloren bij een zinloos revolutie de hoofdrol spelers doen zich nu voor als democraten na 30 jaren pas er achter komen dat geweld niet de oplossing is dat is best wel laat. ik zal deze regering heel krities volgen mijn mening en pricipes zullen niet verandere ten opzichte van bouterse en zijn moordenaars bende.


  Maak melding

 3. wat een feestdag zal 03-08-2010 voor mij worden! ik zal taart eten en champagne drinken! DES for PRES! Thank you DDB you make my life!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.