Nationale iconen in radio serie ‘Paradise Goes’

5

Club-ParadiseFM blijft vernieuwen en presenteert vanaf 9 juni aanstaande exclusief nieuwe namen in de serie ‘Paradise Goes’. De wekelijks terugkerende columns zijn van maandag tot en met vrijdag te beluisteren om 15.30 uur. Via de frequenties: 105.5 FM kabel , 107.9 FM ether en wereldwijd via www.club-paradisefm.com.

Iedere dinsdag vanaf 15 juni 2010: Anneriek Schuurman met exclusieve readings en gerelateerde onderwerpen. Iedere woensdag vanaf 9 juni 2010: Roy Ristie met de laatste ins & outs en updates, actuele politieke informatie vanuit Amsterdam Zuidoost. Iedere donderdag vanaf 17 juni 2010: Winston Scholsberg met wekelijks een terugkerende ‘TORI’, een spannend terugkerend verhaal.

Club-ParadiseFM, sinds 2004 van maandag tot en met vrijdag te beluisteren vanaf 14.00 uur op het CaribbeanFM, kanaal 3! Met onder andere dagelijks om 15.15 uur het nieuws in ‘Sranan Tongo’ in samenwerking met Radio Zon vanuit Suriname.


5 REACTIES

  1. @Titia dank voor het nieuws. Wanneer is Damaru in Nederland komen wonen?

    Inderdaad is het dan ook een nationale icoon.

    Met die Jan smit heb ik eerlijk gezegd niet zoveel op.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.