Partij Surinaamse ex-legerleider buiten strafzaak

48

PARAMARIBO, 10 jul – De Mega Combinatie, MC, is en blijft buiten het strafproces rond 8 december 1982. Dit zegt MC-woordvoerder Winston Lackin. Van tegenhouden of andere bemoeienis zal geen sprake zijn. Romeo Hoost, voorzitter van het Comité Herdenking Slachtoffers Suriname, denkt er het zijne van.

Als MC-leider Desi Bouterse erin slaagt president te worden, is het gedaan met de onafhankelijke rechter. “Die situatie hebben we enigszins gehad van 1996 tot 2000. Bovendien gaan ze zogenaamd met een waarheidscommissie willen komen om het proces te stuiten”, zegt Hoost tegenover de Ware Tijd. Hij wil daarom de nabestaanden van de slachtoffers mobiliseren.

Het wordt desnoods de Mensenrechtencommissie van de Verenigde Naties. Of een strafproces in Nederland. “Het is natuurlijk Hoost zijn persoonlijke mening, maar wij van de MC vinden dat de rechterlijke macht alle ruimte moet krijgen. Acht december is niet plotseling gebeurd. Er is een oorzaak, een aanleiding en een gevolg en we willen dat de rechterlijke macht dit alles in alle rust onderzoekt”, zegt Lackin.


48 REACTIES

 1. Citaat: “Er is een oorzaak, een aanleiding en een gevolg en we willen dat de rechterlijke macht dit alles in alle rust onderzoekt”, zegt Lackin.”

  Er is nooit of te nimmer een goede reden aan te wijzen waarom 15 weerloze burgers gemarteld en bruut vermoord moeten worden.

  Lackin geeft NU al duidelijk aan hoe morbide en onmenselijk het verhaal straks gaat worden.


  Maak melding

 2. wil hij dat beweren dat de huidige rechters onafhankelijk zijn , misschien in hun hart wel ,maar niet met deze huidige regering Hoos is er ook zo een, die alles naar zijn hand wil ,ook zo een dubbele identiteit.


  Maak melding

 3. waarom zijn mijn landgenoten zo voorbarig,
  kan de heer romeo hoost niet wachten tot dat dit zo ver is.dit wekt argwaan.

  nou vraag ik me af of de onafhankelijke rechter werkelijk onafhankelijk zijn.wat romeo doet is gewoon met kwaadbloed strooien.men moet oppassen om de rechtelijke macht niet in een kwaaddaglicht te plaatsen.

  zelfs het langste touw heeft een einde,ik zie niet in waarom de heer remeo zich druk hoeft te maken.of is het,dat deze meneer iets achter houdt,wie weet.


  Maak melding

 4. De toekomst zal uitwijzen of politieke partij(en) respect hebben voor de rechtspraak als de uitspraak negatief uitvalt voor de hoofdverdachte en zijn kornuiten.


  Maak melding

 5. Het proces had nooit in Suriname moeten plaatsvinden maar voor het Internationale Strafhof in Den Haag. Dan waren alle hoofdrol spellers inclusief hoofdverdachte overgebracht naar de strafgevangenis in Den Haag.
  Was voor Suriname beter geweest en voor het verloop van het strafproces.


  Maak melding

 6. Jawel, er is een oorzaak. Die militairen zijn echt niet van achter de wolken gekomen. Zij waren stuk voor stuk in Holland opgeleid en derhalve beslist geen barbaren.

  Wat doe je als je met je rug tegen de muur komt te staan.

  Alleen een waarheidscommissie zal Suriname redden.

  Ook het gevolg van 08december is meer dan een onderzoek waard.

  Wij zullen ook rekenschap vragen bij den Haag en Zeisterzending omtrent de dood van bijkans 100 militairen, het opblazen van lichtmasten, vernietiging van productiemiddelen etc etc.


  Maak melding

 7. Weer erg belangrijk doen, en belachelijk. Hoost geeft de Rechterlijke macht feitelijk een sneer. Liefst 3 frontregeringen hebben het laten liggen, uitsluitend om 1 reden ; de decembermoorden gebruiken bij elke verkiezing, want het front heeft geen andere verkiezingsissue, geen programma, geen ontwikkelingsplannen etc. Daarom zal er nooit, zeg ik al 20 jaren, een einde komen aan het rechtsproces. Vooral de nps had steeds de decembermoorden nodig bij elke verkiezing. Meneer Hoost snapt zo te zien ook heel weinig tot niks van rechtsspraak. Waarom en op grond van welke bevoegdheid zou Nederland een strafproces moeten voeren inzake de dec.moorden ? En de mensenrechtencommissie, waarom komt dat steeds alleen maar bij verkiezingen in Suri ter sprake, maar daarna is weer alles stil ?
  Vene heeft zélf het proces vertraagd/opgehouden, om als wapen te gebruiken bij elke verkiezing. Helaas, het heeft deze keer niet gewerkt.


  Maak melding

 8. Zijn de gene die militairen provoceren weerloos of gewoon stom. Als verstandige mens moet je instaat te worden geacht gevaar op een bepaalde moment in te zien en je heilige leven in beschermen nemen. Dat doe je door de militairen constuctief te benaderen en het proces langzaam de goede kant op te duwen. Maar als je zelf geweld gaat uitlokken moet je ook voor de gevolgen instaan.

  NU zien wij na een lange perioden dat de mensen erachter zijn gekomen dat wat DD Bouterse voorstaat de juiste weg is voor suriname. Zelf productie en streven om een eerste wereld land te worden. Al is het moeilijk om die doelen te bereiken toch moet je er naar werken en de fundamenten te leggen zodat het bereikt kan worden. Het is die doelstelling dat het maakt dat deze gedurfde man steun krijgt uit de bevolking van suriname. Nu staan er megaprojecten die uitgevoerd moeten worden vandaar dat de bevolking van het binnenland zeker is voor een samenwerking met de MC, omdat het front geen visie heeft waar naar toe met dit land.

  Dus ik verkies liever een leider met een smet dan leiders die geen visie hebben en geen ontwikkeling brengen. Voor mij is die smet dan een daadkracht smet.


  Maak melding

 9. Citaat

  “Er is een oorzaak, een aanleiding en een gevolg en we willen dat de rechterlijke macht dit alles in alle rust onderzoekt”, zegt Lackin.”

  Einde citaat

  Eerstens, wanneer een zaak bij de rechter ligt, is de onderzoeksfase reeds gepasseerd. Deze rommel kan je alleen kwijt aan de fascisten waarvan de meerderheid lezen nog schrijven kan en verder ook geen enkele interesse toont om haar lot door studie te verbeteren.

  Vervolgens, dus met andere woorden moord er maar oplos. Lawaai papegaai van de Moordenaar, zo werkt het recht in Suriname niet.
  Hoe verklaart deze Lawaai papegaai het volgende:
  Reeds veroordeelden (militairen) werden uit hun cel gehaald en werden vervolgens gemarteld en vermoord.

  Verder, oorzaak, de coup gepleegd door de landverraders van de eerste republiek.
  Aanleiding, de aanhoudende onderdrukking van het Surinaamse volk.
  Gevolg, gepleegde strafbare feitelijkheden.
  Eindresultaat, gerechtelijke veroordeling.

  Veder geef ik het volgende advies. Bewaar deze URL heel goed, per slot hebben wij te maken met mensen die het volgende beweren:

  WAT WIJ ZEGGEN DOEN WIJ!

  En nu zit RB bij baasje Poppendokter de Moordenaar opschoot.

  Nogmaals een minderheid gaat de toekomst voor een meerderheid bepalen.
  Het recept voor een rumoerige toekomst. Binnen 9 maanden bigi problema!


  Maak melding

 10. Let op! Lackin, His Master’s Voice, heeft het over MC, niet over de Baas van MC: de NDP. De NDP heeft stelselmatig in de DNA getracht het 8 decemberstrafproces gestopt te krijgen en amnestie voor de moordenaars af te kondigen. Als het Hoofd van de 8 Decembercriminelen president is, dan ligt amnestie voor het oprapen. Rougan


  Maak melding

 11. R.Hoost, moet niet vanuit zijn luie stoel zitten raaskallen,hij moet gauw zijn biezen pakken en naar Suriname gaan,om daar zijn gal te spuwen,zeker staat hij als spook-ambtenaar op de loonlijst van Front.


  Maak melding

 12. @Brantimaka

  Onbeschofte reactie waarin je mensen zwart probeert te maken.

  Een ieder heeft het recht om te eisen dat de regering zich niet bemoeit met lopende processen en een ieder zal dit kenbaar maken voor het proces is afgesloten, immers anders is het te laat.
  En dit proces wordt internationaal gevolgd door o.a. de kundige rechtes van het ICC en door de OAS

  Het enigste wat Hoost zegt is dan ook iets wat al tig maal gezegd is en wat iedereen weet:

  DDB en de NDP moeten het niet wagen om zich straks in het het proces te mengen.


  Maak melding

 13. Het beste is dat NDP en zich distantieert van Bouta.
  Laat het proces eerst agelopen zijn dan zien we verder.
  Ik zie al dat straks NDP voor altijd een slechte naam krijgt.
  Zeker als het proces straks ophoudt als NDP aan de macht is.


  Maak melding

 14. Ik vind het terecht dat niet de NDP als partij wordt gecriminaliseerd, maar we moeten beseffen dat leden van deze partij nogaltijd bloed hebben aan hun handen. Enle principeloze ezels als AC en VA zijn dat vergeten. Ze zijn machtsdronken. Maar in de politiek gaat het ook om principes, vertrouwen. Bij de leden van AC zijn een paar zaken zoals het geweten nog niet ontwikkeld (den dong gewoon). Ik heb er geen vertrouwen in dat dit ooit ook zal gebeuren. Genetisch zijn deze mensen toch anders in elkaar dan andere Surinamers.

  De Ware Tijd heeft mij geblokkerd, reden waarom jullie mijn mening dar niet meer kunnen lezen. Ze verwachten dat ik eerst beterschap beloof, voordat ik weer wordt toegelaten. Maar jullie begrijpen dat ik dat niet zal doen. Ik laat mij de mond niet snoeren.

  Het land word naar alle waarschijnlijkhed straks geregeerd door 2 veroordeelde criminelen. AC heeft met zijn 7 zetels een dorpsmandaat, maar gaat daarmee een land regeren. Oen Sa Sie


  Maak melding

 15. de heer hoost heeft Groot gelijk de mc is bestaat uit leugen de reden dat bouterse zo graag president wil worden is om van deze strafzaak af te komen een andere reden bestaat de mensen die lacking geloven en de mc zijn onnozel en emotioneel heel erg dom. zeker weten heeft de langst touw ook een einde dus bouterse kan vertragen wat hij wil zijn straf zal hij niet ontlopen.


  Maak melding

 16. Ik denk dat de enige goede oplossing is de Mensenrechtencommissie van de Verenigde Naties. Of een strafproces in Nederland.
  Dan kan Kanhai met zijn leugens en gedraai de rechters niet meer misleiden zoals hij tot nu gedaan heeft.
  Niets geen gedraai en getraineer van de rechtsgang, iedereen weet dat Kanhai de boel net zo lang heeft getraineerd dat het proces voorbij de presidentsverkiezingen nog gaande is. En de opzet is DDB president dan heeft DDB onschendbaarheid en is niet meer aan te pakken totdat DDB zijn macht weer neerlegt, dan is hij weer aan te pakken.
  Dus dat zal DDB als hij eenmaal aan de macht is nooit uit zichzelf doen.
  DDB zal koste wat het kost de macht als een dictator blijven behouden alleen om zichzelf te beschermen. Hij zal een tweede Fidel Castro worden, dus Suriname wordt een Cuba II.
  De rechterlijke macht in Suriname heeft dan geen vat meer op DDB.
  Enige optie is en blijft: De Mensenrechtencommissie van de Verenigde Naties. Of een strafproces in Nederland.
  Maar dat had men allang moeten doen, Suriname is niet in staat en capabel om zelf dit strafproces te voeren, de invloeden van buiten de rechtzaal zijn veel te groot en men durft DDB niet eens thuis op te halen om hem te horen in de rechtzaal.
  Dit noem ik nu met recht een bananenrepubliek.


  Maak melding

 17. Gescheiden!

  De politieke partij combinatie MC heeft niets met 8 december te maken. De partij was nog niet eens opgericht. Ken je plaats en bemoei je niet met dit proces.
  Dit zijn gescheiden zaken en dienen op geen enkele wijze op het bord van MC te komen.


  Maak melding

 18. Ik vind alle tam tam rond de beinvloeding van de rechtelijke macht door de MC,heel erg hypocriet
  Het zijn dezefde figuren die de mond vol hadden,dat de zaak bij de
  rechter moest voorkomen;kortom dat zij alle vertrouwen hadden in de rechtelijke macht,maar dat dezelfde instantie niet meer geschikt is als de MC aan de macht mocht komen.Suriname Quo Vadis ?


  Maak melding

 19. Dhr Hoost vecht voor zijn bestaan, zonder Bouterse bestaat hij namelijk niet, anders gezegd: hij bestaat bij de gratie van het anti-bouterse sentiment dat door Nederland gecreeerd is. En Romeo weet meer dan hij zegt over de rol van zijn z.g. onschuldige oom. De rol en macht van de “Hoosten” pre-1980 in de Surinaamse samenleving is niet vergeten! En Romeo, die macht zullen jullie ook nooit meer krijgen.


  Maak melding

 20. toen de holanders jullie haden gemarteld en vermoord , hebben jullie een zaak daarvan gemaakt .
  daar moeten jullie over praten maar dat durven jullie niet .
  so wie e go tang likie witmang gogo .


  Maak melding

 21. als ik de reaktie leest van kudde zak mij broek van mijn kont af de één is nog dommer dan de anderen ze denken niet na ze reageren vanuit hun emotie en hun instinct zonder enige grondslag, ze reageren als een stier die een rode lap ziet pinto,rozenblad, watcher, theo, brantimaka deze zelfde ezels hebben een grote revo waffel over hoe de democratie en de rechtsstaat moet werken ze zijn zo onbetrouwbaar als de netel.


  Maak melding

 22. Als ik de macht had om zo een zaak te stoppen dan zou ik die zaak stoppen, vooral als het een poppenkast is. Ik zou schijt hebben aan de critici. Maar natuurlijk zou ik een manier vinden om het acceptabel over te laten komen voor een ieder. Verder zou ik niet doen wat mijn tegenstaanders verwachten, zij kunnen voor mij doodvallen.


  Maak melding

 23. “De Mega Combinatie, MC, is en blijft buiten het strafproces rond 8 december 1982. Dit zegt MC-woordvoerder Winston Lackin.”

  Tuurlijk blijft MC buiten dit poppenkast, niemand met verstand zou zijn handen hieraan willen branden. De heer Bouterse heeft toen al gezegd, dat de mensen die dit belangrijk vinden zich daar maar mee moeten bezighouden.

  Wie is hoost precies, hij wil de nabestaanden mobiliseren, ja noh, waarvoor??? Voor een rechtszaak in NL of in de VN of allebei.

  Deze hoost is een uitkeringstrekker die waarschijnlijk genoeg tijd overheeft, dus ga maar mobiliseren. Laat ons van af en toe weten hoe ver je zit met je mobilisatie.


  Maak melding

 24. #23.
  U bent echt gefrustreerd. Ik leefde niet toen de Nederlanders overigens zeer slecht met onze voor voorouders omgingen.
  Ik heb persoonlijk nooit een Nederlander gehoord over de slechte dingen die de Romeinen met de toenmalige bewoners van dat land hebben gedaan.

  Ik leef nog wel in de tijd dat een landverrader met behulp van die zelfde Nederlanders (kolonel, maar dan wel een echte kolonel Valk) ons wederom ging onderdrukken.

  Stop nu met het belachelijk maken van uzelf en het weldenkende deel van het Surinaams volk.

  Nogmaals ik heb het niet over 2000 jaren geleden of 400 á 300 jaren geleden, maar over de tijd waarin u en ik en onze kinderen en kleinkinderen leven. In die tijd heeft iemand die u zo graag als uw voorganger wil hebben (maar volgens mij woont u in het land van uw vijand).


  Maak melding

 25. #25/26/27.

  Zie hier de geest van de ware democraten die denken ons de komende jaren naar grotere hoogten te stuwen. Ordinaire criminelen, zonder enig respect voor zichzelf.
  Geen awara gegeten van de omgangsvormen binnen een democratisch bestel. Ondertussen zitten de heren hoog en droog bij hun aartsvijand (Nederland) opschoot, want daar wonen deze heren.

  Een van de scribenten, de man die een bedrijf in Suriname gaat opzetten wenst, dat wij doodvallen. Dat is meer de mentaliteit van een drugsdealer dan dat van een nobel zakenman.


  Maak melding

 26. de tamanoea loli heerst over de huid van de volgelingen van bastion vene.

  De auteur van ‘De schreeuw van Bastion Veere, om de rechtsorde in Suriname’ betreurt het dat de kersverse DNA-voorzitter de ‘cultuur van woordbreuk’ bij de verkiezingen voor het voorzitterschap en ondervoorzitterschap van het parlement ‘heeft verward met het stemmen naar eer en geweten.’ ‘Van de parlementsvoorzitter mag je voorbeeldgedrag verwachten.

  de bastion vene moraal ridders leren het nooit,met alle respect voor de meningen van andersdenkenden.maar dit van de heer doest/theo para is te ver gezocht.van het zit te zitten heeft deze man gemeend iets te moeten doen om de aandacht te trekken.

  meent de kersverse dna voorzitter te corrigeren lijkt meer op haat/wrok dan correct handelen.ook de ondervoorzitter met vele jaren ervaringen had gemeend de voorzitter in het openbaar te beledigen,wat overbodig en onbeschoft met voorbedachte raden gehandeld heeft.de ongezouten bla bla laat ik voor wat het is.

  als asha mungra denkt om persoonlijke redenen de slechte dingen goed te willen praten,dan is dit een zeer slecht begin

  de verkiezing opzicht is ordelijk gegaan,maar bij controle is gebleken dat leden hebben gestemd op gefraudeerde stembiljetten,dat in omloop zijn gebracht door het lid guno castelen.
  er moet een commissie in het leven worden geroepen om de zaak te onderzoeken en dan te bepalen wat er dan verder moet gaan gebeuren.of er wederom gestemd zal moeten worden op de ondervoorzitter.zo hoort dit en geen kwestie van buiten af. er zijn geschreven en ongeschreven regels.

  wie gefraudeerd heeft zal moeten boeten,dit is de onschuldige ondervoorzitter ruth wijdenbosch niet ten goede gekomen.regels zijn regels.ruth is het slachtoffer geworden van haar eigen ondoordacht partijgenoot guno castelen.democratie kan soms hard overkomen,
  door een enkele foutieve handeling van een gek.wie ongevraagd voor geheimagent/
  detective wilt spelen.zal dan ook door de zure appel moeten bijten.

  dit heeft dan ook niks te maken met het vrouwen zijn of emotioneel handelen.regels dient nageleefd te worden.

  de heer castelen heeft echt niet naar eer en geweten gehandeld en heeft hierdoor de positie van de ondervoorzitter(ruth wijdenbosch)in gevaar gebracht

  al is de leugen nog zo snel,de waarheid achterhaalt hem wel.
  een moment van onbedachtzaamheid kan maken dat men jaren schreit.

  dem jonge disi ano fu vertrouw.

  PARAMARIBO – Het Nieuw Front (NF) beschikt over informatie voor de justitie en getuigen, waaruit moet blijken dat er pogingen tot omkoping zijn gedaan, onder andere voorafgaande aan de verkiezing van Jenny Simons tot DNA voorzitter. Dit zegt Winston Jessurun, als gast bij radio ABC. Hij reageerde op de weigering van Mega Combinatie (MC) om een strafrechtelijkonderzoek te doen naar alle vermeende fraude rond dit gebeuren. Jessurun stelde dat NF zelfs beschikt over mensen die bereid zijn te getuigen.

  niets is zo prettig en oprecht als de waarheid van de volksvertegenwoordiger/
  parlementariër winston jesserun boven water komt.als jesserun van het nieuw front zich een waarachtige landgenoot voelt,is het meer dan zijn oprechte plicht om een klacht in te dienen bij de politie,als hij vindt dat personen van de mega combinatie zich schuldig hebben gemaakt aan omkoping,dan moet hij zijn burger plicht in vervulling laten gaan.

  met alleen maar geruchten bereiken wij van dit land hiermee helemaal niks.

  DE FRONTERS ZIJN VERBITTERDE IDIOTEN.
  MORO E DORO


  Maak melding

 27. Het zal een nog groter trauma voor nabestaanden worden als de rechters na (meer dan)10 jaar moeten concluderen dat vanwege het ontberen van voldoende juridisch bewijs (geen onafhankelijke getuigen etc.)Bouta en consorten worden ontslagen van alle rechtsvervolging en vrijuit gaan!

  nog traumatischer wordt het, nu het Internationaal Strafhof conform haar eigen regels geen jurisdictie met terugwerkende kracht heeft; het Hof bestond ten tijde van ‘8 december’ nog niet.

  Ook NL zelf heeft geen jurisdictie en al helemaal geen belang zichzelf te criminaliseren.

  De VN mensenrechtencommissie is omstreden;landen die zelf de grootste mensenrechtenschenders zijn hebben hierin zitting. Bovendien kan deze c’sie alleen een reprimande geven aan een lidstaat. Deze c’sie en de OAS komen slechts in beeld als in Su sprake is van een unfair trial.

  voorts heeft niet alleen AC maar het grootste deel van de Surinaamse kiezers voor Bouta gekozen. I.p.v. corruptie te plegen en politiek misbruik te maken van ‘8 december’, had het elitekorps van NF zich in de afgelopen 20 jaar juist moeten beijveren om de volkswil te doen en Grw/kiesstelsel aan te passen. Dankzij NF is Bouta nu populair en praktisch in het machtscentrum! De voornamelijk in het buitenland wonende nabestaanden van ‘8 december’ worden daarentegen (vaak ten onrechte)beschouwd als een politieke sta-in-de-weg/NF-handlangers, die enkel wraak willen en het volk van Su geen ontwikkeling gunnen!

  Een waarheidscommissie had m.i. meer soelaas geboden voor een ieder!


  Maak melding

 28. @26 whome,

  Je bent een schreeuwende in de woestijn, je vecht een achterhoede gevecht zonder die je je allang hebt verloren. Typisch gedrag van een geboren looser. Vooralsnog zijn de waarachtige Surinamers aan de winnende hand. Jij nu.


  Maak melding

 29. Oops moet zijn

  @29 whome,

  Je bent een schreeuwende in de woestijn, je vecht een achterhoede gevecht die je allang hebt verloren. Typisch gedrag van een geboren looser. Vooralsnog zijn de waarachtige Surinamers aan de winnende hand. Jij nu.


  Maak melding

 30. meneer Hoost meneer hoost, had u toendertijd waarbij de vhp en nps toppers (1969-1973) zonderstaatsgreep,de agenten lieten intimmerern op weerloze burgers geen oproep naar gerechtheid.WEET U NOG DAT TOEN DOOR HUN DEOPDRACHT GEGEVEN WAS TOT wapens afvuren op ons ..???KOmop man niet zo emotioneelnaar DECI toe.


  Maak melding

 31. Na mi,
  Libi hoost, het is een koorddanser die graag zijn naam hoort. Laat hij maar mobiliseren.

  Wij zijn in staat om naast al die PTSSérs ook nog honderden gedeeld door 15 maal meer nabestaanden op de been brengen.

  Vergeet niet dat dat varkentje te zijner tijd ook een beurt zal krijgen.

  Hier beschouwen wij de zaak oorzakelijk!

  Actie is altijd reactie!

  08 december 1982 is evenals die Rambocuscoup van 11- en 12 maart 1982 en die gore binnenlandse oorlog niet uit de lucht komen vallen.


  Maak melding

 32. De echte losers zijn de zwakkelingen die een Moordenaar als president willen. Jullie en het arme volk zijn en zullen de losers zijn.

  Ter lering en vermaak LOOSER = losser (van los).
  Maar ja dat krijg je wanneer je je van alles op de Berm laat influisteren.

  Let op de wisselkoers van de SRD en de prijzen in de winkels, horen wij jullie dan nog!?
  Of wordt het doodstil, met de nadruk op dood (en verderf).


  Maak melding

 33. #31.
  Suriname is een rechtstaat, daar spreekt uiteindelijk de rechter. Nog even geduld de uitspraak komt eraan.

  Over corruptie gesproken, wanneer bent u geboren!? De bende van baasje de Moordenaar heeft het land naar de afgrond gebracht en heeft in al die jaren (denk aan de jaren dat hij de enige was die mocht praten) niets, maar dan ook niets voor Suriname bereikt. Anders was het nu een paradijs.

  Waarheidscommissie, voor jullie bestaat alleen een ndp leugen commissie.
  Alles ontkennen jullie en alles wordt door jullie op zijn kop gezet.


  Maak melding

 34. “Suriname is een rechtstaat, daar spreekt uiteindelijk de rechter. ”

  ” De bende van baasje de Moordenaar”

  Bovenstaande staan in hetzelfde stuk van die serpent whome.

  Deze geboren mislukkeling heeft dus zelf besloten dat iemand een moordenaar is, zonder dat een rechter recht heeft gesproken of dat de verdachte is veroordeeld.

  Zie hier het levend bewijs van een verwrongen geestelijke gehandicapte fronter.

  Whome je bent gewoon rijp voor LPI.


  Maak melding

 35. @37

  ten eerste, kritiek op NF is voor mij (en anderen die er geen tunnelvisie op na houden, maar nuanceren) niet gelijk aan pro-Bouta/NDP zijn. Er zijn nog mensen die niet klakkeloos alles wat MC of NF doet goedpraten.

  Voorts is het idd zo dat Su een rechtsstaat is, waarin verdachten vrijuit kunnen gaan indien er geen onomstotelijk bewijs is en dan sta je als nabestaande nog steeds in de kou, terwijl Bouta en consorten in hun vuistje lachen!!!

  Hoe u het ook keert of draait Whome: Mijn leeftijd neemt niet weg dat het een FEIT is dat NF aan Bouta/NDP alle ruimte heeft gegeven om te groeien, door simpelweg 20 jaren lang alleen met zichzelf bezig te zijn en de Grw niet aan te passen om figuren als Bouta, Brunsie en Somo uit de politiek te houden!!!

  Hadden de zogenaamde democraten van NF die moeite wel gedaan en zich wat meer van hun eigen volk aangetrokken, hadden we vandaag de dag deze hoofdpijn niet!!!!


  Maak melding

 36. Mensen wat is er aan de hand met jullie gedoe proces in Nederland ha ha ha….

  De vader van onze toekomstige koningin Maxia is mede verantwoordelijk voor massamoorden.

  Willem Alexander heeft enkele jaren geleden mensen in Argentinie omgekocht om valse artikelen in de krant in Argentinie te plaatsen. E.e.a. is toegegeven en Maxima antwoorde op de televisie “hij is een beetje dom geweest” En hiermee was het Basta in Nederland.

  Tijdens het huwelijk van Maxima met Alexander mocht de vader van Maxima voor de vorm er niet bij zijn.

  Inmiddels komt de vader gewoon op de koffie bij onze koningin. Waarom pakt Nederland hen niet aan? Maxia is de dochter van een massa moordenaar. Wordt het al duidelijk?

  Proces van Bouterse in Nederland
  Bouterse is bij verstek veroordeeld vanwege drugssmokkel. Het gaat om een politieke veroordeling…. mensen, stap uit de bollywoord fiasco. De Surinamers die zogenaamd zielig zijn, ha ha ha…..

  Ze moeten eerst maar eens nagaan waar hun dierbaren toen mee bezig waren! Het land was rijp voor een staatsgreep netals het afgelopen 10 jr onder bewind van Venitiaan en de bollywood kijkers.

  Bouterse heeft NIET met de moorden te maken en al helemaal niet met het drugsgebeuren!

  Nederland moet maar naar zijn eigen rotzooi kijken.

  Binnenkort zal ik met e.e.a. in de openbaarheid treden in Suriname.

  Vragen? Stel ze gerust!

  Groet,

  MR. DRS Kooistra


  Maak melding

 37. Ter lering en vermaak LOOSER = losser (van los).

  Heeft u er notie van genomen?

  Met het overige gekakel (afleidingsmanoeuvre ndp stijl) bewijst u uzelf geen goede dienst.


  Maak melding

 38. #39.
  “ten eerste, kritiek op NF is voor mij (en anderen die er geen tunnelvisie op na houden, maar nuanceren) niet gelijk aan pro-Bouta/NDP zijn. Er zijn nog mensen die niet klakkeloos alles wat MC of NF doet goedpraten.”

  Gedeeltelijk mee eens.
  Maar dat u onbevlekt bent, komt er bij mij niet in.

  De optie waarheidscommissie spreekt namelijk boekdelen. Komt uit de koker van de partij waarvan iemand een moordenaar is. Perslot van rekening zijn er 15 stoffelijke overschotten uit het Fort Zeelandia gedragen.

  “Hoe u het ook keert of draait Whome: Mijn leeftijd neemt niet weg dat het een FEIT is dat NF aan Bouta/NDP alle ruimte heeft gegeven om te groeien, door simpelweg 20 jaren lang alleen met zichzelf bezig te zijn en de Grw niet aan te passen om figuren als Bouta, Brunsie en Somo uit de politiek te houden!!!”

  Volledig mee eens!
  Maar ga na of het wel 20 jaren zijn want tussendoor heeft de Moordenaar weer een coup gepleegd en is die mijnheer die er een geheime bankrekening op nahield ook namens hem aan de macht geweest.


  Maak melding

 39. Laatste opmerking aan uw adres Whome

  Aan dat achterlijke wie-niet-voor-mij-is-is-tegen-mij-mentaliteit van mensen zoals u,heb ik geen boodschap. U bent duidelijk niet in staat out of the box te denken en te discussiëren. Deze halsstarrige, vastgeroeste houding heeft NPS ook de das omgedaan.

  Omdat u maar blijft haken in dat fossiele denken hebt u niet eens door dat u mij alleen maar gelijk geeft dat het gedrag van Bouta in de afgelopen 20, 30 jaar des te meer reden aan NF gaf om die vent buiten de politiek te houden en zelfs te arresteren,omdat het om een moordverdachte gaat!!!

  Durf te beweren dat NF in de afgelopen 20 jaar niet meer dan genoeg tijd heeft gehad om dit te doen, durf!

  Met dat gedraai en eigen belang gezeur heeft NF een daadwerkelijke veroordeling alleen maar moeilijker gemaakt en dus traumatischer voor nabestaanden!


  Maak melding

 40. #43.
  Uw betoog raakt kant nog wel!
  En slaat evengoed op uw instelling, niemand is onbevlekt.

  Terugkomend op uw reactie #39.

  “ten eerste, kritiek op NF is voor mij (en anderen die er geen tunnelvisie op na houden, maar nuanceren) niet gelijk aan pro-Bouta/NDP zijn. Er zijn nog mensen die niet klakkeloos alles wat MC of NF doet goedpraten.”

  Stel ik dat ik het gedeeltelijk met u eens ben. Welnu, waarom ben ik het gedeeltelijk met u eens? U stelt;

  (“en anderen die er geen tunnelvisie op na houden, maar nuanceren)”

  U kunt eenvoudigweg NIET namens anderen spreken!

  END OF STORY!


  Maak melding

 41. #43.
  “Omdat u maar blijft haken in dat fossiele denken hebt u niet eens door dat u mij alleen maar gelijk geeft dat het gedrag van Bouta in de afgelopen 20, 30 jaar des te meer reden aan NF gaf om die vent buiten de politiek te houden en zelfs te arresteren,omdat het om een moordverdachte gaat!!!”

  Ik constateer dat u niet kunt lezen.
  In mijn reactie staat toch duidelijk dat ik u op dat punt gelijk geef! Maar verder draait u om het punt van de 20 jaren heen.

  Tot slot een anti Moordenaar tandpunt is niet per definitie een pro NF standpunt.

  Waarom krijg ik het idee dat wanneer u het over fossiel denken heeft het evengoed op u van toepassing is!?


  Maak melding

 42. At this time it looks like Expression Engine is the preferred blogging platform available right now.
  (from what I’ve read) Is that what you’re
  using on your blog?

  Here is my blog: storage


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.