Vijftig leden Surinaams parlement beëdigd

5

PARAMARIBO, 30 jun – Vijftig leden van het parlement zijn beëdigd. Fungerend voorzitter Charles Pahlad zat de ceremonie voor. Het een en vijftigste lid, Ronald Venetiaan, wordt later beëdigd. Het volgende onderdeel van de`dagceremonie is de formele toelating van de leden. Daarna volgt de verkiezing van de voorzitter en ondervoorzitter. De publieke belangstelling is groot. Voor het parlementsgebouw is het vrij rustig. Er was een minuut stilte voor de onlangs overleden oud-parlementariër Djagendre Ramkhelawan.


5 REACTIES

 1. PARAMARIBO, 30 jun – Vijftig leden van het parlement zijn beëdigd. Fungerend voorzitter Charles Pahlad zat de ceremonie voor. Het een en vijftigste lid, Ronald Venetiaan, wordt later beëdigd. Het volgende onderdeel van de`dagceremonie is de formele toelating van de leden. Daarna volgt de verkiezing van de voorzitter en ondervoorzitter. De publieke belangstelling is groot. Voor het parlementsgebouw is het vrij rustig. Er was een minuut stilte voor de onlangs overleden oud-parlementariër Djagendre Ramkhelawan.

  http://www.youtube.com/watch?v=83fm4SmwXdA&feature=related

  Wens heel Suriname voorspoed toe met de beëdiging van haar nieuwgekozen Volksvertegenwoordigers. En dat ze de belangen van het Volk en Land goed mogen vertegenwoordigen de komende periode 2010-2015 zodat ons land van grote betekenis kan zijn voor onze naaste Buurlanden , de Regio in het Caraibisch gebied en op Internationale vlak.


  Maak melding

 2. de een en vijftigste lid is niet minder dan judas escarriot.

  Look Who’s Talking
  Theo Para: ‘Bouterse verspeelde MC-winst’

  te doorzichtig en kleinzielig.de fronters/ haatzaaiers zijn gewoon op uit tweedracht te zaaien in suriname.alleen maar om bouterse klein te krijgen.

  mijn verzoek aan deze heren,is komen jullie terug in suriname en niet alsmaar door blijven blaffen als schoothondje in nederland.lafaard kunnen alleen maar op afstand hun bek open en verder niks.


  Maak melding

 3. De publieke belangstelling is groot. Voor het parlementsgebouw is het vrij rustig. Er was een minuut stilte voor de onlangs overleden oud-parlementariër Djagendre Ramkhelawan.

  http://www.youtube.com/watch?v=zudbz4hOcbc

  Ook de Nabestaanden van oud-parlementariër Djagendre Ramkhelawan.
  Wens ik heel veel sterkte toe met het plotselinge overlijden van deze parlementarier, en dat we hem niet zullen vergeten voor al het werk dat hij allemaal voor ons geliefd Suriname gedaan heeft.


  Maak melding

 4. Geachte redactie,

  Vijftig leden van het parlement zijn beëdigd. Fungerend voorzitter Charles Pahlad zat de ceremonie voor.

  Het een en vijftigste lid, Ronald Venetiaan, wordt later beëdigd.

  Maar is dit volgens de Surinaamse Grondwet wel geoorloofd?

  Want zegt de Surinaamse Grondwet niet, dat ‘alle’ toekomstige parlementsleden binnen een bepaalde tijd beedigd moeten worden?

  En nu willen wij al die zogenoemde Surinaamse bestuurskundigen, zoals dhr. Boldewijn en dhr Breeveld aan het woord laten.


  Maak melding

 5. @ bewustzijnbeweging
  onze grondwet zegt ook dat je niet mag moorden daar heb je jou eigen interpretatie voor je weet precies te vertellen hoe de democratie en grondwet werkt maar waneer het op bouterse aankomt dan gelden er ineens andere regels dan kom jij met teksen uit de bijbel en gebeuren van het jaar 1800.toen bouterse uit de DNA was getrapt omdat hij meer als jaar niet was verschenen had jij ook zo een lange lulkoek verhaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.