Opzet Surinaamse ex-parlementsvoorzitter mislukt

33

PARAMARIBO, 11 jul – Het plan van oud-parlementsvoorzitter Paul Somohardjo is mislukt. De politieke partij Doe speelt niet mee. Spelbederf, want Doe-voorzitter en parlementariër Carl Breeveld wordt geen presidentskandidaat. Somohardjo had het nog zo graag gewild. Een nationaal gedragen kandidaat. En ook nog onomstreden.

En kandidaat ook die boven de alledaagse tegenstellingen staat. “Dat hebben we inderdaad gezegd. Maar onder voorwaarde dat de kandidaat gedragen wordt door de grote blokken”, zegt Breeveld tegenover STVS. Die steun is er niet. Breeveld zou alleen door Volks Alliantie gesteund worden. Dat is met de zetel van Doe maar zeven parlementariërs. Bij lange na niet genoeg.

Doe gaat dus uit van de politieke realiteit. “Met zeven zetels is het niet werkbaar. We hebben telefonisch gepraat met elkaar en ook intern overleg gevoerd. Mijn taak is in het parlement en Doe heeft een rol uit te werken”, aldus Breeveld. Bij de laatste verkiezingen behaalde de partij één zetel. Bij de vorige twee verkiezingen was de zetelwinst nihil.


33 REACTIES

 1. Somo zou hem altijd blijven chanteren je weet toch ….jij weet ik Somo wilde jou Pres. maken van Suriname.
  Natuurlijk vooral als hebzuchtige geen denkvermogen heeft….want dat ding is niet haalbaar dus baklucht van Somo gewoon een tingi puf…….. zit Somo te verkopen…..Een idioot trapt er wel in.


  Maak melding

 2. Somo is niet gek Somo weet een praatgraag is een leeghoofd. Somo zou duidelijk hiervan gebruik en misbruik van maken…blaffende honden toestanden, heeft NPS zetels gekost.
  Zaken moeten tastbaar zijn zie: Dombo Rambo.
  Nu alle kaken stijf van dom achterlijkheid.


  Maak melding

 3. Zo, Somo, je bent uitgespeeld. Wat is nu je andere zet.? Ben je met een kaartspel bezig of het belangen van alle mensen? Dus aub niet op wraak uit.
  linda


  Maak melding

 4. laat somohardjo ons niet proberen wijs te maken.want hij is ook een van de politieke hyena.a mik ing ta por ing.

  is alweer bewezen wat macht dronkenschap met mensen kan doen.somohardjo is geen denker maar een hebberige machtswellusteling.deze man is letterlijk en figuurlijk bezig met zich zelf.camouflage of misleidend politiek voering is de normaalste zaak bij deze man.

  let maar op de gekozenen van de volksalliantie.dit zijn alleen mensen van de pertjajah luhur en geen anderen.dit heeft hij meerdere keren herhaalt dat hij(tijdelijk)niemand meer vertrouwd,dan alleen de vijf gekozen leden van zijn partij.

  dus in feite bestaat de volksalliantie alleen op pappier.

  politiek analist bij het nieuw front hebben een aantal markante uitspraken voor u op rij gezet.dit is puur ouderdomspolitiek voering of te wel(sukutrobi/sutu faya)kinderlijke jaloersheid.

  als de overige politieke partijen hetzelfde zouden hebben gedaan,dan was de hek van de dam.
  dus masra venetiaan gebruikt voortaan jou verstand en niet met viswijf mentaliteit tentoon spreiden.die nonsens wat hij allemaal heeft uitgekraaid hebben geen enkele invloed gehad op de kiezers.

  venetiaan en somohardjo zijn waardeloze politicus.


  Maak melding

 5. Toekomst!

  Goed zo Carl. Niet happen naar kleine stukjes vis. Leer eerst goed zwemmen en verken je omgeving. Blijf uit de buurt van Krokodillen en Aboma’s dan overleef je het wel.
  De volgende verkiezingen is de beurt aan DOE. De toekomst zal ons voldoende zetels brengen.


  Maak melding

 6. Ja natuurlijk een sul van een kandidaat, die als je het mij vraagt nog niet eens een vlieg heeft kwaad gedaan, een man uit één stuk!

  Het grote probleem is echter het brein achter deze doorgestoken kaart.

  Misschien lijkt die Karel daadwerkelijk wel op een aap hoor Somo maar hij hangt nog steeds niet in een boom.

  Het eigen belang spreekt alle talen, ja zelfs die van een onbaatzuchtige/Salam.

  Hoe grof kan een mens niet zijn.

  Gentleman go home, het Surinaamse volk heeft je meer dan door, jou politieke rol is uitgespeeld! Neem ook Castelen met je mee.


  Maak melding

 7. Als een echte fosting jampa loopt Somo nou te leuren langs de deuren wie er trek heeft in een punt zakje zoute-pinda’s!
  De sate van rattenvlees ligt nog vers in het geheugen; misschien kan hij het over een paar maanden weer proberen.
  Misschien kan hij dan wat aan Bouterse verkopen!!


  Maak melding

 8. Treurig…zie helemaal geen verschil tussen het politiek,van de jaren 66….tot anno 2010.Wordt heftig heen en weer geslingerd met met ditje,s en datje,s.Wanneer gaat met beseffen dat su vooruit moet gaan,deze oude garde moet gewoon op de vuilnis belt gedumd worden.Maar ,ja ben bang dat dit nooit zal gebeuren.Suriname moet gaan accepteren dat er heel veel knappe koppen,van surinaamse afkomst in het buitenland wonen,die men gewoon de kans moet geven.En dat doen ze niet,of willen dat niet,.nee,anders kunnen de zakken niet gevuld worden,van familie,partygenoten,en vrienden.


  Maak melding

 9. Het wordt tijd dat al die koe-beesten de z.g.n.intelectuelen hun koppen bij elkaar steken zonder aanziens des persoons en een blok vormen in het belang van sme..

  M.a.w. hun kennis en kundigheden terbeschikking van het land stellen zonder parij gebonden heden..

  Wie niet bereid is hieraan mee te doen zal eeuwig speit krijgen..

  Let wel je bent sme’er hebt kennis en kundigheid opgedaan ter onwikkeling van je zelf en vergeet niet je medemens..

  Daarom ben je moreel verplicht dit over te dragen aan het land en volk en je nakomelingen..

  Een witman vrouw draagt graag zijn kennis over aan anderen opdat ook anderen er genot van hebben,dat is een goed etisch gevoel een gevoel van rijk dom,..

  Kijk maar om je heen hoeveel statiares lopen rond in sme voor weinig of geen geld..

  Ze geven je kennis en nemen ook ervaring mee in hun scipties..dagboeken,wat op termijn in een boek vorm verschijnt ook dat is kennis overdracht..dus leer-rijk..


  Maak melding

 10. Wat hebben jullie toch met die arme man?
  Hij deelt alleen cadeautjes uit?
  Laat die man toch met rust mang?
  Hij is gewoon een lieverd, of mag dat niet?
  groetjes,pakromo.


  Maak melding

 11. zolang een deel van intellect suriname zich laat gijzelen door een aantal schoften die lijden grootheidswaanzin zal er geen kennis overdracht plaats vinden.als je alleen maar naar feit kijkt dat twee ongeschoolde klootzakken het sraks voor het zeggen hebben in suriname de één heeft alleen maar mulo doorlopen de ander is laaggeletterd is toch schande voor de mensen die geschoold zijn in suriname brunswijk krijgt 6 ministeries maar niemand vraag zich af of zij die kennis in huis hebben om deze ministerie te bemannen zelf de media in suriname zwijgt in alle talen. suriname gaat heel donkere tijden tegemoet.


  Maak melding

 12. Beste Linda (reactie #3),

  Kijk uit. Somo is nog lang NIET uitgespeeld. Zijn revanche moet nog komen.

  Want terwijl het feitelijk de bedoeling van de Nieuw Front-combinatie was, om slechts de Volks Alliantie voorzitter opzettelijk een hak te zetten, liep het scenario volkomen uit de hand.

  Omdat men niet op gerekend had, dat de A.B.O.P. en de Volks Alliantie heimelijk afgesproken hadden, om hun stembrieven te zullen fotograferen. En hierdoor mislukte het Nieuw Front scenario tenslotte compleet.

  Somo was wel voor het Voorzitterschap van het Surinaams Parlement uitgeknikkerd. Waardoor de A.B.O.P. vervolgens als gewoonlijk wederom ’ten onrechte’ de schuld toebedeeld kreeg. Maar dit maal NIET zonder de nodige consequenties voor de Nieuw Front-combinatie.

  En nu komt het: De voorzitter van de B.E.P. Caprino Allendy echter, zweeg tenslotte als ‘medeplichtige’ bij deze kwestie in alle talen. Even als de N.P.S. en de V.H.P., die zich in stilzwijgen hullen.

  En hier ligt nou Somo zijn revanche verborgen.

  Parlementarier Caprino Allendy van de B.E.P. zal het vroeg of laat moeten ontgelden. En dit zou ten koste kunnen gaan van het samenwerkingsverband tussen de A-Combinatie en de MEGA-Combinatie. Dit in geval van een eventuele kandidaatstelling van ‘medeplichtige’ Caprino Allendy als Vice-President in het Parlement op 19 juli 2010 a.s.

  En Somohardjo zijn wraak zal daar NIET zoet zijn.

  http://www.youtube.com/watch?v=iABtr0KGkMM

  So, don’t take the man by the look!

  http://www.youtube.com/watch?v=_zUFjleKNiw


  Maak melding

 13. Opzet Surinaamse ex-parlementsvoorzitter mislukt

  Opzet front mislukt

  Opzet vhp mislukt

  Opzet nps mislukt

  Het is 2010 en het volk heeft gekozen voor MC in het machtscentrum, change has come, al het andere zal mislukken.


  Maak melding

 14. Na mi,
  Don’t worry, ik ben hier oog en oor voor je.

  Blijf die loosers in elk geval wijzen op hun shortcommings.

  Ik kan begrijpen dat het steekt dat Bouta met al zijn deugden en gebreken in de lift zit.

  You can fool the people sometime, but cannot fool all the people all of the time.

  De voorzitter begon al zijn massameeting met, “kondreman un sabi taki kiri kiri enzovoort”. Die CD was eentonig geworden. Het volk gelooft niet meer in prasi-oso praatjes.


  Maak melding

 15. Beste vrienden,

  Als Paul Somohardjo
  het Surinaams volk NIET GOED behandelt,
  zal het Surinaams volk Dodelijk
  tegen Paul Somohardjo zijn!

  De Mega Combinatie heeft door
  Jennifer Geerlings-Simons
  een pers/bezoekkamer geven aan
  de pers en de bezoekers van
  De Nationale Assemblée ,
  zodat wij NIET, zoals in het verleden
  onder leiding van Paul Somohardjo,
  als een hond worden behandelt bij
  De Nationale Assemblée!

  Conclusie
  ONZE GEZONDHEID IS BELANGRIJK!

  Advies
  Laten we Nu werken aan
  een Gezonde Politiek Landschap
  voor u en voor mij!
  ONZE GEZONDE BIJDRAGEN TELLEN!

  Groeten,
  Jurgen R. Brul


  Maak melding

 16. Heel goed heer Breeveld. Prima gedaan!

  Geen adhoc beslissingen maar weloverwogen handelen. Je weet waar je voor gaat. Doe goed werk in het parlement, zodat er ook bij de anderen de ogen open zullen gaan. Duizendmaal Bravo.

  Meneer Somo, doe ons allen een lol en stop met dat gelobby. We hebben al genoeg tijd verloren met dat geleur langs de partijen. Wilde je Breeveld voordragen, neem dan een voorbeeld aan hem. De javaanse Surinamers zouden je ‘in the long run’ erg dankbaar voor zijn.


  Maak melding

 17. Kiri kiri,
  Op den duur dacht de Surinaamse gemeenschap dat El Vene een nieuwe vogelsoort had ontdekt.

  Door dat kiri kiri gedoe ging de NPS van 8 naar 4 stoeltjes.


  Maak melding

 18. Bericht voor de stoorzenders:
  #15/16.

  “Het is 2010 en het volk heeft gekozen voor MC in het machtscentrum, change has come, al het andere zal mislukken.”

  Die verandering komt er, de Surinaamse economie gaat regelrecht de afgrond in, velen malen bewezen door uw vriend de Moordenaar.

  Het volk!?
  U doelt hier op het geestelijk gestoord deel van het Surinaamse volk.

  Let goed op, het zijn juist deze mensen die de grootste klappen zullen moeten opvangen.
  De koers van de SRD ten opzichte van USD gaat sky high en dat is de enige change die uw vriend de Moordenaar kan realiseren.

  #16.

  “Ik kan begrijpen dat het steekt dat Bouta met al zijn deugden en gebreken in de lift zit.”

  Hahahahaha, hihihihihi.

  In de lift zit je baasje de moordenaar zeker,
  wat u en die schoft niet weten is dat het de lift naar het schavot (Boxtel) is.

  Stel je voor, mensen die een crimineel als hun redder zien. Zijn zelf crimineel of rijp voor een afspraak met de psychiater.

  “You can fool the people sometime, but cannot fool all the people all of the time.”

  Slaat echt op de leugens die de Moordenaar de samenleving wilde doen geloven na het vermoorden van oprechte Surinamers.

  “De voorzitter begon al zijn massameeting met, “kondreman un sabi taki kiri kiri enzovoort”. Die CD was eentonig geworden. Het volk gelooft niet meer in prasi-oso praatjes.”

  U doelt hier op het geestelijk gestoord deel van het Surinaamse volk.
  De mensen die zo graag een Moordenaar als hun president willen. De mensen die van de 51 zetels 23 hebben en zich vervolgens de meerderheid waant.


  Maak melding

 19. Pinto,

  Hun shortcomings zit diepgeworteld.

  Het heeft niet lang geduurd voor de racistische kaart werd gespeeld. Lees maar overal op waterkant gaat het bij de fronters om etniciteit en racistische drogredenen.

  Ze zijn in ieder geval geen haar beter dan Wilders.

  Het blijkt dat wij anno 2010 nog een lange weg te gaan hebben naar eenheid, verbroedering, liefde voor elkaar en het land.

  Front heeft verloren en komen niet in het machtscentrum, hier moeten alle Surinamers die voor natievorming, eenheid en verbroedering zijn voor zorgdragen. NOOIT meer FRONT, VHP of NPS in het machtscentrum, dat zou een nobel streven moeten zijn van alle vaderlandslievende Surinamers.

  Bouterse zou per direkt als hij dat nog van plan is, alle gesprekken met VHP als partij stopzetten, Pahlad had dit al geeist en die weet het. Bouterse had ook al verklaard dat de opponenten alles uit de kast gaan halen om regeren onmogelijk te maken.


  Maak melding

 20. @20

  “Het volk!?
  U doelt hier op het geestelijk gestoord deel van het Surinaamse volk.”

  En dat stelt u vanuit uw veilige thuishaven aan de noordzee.

  Je mag op je kop gaan staan, gieren tieren en brullen, en ja, je mag het Surinaams electoraat beledigen, maar vooralsnog zijn het nogsteeds 23 zetels voor MC en 7 voor AC, totaal 30 zetels wat betekend de meerderheid in de DNA en dat telt.

  Begrijp je nu waarom de Surinamers de Surneds betweterige ex-landgenoten vinden, waar ze geen boodschap aan hebben.


  Maak melding

 21. Kennis overdragen aan ME_neer DU-bieltje ,een
  “geindoctrineerde staatsmaloot” is energie verspillen .
  ME_neer DU-bieltje is een bodemloze gat .
  Bosro yu tifi nanga wassi yu njan mofo !!!

  Tan bun na olland
  No furu kranti moro yere,liebi NS met rust.
  Te YU sidon ini wan loko , da yu no musu gedraag yu srefi leki wan EL LOCO .

  ” DES IS THE PRES ”

  STREE DE FU STREE
  WI NO SA FREDE
  REPUBLIEK SURINAME VOORWAARTS
  VOORWAARTS RICHTING HET GELUK/OVERWINNING
  SRANAN SA WINI
  HET VADERLAND OF DE DOOD


  Maak melding

 22. Dat wordt lachen (eigenlijk huilen), de economie gaat helemaal op zijn gat.

  Hoe weet ik dat!? Reeds velen malen eerder
  vertoond.

  De schreeuwers kunnen het eenvoudigweg niet. Nooit gekund en zullen het ook nooit kunnen. Start de geldpers, de enige productie die de ndp kan. En! Bijna vergeten, mensen tot de dood martelen.

  Hoe weet ik dat!? Reeds velen malen eerder
  vertoond.


  Maak melding

 23. straks krijgt carel breeveld de schuld van somohardjo.teki un ai luku.

  nederland geen kampioen,de referee krijgt de schuld,het nieuw front heeft de verkiezing verloren,mega combinatie krijgt de schuld,
  somohardjo heeft de d n a verkiezing verloren,abop krijgt de schuld

  front plus gaat niet door a combinatie
  krijgt de schuld,simons heeft gewonnen en jesserun beschuldigt mega van omkoperij, guno castelen pleegt valsheid in geschrifte,bee en walther bonjaski krijgen de schuld.arti jesserun trekt zich terug uit Trefpunt 2000/volksalliantie,somohardjo vindt hem een lafaard.

  alleen de mensen bij het nieuw front zijn de waarachtige apostelen.


  Maak melding

 24. @25 Whome

  “Dat wordt lachen (eigenlijk huilen), de economie gaat helemaal op zijn gat.”

  Als een volleerde zwartkijker en destructieve fronter, begrijp ik wel dat je hoopt dat de economie helemaal op zijn gat gaat.

  Dat je totaal bent doorgedraaid is nu wel overduidelijk, over een paar weken zal je het niet meer zien ziten, want dan is de VVV achter de rug. De waarachtige Surinamers zullen dan slagvaardig aan de slag gaan om ons geliefde Suriname duurzaam te ontwikkeling.

  Jij zal het helaas niet meer meemaken, want tegen die tijd zit je in een Zweedse band, schreeuwend ‘ik had het toch voorspeld de moordenaar, economie op zijn gat , de moordenaar, economie op zijn gat.de moordenaar, economie op zijn gat.


  Maak melding

 25. Al die persoonlijke aanvallen, daar heb ik geen boodschap aan.

  Een aantal van jullie praten over de valkuilen van anderen, maar zien de eigen allergie niet in.

  Na ruim drie jaren op dit forum actief te zijn, zie ik alleen maar, soms wel een kleine uitzondering, dit forum qua niveau van reageren achteruit gaan.

  Dit boeit geschoolde jongeren niet om zo actief aan mee te doen. Ik vind dat wij af moeten van dit therapeutisch gedoe om zo elkaar steeds te beledigen of verbaal aan te vallen, zonder enige zinnige inhoudelijke bijdrage te leveren op dit forum.

  Voor de duidelijkheid gaat het bij mij niet om de hier gebezigde grammatica – immers, wij hebben het Nederlands geleend – of een wetenschappelijke benadering van een onderwerp, maar om het respectvol communiceren met elkander.

  Ik vraag de forumhouder hierop toe te zien. Het genereren van inkomsten d.m.v. dit forum is voor mij begrijpelijk, maar toch zal gekeken moeten worden naar de ethiek van handelen en reageren.

  Ik word vaak door studenten – ook van Surinaamse komaf – gevraagd of de gelezen reacties ook correspondeert met het algemene doen en denken van Surinamers.
  Wel in de negatieve zin. En dat beeld krijgt de buitenwereld van ons Surinamers.
  Srika


  Maak melding

 26. @ srika,
  mag ik zo vrij zijn op jou te vragen om de laaste zinnen van jou reaktie te verhelderen a.u.b . vanaf ik word vaak door studenten- ook van surinaams komaf……..
  B.V.D


  Maak melding

 27. Ik hoef geen bewijzen te leveren, dat doet de Moordenaar en zijn criminele bende zelf.
  Is reeds bewezen en de ndp kan schrijven wat men wenst en eisen wat men wenst, gestudeerd of niet gestudeerd. Wij hebben het hier over iemand die een volk onderdrukt heeft en massaal de mensenrechten geschonden heeft.

  Geen praatjes want die vullen geen gaatjes.

  De ndp kan het land niet ontwikkelen hebben ze ook nooit gekund. End of story.

  Hoe kan een mens een Moordenaar als zijn/haar president wensen!?

  Stel; Leendert Moifutu heeft gisteren bij mij ingebroken (ik woon trouwens in Suriname) en dat weet ik want ik heb camerabewaking. Ga ik hem dan gewoon de volgende gewoon bij mij thuis voor mijn verjaardagsfeest uitnodigen? Indien ik dat zou doen dan is er zeker iets miet pluis in mijn bovenkamer.

  welnu dat doen diegenen die de Moordenaar als hun president willen.


  Maak melding

 28. #25 Waarom sta je niet stil bij de bancaire crisis wat nu tot een actueel item leid en zelf een breekpunt is voor het nog te vormen paarse-plus regering (bezuinigingen)
  Mag ik aannemen dat jij ook een ingezetene bent van Olland . Rest mij nog de vraag , waarom protesteer jij niet wat er met jou belastinggeld is gebeurd en waarom moeten wij (de werkende massa en sociaal zwakkeren) de rekening moeten gaan betalen voor wat wij helemaal niet hebben voorzaakt .
  Waarom ga je niet de straat op om protesteren omtrent de bouwfraude , Noord-Zuid lijn , Amsterdam Rijksmuseum , het contunueren van de voedselbank,JSF-affaire , opmars van rechts-extrimisme etc etc
  TIP ; JIJ BENT EEN OLLANDSE BELASTINGBETALER,
  VENTILEER JE KRITIEK/MISNOEGEN EN PROBEERT JOUW EIGEN REGERING TE BEINVLOEDEN .

  In 1975 kreeg Suriname enkel de Politiek Onafhankelijkheid uitgereikt en de intentie/opzet van jouw Olland was dat Republiek Suriname van je lang zal ze leven Economisch van jouw Olland moet blijven .
  De strijd die wij als surinaamse patriotten vanaf 1980 en dat nog steeds contunueerd is de Economische Onafhankelijkheid te bewerkstelligen .
  POLITIEK ONAFHANKELIJKHEID EN ECONOMISCH ONAFHANKELIJKHEID IS EEN BASIS-GARANTIE VOOR DE ONTWIKKELING EN TOEKOMST VOOR EEN NATIE .

  Republiek Suriname wordt door Surinamers geregeerd en wij toloreren geen binnenlandse
  inmenging door vreemden of pseudo-surinamers .

  Tip ; pleeg een onderzoek betreffende de economische malaise of de uitgave posten/rekeningen van jouw Olland en maakt dat wereldkundig .
  Als belastingbetaler van jou Olland heb jij het democratische recht om te weten wat er met het nationaal inkomen gebeurd en waaraan zij worden besteedt .
  GO FOR IT !! BE A MAN/WOMAN !!!

  SREE DE FU STREE
  WI NO SA FREDE
  REPUBLIEK SURINAME VOORWAARTS
  SRANAN SA WINI
  HET VADERLAND OF DE DOOD


  Maak melding

 29. Du(nr.29),

  Van huis uit ben ik geograaf en bioloog en actief in het onderwijs, hier in Nederland.
  Tevens houd ik contact met een aantal studenten uit Suriname, die hier in Nederland studeren.Ook met een paar die hier in Nederland geboren zijn.

  Ik stimuleer hen en indien nodig adviseer en begeleid ook bij hun studie. Dus ook bij het doen van onderzoek.

  Naast deze groep sta ik ook open voor andere groepen studenten. Ook voor de zogenaamde achtergestelde autochtonen(witte studenten die het moeilijk hebben).

  Ik neem geen geld aan. In belang van goed onderwijs en zeker begeleiding voor deze groep Suries doe ik dit pro-deo.

  Terug naar jouw verzoek.

  Doordat een aantal van deze studenten ook sociaal onderzoek moet doen (soms vergelijkend onderzoek) worden ook Surinaamse bronnen geraadpleegd. Soms ook waterkant.net.
  Deze studenten worden academisch geschoold en leren dus ook uit andere invalshoeken te kijken naar de inhoud en kwaliteit van hun gebruikte bronnen.Ze leren dan een kritische, wetenschappelijke houding te verwerven en uitgaande daarvan te reageren.

  Deze houding zie ik dan soms terug in de kritiek die ze dan hebben over de manier van communiceren onder de Surinamers, zoals zij dat in de gebruikte bronnen zien.Zeker ook bij waterkant.net.

  Te persoonlijke aanvallen, vijandige manier van reageren, vaak reageren zonder adequate feiten aan te dragen, teveel hangend op het verleden, niet gericht op de problematiek van jongeren etc.

  Dit is het gezicht dat deze studenten van Suriname waarnemen.Vergeet niet dat dit forum en de reacties die hierop te vinden zijn, een gezicht van de deelnemers etaleert. Het hoeft niet het juiste gezicht te zijn, maar objectieve bronnen kunnen als feiten dienen.

  Du (nr.29),

  Ik denk je voldoende te hebben geinformeerd.
  Srika


  Maak melding

 30. @ srika,
  ik ben een man van de straat die heel vroeg het arbeidproces in is gegaan om persoonlijke redenen.maar als ik jou reaktie lees en jij schrijft ik word vaak door studenten- ook van surinaamse komaf-gevraagd of de gelezen reaktie correspendeerd met het algemene doen en denken van surinamers. wel in de negatieve zin.En dat beeld krijgt de buitenwereld van ons suriname.kan je iets duidelijker zijn dan begrijp ik wat jij bedoeld ik vindt jou antwoord vaag en je kan er alle kanten mee op, kom met een voorbeeld wat jij bedoeld .ik met mij lagerschool opleiding weet dat je niet aan de hand van meningen het gezicht van bevolking kan waarnemen vraag aan die studenten om een kijkje te nemen nemen bij geen stijl.nl of marroc . nl of telegraaf.nl daar gaat het nog harder aan toe. soms vraag ik mij af waarom wij surinamers heel ingewikkeld doen om iets normaals en gewoon uit te leggen maak in gewone taal begrijpelijk wat jij bedoeld en kom niet met addertjes onder het gras.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.