woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameIntentieverklaring AC, MC voor Surinaams kabinet

Intentieverklaring AC, MC voor Surinaams kabinet

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jun – A Combinatie en Mega Combinatie hebben een intentieverklaring getekend voor vorming van een regeercoalitie. Volgens Desi Bouterse, leider van Mega Combinatie, zal gewerkt worden aan een regeerakkoord. “Als het goed zit, maken we de rit af”, zei Michel Felisi van A Combinatie.

Hij ziet genoeg reden voor optimisme. “We hebben een zware job te doen, we willen samen er tegen aan”, zei Bouterse kort na de ondertekening. Een van de eerste taken wordt het snoeien in het aantal ministeries. “Ik ben niet van plan achttien ministeries uit de grond te stampen om partners te accommoderen. We willen negen of tien ministeries uitkomen. We moeten leren dingen doen in belang van het land”, aldus Bouterse.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. “We willen negen of tien ministeries uitkomen. We moeten leren dingen doen in belang van het land”, aldus Bouterse.”

  Ik hoop op het beste. Hopelijk jaagt hij die die tarantula’s die zich om hem heen bevinden op tijd weg.


  Maak melding
 2. Belofte maakt schuld.
  Ik hoop dat Bouta en Brunsi ( B & B) niet meer de zelfde fouten zullen maken.

  B & B = BAAS BOVEN BAAS = BOUTA & BRUNSI

  Alfa


  Maak melding
 3. A en M Combinatie = kort gezegd AMC.

  Nederland komt in een lastig parket te zitten als beiden inderdaad een regering vormen”, stelt Ferriër.

  Jawel!!! inderdaad een probleem want in mijn ogen komen deze beiden in Academische Medicsche Centrum voor behandeling na het Tom en Jerry spel!! NL heeft dan de aas in beide handen.

  We moeten leren dingen doen in belang van het land”, aldus Bouterse.
  Hopelijk niet elkaar afmaken. Let wel op!!!Vossen verliezen hun haren maar niet de streken. Beiden! wees aan elkaar gewaarschuwd.


  Maak melding
 4. ik wil al de negatieve mensen bedanken voor hun hoog veraad .
  dit soort hebben nooit gewild dat suriname vooruit gaat.
  maar ja wang gado de niet jullie bepalen hoe de wint waait ,maar oeng no vrede , dei de moro dei .
  niet vergeten hoe negatief je over suriname bent, wanneer je het aan je lijf gaat voelen ,zeg dan niet dat een andere het heeft gedaan .
  joe egie movo o de joe strafoe .
  OENG JUDASsssssss .


  Maak melding
 5. Het beste!

  Het beste wat ik sinds de afgelopen zes maanden heb gehoord is: “we brengen het aantal ministeries naar 9 of 10. Ik ben niet van plan om 18 ministeries uit de grond te stampen om partners te faciliteren!” Mooi!
  Hoe danook, wijs gezegd!

  Voer het uit en je hebt gelijk het aantal ambtenaren gehalveerd. Prima! Ministeries gehalveerd, ambtenaren gehalveerd en de druk van de salarissen is verdwenen. Spaarpunt!

  Voer het uit en belangrijke beslissingen kunnen binnen korte lijnen worden genoemen.
  Een minister krijgt dan dubbele taken dus is een bepaalde beslissing snel genomen. Hij krijgt een enkel salaris dus: spaarpunt!

  Voer het uit en maak de minister van Transport ook Directeur SLM. De afgezette directeur op zijn beurt plaats je op de vloer om drugssmokkel via Zanderij tegen te gaan. Zijn dik salaris is weg dus:spaarpunt!

  Voer het uit en creeer banen voor de net ontslagen ambtenaren van de dan gesloten ministeries in de landbouw, mijnbouw en goudindustrie. Ze leveren wat op: spaarpunt!

  Het beste voorstel wat ik de laatste tijd gezien en gehoord heb. Uitvoeren is een zaak van andere orde.
  Als Desi dit voorstel tot uitvoering brengt, dan is Suriname economisch nog te redden. Etisch zal ons land gezichtsverlies leiden.
  Maar aangezien het de kiezers van MC en AC als inwoners van Suriname om hun vooruitgang gaat, zullen ze alles wat anderen zeggen en schrijven aan een kant moeten zetten.
  Ze hebben gekozen en gewonnen. Maar hoe lang?


  Maak melding
 6. @ nummer 6
  Ruud wat jij daar schrijft is onzin.
  niemand scheld suriname als land uit maar wel die ezels die jullie aan de macht helpen in suriname daar gaat over judas dat je ben. bouterse en brunswijk hebben zoveel moorden op hun naam wat voelen hun aan hun lijf niets sterker nog jullie belonen ze met presidentschap.ik blijf het zeggen de aangangers van bouterse zijn naar mijn mening een stelletje ezels.


  Maak melding
 7. brunswijk als voorziter DNA
  hahahhahah
  DNA gaat een naamsverandering moeten hebben nl S.W.E i.p.v D.N.A
  (Suriname. Wrestling.Entertainment)


  Maak melding
 8. hoi negatieve lingen ,hebben jullie geen familie in suriname .
  als jullie zo door gaan zullen jullie geen voet meer op surinaamse bodem zetten , want je eige ik joe jeje ogo strafoe joe . dan zal je weten hoe het voelt om zo negatief over je land te praten , en ik neem aan dat jij jullie zij hij daar bent geboren , dus denk er goed over na , no porie sang joe no mang mekie boeng .


  Maak melding
 9. hahahahaha dombo rozie,
  dit is het enige wat die kortzichtigen kunnen doen. weet je wie gestaft gaat worden yu kaw, de menen die suriname weer in de ellende storten die gaan gestraft worden en niet de mensen die terecht kritiek hebben op die moordenaars en drugddealers die jullie hebben gekozen, os dat je ben


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES