Anton Paal kandidaat MC in parlement Suriname

4

PARAMARIBO, 30 jun – Anton Paal is de kandidaat van de Mega Combinatie, MC, voor het ondervoorzitterschap van het parlement. Ruth Wijdenbosch is kandidaat voor Nieuw Front en partners. Het duurde tot aan de presentatie in het parlement toe, eer MC kleur bekende. “Wie het wordt, zien we wel”, zei MC-leider Desi Bouterse nog voor aanvang van de eerste parlementsvergadering.

Deze geheimzinnigheid leek het parlement wel in zijn greep te hebben. Veel van de nieuw gekozenen legden een zekere krampachtigheid aan de dag. Met hier en daar wat geforceerd enthousiasme. De geruchten over leden of partijen met overloopneigingen hadden kennelijk effect. Behalve dan op Paul Somohardjo, kandidaat-voorzitter namens het Nieuw Front, A Combinatie en Volks Alliantie. “Het is een kwestie van optellen. Wij hebben de meerderheid”, aldus de voorzitter van het oude parlement.


4 REACTIES

 1. De meerderheid hebben is geen garantie voor succes uit ’t verleden! Gewetenswroeging heb je altijd. Denk aan George Hindori! Jammer dat Bruma en Hindori dit niet mochten meemaken. Ze dachten echt in landsbelang.


  Maak melding

 2. Anton stond dus voor Paal!
  Dat krijg je wanneer je een Moordenaar aanbid!

  Ik heb het niet zo op met mensen die in een partij met een Moordenaar als capo zitten en dan pretenderen het land van dienst te kunnen zijn.


  Maak melding

 3. Wie is die Anton Paal?
  Een PALU lid uit Coronie die sinds 2000 in de DNA zit. Maar wat heeft hij gedaan behalve lid zijn van het DDB schoothondje PALU? Wat is de motivatie om hem naar voren te schuiven?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.