Wereldomroep werkt samen met Starnieuws

1

De Caribische redactie van Radio Nederland Wereldomroep is een samenwerking aangegaan met de nieuwssite Starnieuws in Suriname. De Wereldomroep plaatst links naar artikelen op Starnieuws en Starnieuws plaatst zijn berichten op de Caribische website.

Starnieuws heeft in korte tijd een belangrijke plek ingenomen in het mediaveld in Suriname. De Wereldomroep is een routinier in dat veld. Nita Ramcharan, hoofdredacteur van Starnieuws: “Nieuws uit Suriname wordt slechts fragmentarisch via allerlei portals op internet gezet. Betrouwbare nieuwsuitwisseling was er niet.”

“Dat verandert nu Starnieuws rechtstreeks via de site van de Wereldomroep toegankelijk is geworden en de Wereldomroep een eigen plekje heeft bij Starnieuws. Het is een mijlpaal”, zegt hoofdredacteur Rik Rensen van de Wereldomroep.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.