Raymann’s Family Man Show in Suriname uitverkocht

0

PARAMARIBO, 14 jul – Alle shows voor Jörgen Raymann’s Family Show in Suriname zijn uit verkocht. “Nog voor mijn vertrek uit Nederland”, zegt de cabaretier. Zijn nieuwste product is de komende dagen op de planken te zien. Suriname zat er duidelijk op te wachten. En niet tevergeefs.

Behalve lachen en de onontkoombare boodschap komt er meer aanwaaien. De vlotte kaartenverkoop heeft er direct mee te maken. “Het doet ons deugd, want dan kunnen we weer wat doen voor de kinderhuizen”, zegt Raymann. Hij bedenkt vier, namelijk Sanatan Dharm, Stichting voor het Kind, La Kasitas en het Paarl Huis. “De show zelf is grotendeels overdreven en verzonnen.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.