Topfunctie voor Mansaram op Surinaams ministerie

26

PARAMARIBO, 17 jul – Ex-parlementariër Sharmila Mansaram (VHP, Nieuw Front) krijgt een topfunctie op het ministerie van Justitie & Politie. Dit meldt de Times of Suriname. De ministerraad keurde haar voordracht al goed. Het is nu alleen nog wachten op de zegen van president Ronald Venetiaan.

Alleen het staatshoofd mag dergelijke functies invullen. Meestal is dit niet meer dan een formaliteit. “Ik neem aan dat de president geen bezwaar zal hebben”, zegt Mansaram. Haar capaciteiten moeten voor zich spreken. Ze is jurist en studeert binnenkort af als socioloog. Mansaram is werkloos sinds ze niet meer op de kandidatenlijst mocht van de VHP. Parlementariërs krijgen pas op hun zestigste een pensioen.

Thuis duimendraaien zit er niet in na tien jaar parlementariërschap. “Ik ga werken, want ik heb niet gestudeerd om thuis te zitten. Iedereen zal het er over eens zijn dat ik de capaciteit en kwaliteit heb”, aldus Mansaram. Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie heeft ook een onwrikbaar geloof in zijn capaciteiten. Die zou de volgende regering best kunnen gebruiken. Hij droeg zichzelf voor als beleidsadviseur.


26 REACTIES

 1. Dieven en nogmaals dieven respectloos deze rovers.
  Men moet er zorgdragen dat men deze mensen zwaar gaat straffen respectloos zijn deze mensen naar de gemeenschap toe.

  Dan hebben wij nog een lummel daar zitten met de naam Vniksaan maar hij kan zijn rode lip niet op los maken het zit geplakt met Olifanten poep.
  Ik vraag mij af wanneer NPS’ers en PL’ers en noem maar op zich niet massaal beginnen te benoemen.
  Men moet deze schurken zwaar straffen en daarna verjagen.


  Maak melding

 2. VHP komt over als zeer gevaarlijk. Zie hen gewoon als bankrovers, stelen alles wat los en vast zit.
  Gewoon een criminele instelling van zware criminelen hebben deze mensen.
  Maar wanneer zij overvallen worden schreeuwen zij moord en brand, maar zie daar de zeer brutale handelingen die men nu aan het plegen is…IK NOEM DIT GEWOON ZEER BRUTALE ROVERS…DIEVEN.


  Maak melding

 3. In het parlement heeft ze al tien jaar ervaring opgedaan in duimendraaien!!
  Ze steekt zichzelf een veer in haar …. over haar capaciteit en kwaliteit die niemand bekend is!
  Misschien dat die aan de Watermolenstraat te gebruiken zijn?!
  Kan ze zelf een(1) wapenfeit opnoemen over haar functioneren als parlementariër?!
  Voor viswijf spelen telt in mijn ogen niet als wapenfeit!
  Dit is enkel een inkomen veiligstellen als toekomstig spookambtenaar!
  Ze voelen de heat al van de oppositiebanken waar niets te vergeven is!!
  Ja, er breekt komkommertijd aan voor de VHP!


  Maak melding

 4. Wat denken de verliezer nog tedoen.ze hebben het niet voor het zeggen,en kunnen gewoon in hun fungtie ontheven worden,wat ook in het bedrijfleven gebeurd.


  Maak melding

 5. Als Dora voldoet aan de kwalificaties voor die functie kunnen er geen bezwaren zijn dat mandora haar voordraagt om invulling te geven.

  Echter zijn er geen garanties dat zij op Jupol geen identieke gedragingen aan de dag zal leggen.


  Maak melding

 6. En zo is het maar net.

  Je hebt niet gestudeerd om duimendraaiend thuis te zitten.
  De vele anderen nietsnutten w.o. DD, RB en PS hebben nimmer gestudeerd, weten niet eens wat dat inhoudt, maar proberen wèl de dienst uit te maken in Suriname.
  Nou, Sharmila in jou heb ik alle vertrouwen en weet zeker dat je ook daar een hele goeie job zal doen. Elk één die op jouw niveau heeft gestudeerd (juriste en binnenkort sociologe)en bovendien gedurende 10 jaar heeft bewezen een uitstekend DNA-lid te zijn geweest, verdienst ook iedere topfunctie op een dergelijk niveau.

  Wat een schril contrast met de 3 hierboven vermelde personen die geen enkele scholing/educatie hebben genoten, maar zonder enige gène opteren naar de functie van President, Vice President en Voorzitter van de DNA.
  Hoe oliedom moet je dan niet zijn?

  Sharmila heel veel succes!


  Maak melding

 7. Ik begrijp jullie geleerden op het forum helemaal!!! Ze heeft diploma’s en is daarom ongeschikt en rover!!! Als je geen diploma had dan hadden jullie vast geen bezwaren en en was ze voorbeeldig net als ongeschoolde R. Brunswijk!!! Ik begin jullie nu pas door te hebben,al heb ik wat moeite met jullie heldere visie!!!


  Maak melding

 8. maw zij was de enige die heeft gesolliciteerd voor die functie,vreemd??

  aztek

  Zoveel mensen met diplom’s zijn er niet in Su!!! Aan je reactie te zien neem ik aan dat je niet in Su woond!!!Anders zou je beter weten!!!


  Maak melding

 9. Als er 1 partij is die kader met topkwaliteiten thuis laat zitten ipv in te zetten voor het land, dan is het de VHP. Laten de mensen die 10 jaar lang door jullie geboycot zijn nu eindelijk weer een bijdrage leveren. Oen lasi mijn god, don’t you get the message? Het moment dat jullie aan de macht kwamen hebben jullie direkt capabele mensen ontheven en naar huis gestuurd uit rancune. Nu gaan jullie het keihard ondervinden Mansaram, Santokhi, Sardjoe. Je overleeft het wel, doe maar niet zo kinderachtig.


  Maak melding

 10. Ik wil Mansaram even parkeren en aandacht vragen voor de problemen die een aantal Surinaamse studenten hier in Nederland hebben met IND.

  Ik hoop dat mevr. Ferrier haar stem nu eens openlijk zal laten horen in belang van deze studenten.

  Woensdag 21 juli a.s. komen deze studenten waarschijnlijk in het nieuws.

  Graag hiervoor jullie aandacht en reactie!!

  Srika


  Maak melding

 11. Pinto,
  jij en jou soortgenoten zijn gewoon jaloers op HINDUSTANEN!
  Ga jij maar ook een werk zoeken en leer jou soortgenoten dat werken meer productief is dan afgunstig zijn op mensen die heel hard en hun best doen!
  Je kunt beter kritiek leveren naar jou soortgenoten die niet willen werken maar wel beroven! Dus mijn beste PINTO doe eens iets nuttigs en ruim jou PUINHOOP eerst op!


  Maak melding

 12. Intussen houdt dat hokken van zij, die opelkaar lijken maar niet op in dit land.

  Hopelijk zal het komend beleid daar een eind aan brengen.

  In een land als Suriname met een zeer pluraal samenleving is dat onkan!


  Maak melding

 13. hahaha thuis zitten hoeft niet,als je jurist ben en met nog een betje studie kan je toch in de advocatuur gaan,waarom moet je speciaal bij de overheid gaan werken,bovendien zijn er zoveel ervaren juristen in Suriname die deze functie zou kunnen invullen, dus ik kan me niet voorstellen dat zo’n functie 2 jaren vacant kan zijn.Hoe kan je onderdirecteur worden van een departement dan dreigd jou partij in de oppositie bank te belanden,dus je gaat advies geven aan een departement en dezelfde advies wordt tegengesproken door jou partij.


  Maak melding

 14. Brunswijk moet protest aantekenen bij president Venetiaan. Deze functie zal de nieuwe regering in-vullen. Als juriste kan zij haar eigen praktijk beginnen of een andere functie zoeken.


  Maak melding

 15. Topfunctie voor Mansaram op Surinaams ministerie

  Topfunctie voor Santokie op Surinaams ministerie

  Je zou bijna denken dat front de verkiezingen heeft gewonnen en dat ze functies onder elkaar verdelen.

  Eerste wet die in de Assemblee aangenomen moet worden en met terugwerkende kracht, is dit soort politieke accomodaties terug te draaien en als pure corruptie te noemen, waardoor al deze mensen hun salaris terug moeten storten.


  Maak melding

 16. Met haar bij de totale Surinaamse gemeenschap bekende reputatie mag iedere volgende bewindsman of vrouw wel huiveren om haar in zijn/haar directorium op te nemen.

  Het is een flapuit van de eerste orde!


  Maak melding

 17. als je zo zeker bent van je kwaliteiten waarom moet het dan bij de overheid ?dit gewoon brutaal, ze weten dat ze bij de volgende machthebbers niet aan bot zullen komen maar ze snel iets regelen om lekker thuis zitten niets-en en geld verdienen waarom niet in het bedrijfleven


  Maak melding

 18. Mensen snap niet waarom jullie maar afgeven op anderen???!!! Is het een ziekte die jullie in je hebben??? Ook jullie mogen solliceteren naar topfunkties hoor!!! Maar je moet wel de juiste papieren hebben en zeker geen toiletpapier!!! Wezen jullie volswassen ga studeren,probeer iets van je jullie leven te maken en ga ook voor die topfuktie!!! Dan hoef je helemaal niet jaloers te zijn op een ander!!!


  Maak melding

 19. wie houd wie voor de gek.ze weten toch niet hoe de drugs is verdwenen.de vos verlies zijn haren maar zijn streken niet.Bijden horen niet op die instantie.Je mag geleerd hebben voor een vak maar je kan het niet uitdragen.


  Maak melding

 20. Politiek is een smerig spel.Nieuw Front regering weggestemd en een aanhangsel moet aan een baantje geholpen worden voor haar bewezen diensten.Als ze eenmaal in de functie is benoemd door de president zit de volgende regering met deze mol in haar maag.Deze vrouw gaat het beleid van de nieuwe regering dwarsbomen.De nieuwe regering moet een grote schoonmaak houden onder deze onbetrouwbare types.


  Maak melding

 21. Wel,
  Als een juriste en sociologe in spe, de functie van ministerie van justitie en politie gaat vervullen, hou ik m’n hart vast. Deze vrouw in kwestie,daar heb ik nooit van gehoord. De dieven en andere criminelen zullen zegevieren in het land waar toch wel dringend behoefte is aan manpower. Dat zie ik bij deze dame echt niet.
  Ik zou dan ook willen solliciteren voor een dergelijke functie.Ben ook wetenschapper en academisch geschoold, waar kan ik mijn cv opsturen.
  gr.
  Reenu


  Maak melding

 22. waarom weer de zoveelste benoeming binnen justitie zijn politie staat zal niet door gaan.!!! tjander sandoksie je vriendinnetje zit goed in de mark ze kan best rokken verkoopen volk van suriname open uw ogen zie nu het gezicht van deze rovers laatste stuiptrekingen van deze rovers
  soso lobie
  slands belang
  staatvoorop


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.