Amsterdam verwelkomt Dansi op Kwakoe festival

0

‘Dansi’ is het jaarlijks openlucht dans & muziek festival met muzikanten, zangers en dansers. Na het grote succes van afgelopen jaar staat 2010 wederom in het teken van ‘Latin’. De Dansi Big Band zal twee vocalisten begeleiden die bekende hits uit de Salsa, Merenque, Samba en Soul muziek ten gehore zullen brengen. De leerlingen van de dansschool ‘Swing Latino’ zullen met hun soepele, zwoele bewegingen het publiek betoveren. Het belooft een waar latin spektakel te worden.

De voor Kwakoe 2010 speciaal samengestelde Dansi formatie zal ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan bij de (inter)nationale gasten van het Kwakoe festival. De drijvende kracht achter dit Dansi festival is Stichting Breathing. Breathing biedt vanuit een multicultureel perspectief een podium aan artiesten, muzikanten, poëten, dansers en filmmakers om expressie te geven aan hun creativiteit.

Jetty Mathurin, bekend van televisie en eigen theaterprogramma’s zal deze Dansi editie presenteren met een typisch Jetty´s accent: vol humor, vrolijkheid en feestelijkheid. Zaterdag 24 juli 2010, van 18.00u – 21.00u op de mainstage van het KwakoeFestival.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.