Menzo trommelt supporters op ‘voor Oranje, tegen aids’

0

Voetbaltrainer Stanley Menzo trommelt supporters op voor de actie ‘Voor Oranje, tegen Aids’. Dat optrommelen gebeurt letterlijk met behulp van een feestelijke Afrikaanse drumband en dansers. Voorbijgangers worden met oranje attributen uitgedost en uitgenodigd deel te nemen aan een levensgroot voetbalalbum.

Menzo wil namens Oxfam Novib en STOP AIDS NOW! zoveel mogelijk Nederlanders oproepen om naar de site www.voororanjetegenaids.nl te surfen. Ze kunnen daar een voetbalplaatje van zichzelf te maken dat toegevoegd wordt aan het voetbalplaatjesalbum ‘voor Oranje, tegen aids’. Tijdens het WK overlijden namelijk 30.000 Zuid-Afrikanen aan aids.

Wanneer: vrijdag 11 juni 2010
Hoe laat: 11.00 uur
Waar: Amsterdam, Arenaboulevard tussen de Mediamarkt en Heineken Music Hall


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.