Gekozen kandidaten toegelaten tot parlement Suriname

0

PARAMARIBO, 30 jun – Op Ronald Venetiaan (Nieuw Front) na zijn alle gekozen kandidaten toegelaten tot het parlement. De formele toelating volgde op een onderzoek door twee commissies. Die waren ingesteld door fungerend voorzitter Charles Pahlad. De gekozenen werden in drie groepen verdeeld voor het overzicht. De aanvang van de toelatingsprocedure verliep enigszins rommelig.

Pahlad maakte een enigszins zenuwachtige indruk: “Ik wijs er met nadruk op dat ik fungerend voorzitter ben.” Het nam niet weg dat er wat schoonheidsfoutjes vielen. Zo bleek Ronny Tamsiran van de Volks Alliantie in dezelfde groep te zitten die gescreend moest worden door de commissie waar hij lid van was. Uiteindelijk begon het onderzoek van de geloofs- en bewilligingsbrieven van de verkiezingsautoriteiten.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.