Kick-off bijeenkomst ‘Bestemming Suriname’

0

Op zaterdag 26 juni van 18.30 tot 21.30 uur organiseert stichting Bestemming Suriname een kick-off bijeenkomst in Engels Grandcafé en zalencentrum. Met de bijeenkomst wordt de aftrap genomen van de voorbereidingen van het gelijknamige evenement. Bestemming Suriname wordt georganiseerd ter gelegenheid van 35 jaar Onafhankelijkheid van Suriname en zal plaatsvinden op vrijdag 12 november en zaterdag 13 november 2010 in Ahoy Rotterdam.

Bestemming Suriname zal bestaan uit een congres en informatiebeurs rondom het centrale thema “van doneren naar investeren in onafhankelijkheid”. Het doel is Suriname en haar kansen en mogelijkheden vanuit verschillende perspectieven in beeld te brengen. Tijdens het evenement komen aan bod: ondernemen, wonen, werken, toerisme, internationale samenwerking en kunst & cultuur in Suriname.

De organisatie hoopt dat Bestemming Suriname hét landelijke evenement zal zijn voor de onafhankelijkheidsviering in 2010. Daarom stelt de stichting zich aankomende zaterdag voor en is er een presentatie over de inhoud van het evenement en de mogelijkheden van andere organisaties om hierin te participeren. Belangstellende ondernemers of vertegenwoordigers van organisaties die actief zijn in, voor of met Suriname, zij uitgenodigd om aan de kick-off bijeenkomst deel te nemen.

Deelname is kosteloos, aanmelding is wel verplicht via via info@bestemmingsuriname.com.

Datum: zaterdag 26 juni 2010
Tijd: 18.30 uur tot 21.30 uur
Plaats: Engels Grandcafé Restaurant Zalen
Adres: Groothandelsgebouw, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.