Lancering gedichtenbundel Elfriede Baarn-Dijksteel

0

Deze week vindt de presentatie plaats van de gedichtenbundel ‘Son ten na mi’ van Elfriede Baarn-Dijksteel, de onlangs overleden voorzitter van de Surinaamse culturele vereniging NAKS. Mevrouw Elfriede Baarn Dijksteel overleed op 1 februari na een korstondig ziekbed en liet een schat aan gedichten achter, onder het pseudoniem Jenge. Deze zullen door de familie Baarn in samenwerking met NAKS worden gepubliceerd in drie landen te weten Suriname, Nederland en de Verenigde Staten.

Op 24 juni zal de bundel gepresenteerd worden aan het publiek in Suriname in het NAKS gebouw aan de Thompson straat. Op 25 juni is de Nederlandse presentatie bij Podium Kwakoe in Amsterdam Zuidoost. In New York presenteren kunstenaars Iris Kensmil en Charl Landvreugd op 26 juni ‘No sdon na bakra sturu, a homage to Elfriede Baarn-Dijksteel’ waarbij het tweetal gedichten van Elfriede Baarn-Dijksteel en anderen vertaald in een kunst installatie.

Nederlandse presentatie:
Datum: Vrijdag 25 juni 2010
Plaats: Podium Kwakoe
Adres: Frissenstein 78, 1102 AP, Amsterdam -Zuidoost
Aanvang: 18.30 uur | Meer info: zie ook deze PDF file met het programma.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.