Tiplijn moet mensensmokkel in Suriname smoren

5

PARAMARIBO, 5 jun – Suriname heeft voor het eerst een tiplijn voor mensensmokkel. Met hulp van de Amerikaanse ambassade zijn twee telefoonnummers bereikbaar bij het Korps Politie Suriname. Volgens ambassadeur John Nay is bewust gekozen voor deze methode.

Mensen kunnen makkelijker via de telefoon overweg met informatie. Ook hebben tipgevers meer privacy. “De lijn kan helpen Suriname’s reputatie hoog te houden. De prestaties zijn al indrukwekkend genoeg. Het kan altijd beter, maar ook voor de Verenigde Staten geldt dit”, zegt Nay. De laatste jaren is de aanpak aanmerkelijk verbeterd. Vooral de smokkel van vrouwen is ingedamd.


5 REACTIES

 1. Met een veroordeelde drugsmokkelaar en moordenaar en nog een veroordeelde drugssmokkelaar en veroordeelde verkrachter in het kabinet zijn deze maatregelen verspilde moeite. Internationale samen werking zal binnenkort opdrogen. De Surinaamse kiezer heeft gekozen en zal de consequenties moeten dragen.


  Maak melding

 2. Obama wil Bouta niet feliciteren.
  OKee.
  NDP moet die amerikane afleren.
  Geen enkele tips.
  Sluite die lijn.
  Wij gaan niets gaan klikken bij Amerika.
  Amerika ga maar andere klikkespaan zoeken.
  Vene of zo.
  Maar hij heeft nu verlore.
  Dus Amerika moet opgesjodemietert.


  Maak melding

 3. Zijspoor!

  Dit bericht plaatst menigeen op een zijspoor. Mensensmokkel in Suriname is het minste wat er voorkomt op crimineel gebied.

  We staan aan de vooravond van het installeren van de drie grootste criminelen van ons land tot staatsmannen dan komt men met dit bericht? We hebben andere zorgen aan ons hoofd meneer Nay.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.