woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandThe Masters of the Game in Suriname

The Masters of the Game in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

BIG Entertainment presenteert in samenwerking met de SZVB en de SVB het straatvoetbaltoernooi ‘The Masters of the Game (MOTG) WK editie’. Op vrijdag 16 juli vanaf 18:00u in de Anthony Nesty Sporthal (Paramaribo) nemen de Masters uit Nederland het op tegen Suriname, Frans Guyana, Curaçao, Brazilië en het ‘All Star’ team met de Ajax Champions League winnaars Nordin Wooter, Kiki Musampa, Tarik Oulida ea.

Dit jaarlijks terugkerend spektakel, met muziek van SplashMaster Dj Gilly, is niet meer weg te denken uit de Surinaamse entertainment industrie. Suriname heeft intussen ook een eigen Master in de persoon van Furgill Pinas. De All Stars en de Masters zullen op 15 juli ook een bezoek brengen aan het Opa Doeli Jeugddoorgangscentrum aan de Limesgracht. Ze zullen tijd doorbrengen met de jeugd en clinics verzorgen.

Op zondag 18 juli vanaf 17:00u is er in het Essed stadion een (veld)voetbal wedstrijd tussen Brazilië, Suriname en Nederland. De WK rematch tussen Brazilië en Nederland is het hoogtepunt van de middag. Het team van Nederland wordt gevormd door de All stars en de Masters en dat van Brazilië door alle gecontracteerde Brazilianen uit de SVB en SZVB competitie. De Brazilianen zijn gebrand om d.m.v. deze wedstrijd de eer van hun land hoog te houden.
motg

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES