Haagse politiek niet blij met Bouterse en Brunswijk

70

PARAMARIBO/DEN HAAG, 3 jun – De Haagse politiek zit er mee in de maag dat Desi Bouterse en Ronnie Brunswijk waarschijnlijk een regeringscoalitie vormen in Suriname. Dat meldt het Nederlands Dagblad vandaag. CDA-woordvoerder Kathleen Ferriër en haar PvdA-collega Martijn van Dam spraken met de krant over het pact tussen Bouterse en Brunswijk .

“Nederland komt in een lastig parket te zitten als beiden inderdaad een regering vormen”, stelt Ferriër. “Want het gaat hier om regeringsleiders die een gevangenisstraf van elf en zes jaar boven het hoofd hangt en van wie er één ook nog wordt verdacht van moord”.

“Niet voor niets hebben Brazilië en Colombia al gezegd dat ze Bouterse niet zullen feliciteren als hij president wordt. De Amerikaanse president Obama schijnt dat ook van plan te zijn. Dus het ligt voor de hand dat Nederland hetzelfde doet” aldus Ferriër in de krant.


70 REACTIES

 1. De Haagse politiek zit er mee in de maag dat Desi Bouterse en Ronnie Brunswijk waarschijnlijk een regeringscoalitie vormen

  vierhonderd lange jaren tot heden zit den haag met suriname in de maag.dit is echt geen nieuws meer.wij surinamers zijn al moe van het geklets uit politiek nederland.

  zo frappant,dat de twee gelieerde vakcentrale de moederbond en c-47 nu al met bedreigingen/chantage beginnen te smijten.
  hoe geloofwaardig zijn deze vakbondsidioten.

  en niet te vergeten de anti surinamers in het buitenland,blijft maar vloeken.zelfs allochtonen kamer leden,die te gast zijn in nederland draagt ook een steentje bij.

  het volk heeft onder toezicht van buitenlandse waarnemingen op een zeer democratische wijze gekozen voor de mega combinatie met bouterse aan de leiding met 18.322 stemmen.toch weigert de ondemocratische hypocrieten dit te accepteren.


  Maak melding

 2. Brazilië, Colombia, Amerika en Nederland.
  Laat ze maar blijven waar ze zijn.
  Ze moete niet bemoeien.
  Maar Bouta moet wel de jongeren de kans geven.
  We willen een jonge NDP-er met frisse ideën.
  Bouta is al te oud.
  Zijn ideën waren 30 jaar geleden fris.
  Net als Venitiaan en Sardjoe.
  Wij NDP moet laten zien dat we Suriname optillen.
  Willen een nieuwe Frisse NDP leider.


  Maak melding

 3. Beste Kathleen Ferrier,

  WIe Suriname verlaten heeft en gekozen heeft voor een ander land heeft geen recht van spreken over de keuze van het Surinaamse volk.Dat moet eens en voor altijd duidelijk zijn.

  Amerika,Nederland en Columbia moeten weten dat wij Surinamers de keuze maken en niet jullie. Jullie Nederlanders kunnen toch niet altijd ons blijven koloniseren?

  Jullie Nederlanders graven altijd in het verleden bouterse dit bouterse dat.
  What about the slavernij? en de vele massa moorden die Nederland op mijn volk heeft gepleegd? Ik vraag me af welke misdadiger nou erger is Bouterse of Nederland?

  Groet,

  Kissan


  Maak melding

 4. Wie dan wel op de kiezers na???

  Nederland komt in een lastig parket te zitten als beiden inderdaad een regering vormen”, stelt Ferriër.

  Ik denk juist SME eerder in een lastig parket zal terecht komen.

  Pak gewoon die 2 criminelen op en sluit ze op ergens in Ethopie zonder enige voorwaarde voor o.a.vrijlating in de toekomst!!


  Maak melding

 5. Ps. op aanvulling van mijn vorige mail.
  Waarom wordt nooit onderzocht waarom Nederland Suriname na de onafhankelijkheid nogmaals wilde destabiliseren samen met de Fransen en Amerika.

  Brazilie begrijp ik volkomen. Ze zijn hun hoeren en illegale gouddelvers liever kwijt dan rijk en aangezien dhr. Zijne excellentie Bouterse dit probleem hard zal aanpakken is Brazilie liever boos dan happy.

  Groet

  Kissan


  Maak melding

 6. De Haagse politiek moet niet zeuren ! Zij hebben beide personen gecriminaliseerd en gedemoniseerd, maar het volk van Suriname beslist anders dus kun je hier niets aan doen.
  De veroordelingen ´in Nederland´ van beide mensen zegt mij niet veel, omdat deze alleen in Nederland en tevens in set up zijn geweest.
  De gehele Stellendam kwestie is een complete farce en de koffers van de Oma die iov Brunsie zou werken is nooit bewezen.

  Nice try, but goodbye Haagse politiek !


  Maak melding

 7. hahahaaaahhaaa, wat een `stunt`zeg, de halve wereld staat op z`n kop, Desi en z`n mattie lachen zich een bult….. de 2 Surinaamse tokkie`s… hahahahaaa! Niemand ter wereld zal hun serieus nemen….dat weten ze …..en toch doen ze het.. wat een lef, dat moet ik ze wel nageven…!
  Lulu


  Maak melding

 8. Aan de aagse politiek en vooral hypocrieten als mevr….heb een grote mond tegen Poetin van Rusland en Medvedev, ie djeersie.
  Aan mijn landgenoten wil ik dit zeggen,als het Srebenica, dossier echt wordt uitgevoerd dan gaan er veel oude kameraden van mij zitten en nu ook kameraden die in Uruzghan en Afghanistan hebben gediend.
  Ik wil jullie vragen mij te vertellen hoe het komt dat er nooit een Nederlanfse mltair wordt veroordeeld, en neeik heb geen spijt want als ik in teneu was , was ik in tenue om te doden en niet om feest te vieren of huizen te bouwen, het gaat om belangen, punt uit.

  Aan Brunswijk wil ik vragen nu open kaart te spelen over villa…waar hij die wapens van had gekregen,n frede!!!
  Grote smoel van hou de dief, pak de dief, moro biegioe kierie man nanga fufur mang no de.


  Maak melding

 9. Veel geluk jongeren. Jullie kennen Bouterse nog niet. he always wants to have his way, his wil. Ik moet nog zien dat ie anderen, laatstaan jongeren een kasn gaat geven !!! Vooral zij die in Nederland hebben gestudeerd !! Maar hij is ouder nu en hopelijk gegroeid, doch even koppig als Vene en Sardjoe en Somo, die mannen gunnen de jongere generatie niets !!


  Maak melding

 10. Doctor BIGI SKRIFI.

  College aan de arme bevolking, de jeuugd en iedereen die van het land houdt.

  Onderwerp;
  WIE DENKT DAT KENNIS DUUR IS, WEET NIET WAT DOMHEID KOST.

  Als men een dermate diep inzicht heeft dat men kan doorzien welke boeken boeken moeten worden opengelegd voor het belang van de jeugd, de arme bevolking, iedereen die van het land houdt, de vrede, de vergiffenis, het landsbelang, de vooruitgang van het land en politieke stabilisatie, voor deze parijleider en broeders heb ik het over staatskunde en levenskunde van land en volk.

  De partijleider en de broeders gaan voor de vergiffenis, verzoening,vrede, eerlijkheid, rechtvaardigheid, zorg voor de jeugd- zorg voor de arme bevolking- zorg voor iedere surinamer, politieke stabiliteit en economische vooruitgang van het land. De partijleider is een persoon van een ander kaliber en de andere broeders zijn in hun diepte onbereikbaar voor haatzaaier en kwaadsprekers. Alleen het volk ken hun als een open boek.

  Het lijdt geen twijvel dat de partijleider en de broeders allen in hun loopbaan open, rechtvaardig en rechtuit gaan handelen en dat hun betrouwbaarheid en liefde voor land en volk-
  de waarheid befaamd is en blijft.

  Wat kletsers en kwekkers als Kathleen Ferrier en Martijn van Dam en anderen betreft zij willen het land en volk verniegtigen door haat en wraak – en nog lichtgelovig op de koop toe, want wie alles weet, zal ook vertellen wat zij niet kunnen weten.

  Laat het daarom duidelijk zijn dat de geheimhouding van de partijleider, de broeders en het volk zowel politiek als moreel nut heeft tegen over deze haatzaaiers land, en volksvernietigers.

  Tegenkrachten sussen en verrassen, dat heeft de partijleider, de broeders, de jeugd, de arme bevolking en iedereen die van land houdt gedaan.

  Want zo gauw de goeie bedoelingen van de partijleider en broeders voor land en volk
  het licht zien, verschijnt het het duister van de haatzaaiers, kwaatspekers, land en volksvernietigers. Het zal jullie partijen stemmen kosten, heerlijk om de rekeing te betalen.

  DU en NEUS en jullie politieke trawanten, vertel het volk de waarheid over het complot en de samenswering om het land en volk te vernietigen.

  De Zwarte Vrij mesteselaars, de jeugd, de arme bevolking ect. wij letten op. Graag een reactie. En moge jullie de colectieve politieke race kak krijgen.

  TARZAN IN DE WOESTIJN.
  BEDPLASSERTS.
  DU EN NEUS GA WIELRENNEN ZONDER ZADEL.

  Zorg goed voor de jeugd, de arme bevolking en iedreen die van het land houdt.
  Wees eerlijk en rechtvaardig.
  Vrede en vergiffenis voor iedreen.
  Politieke stabiliteid en vooruitgang voor land en volk.

  Stof tot nadenken voor de grass roots.

  Genade en zegen van GOD EN CULTUUR.

  De vriendelijke groet,

  Doctor BIGI SKRIFI.


  Maak melding

 11. #1. Vierhonderd jaren? Deze achteruitkijkspiegel mag wel gebruikt worden.

  #2. Je snapt er geen bal van en zal het ook nooit snappen. HET GAAT OM DE CEL IN SANTO BOMA,HIJ WIL ER NIET IN. Het gaat niet om de jongeren. Het gaat om hem.

  Jongen als je vooruit wil komen in het leven, ga naar school of indien je werkt, ga dan naar een avondschool.

  #3. “Jullie Nederlanders graven altijd in het verleden bouterse dit bouterse dat.
  What about the slavernij?”

  DE POT VERWIJT DE KETEL DAT HIJ WIT ZIET!

  Ben je blij met je nieuwe president? Tenminste iemand van niveau he. Waarschijnlijk het zelfde niveau dat je bereikt hebt, niet veel dus!

  #7. Een van de twee zien ze ook nog graag in Frankrijk.

  #9. Ik noem het dommigheid en dat ten kosten van een heel volk.


  Maak melding

 12. nou een ieder heeft wat te vertellen
  zo ik ook
  laat ik beginnen dat een ieder voorbereid moet zijn wat ert komen gaat
  we moeten ook voorbereid zijn om ons dierbaren en familie leden te steunen
  net als na de 80 jeren
  toen stuurden haast alle surinamers die in nederland woonden een pakket en geld naar suriname
  suriname schrijft weer geschiedenis door weer terug te gaan naar die tijd
  de meesten hebben komentaar over nederland dit en nederland dat
  maar ze hebben wel gekozen voor nederland
  ga toch terug naar suriname dan moet praten
  en niet van hieruit blaffen
  de twee grootste boefen gaan aan de macht komen
  de meeste roofovervallen worden gepleegt door
  de bosnegers
  ik ben naar mongo en albina geweest daar wordt je aangekeken en er word ook gezecht wat komen jullie hier doen dit is van de bosnegers
  dus bereid je vast voor de meeste weten dat het niet goed zit maar ze willen de waarheid ervan niet zien


  Maak melding

 13. Het is publieks geheim dat binnen de Mega Combinatie heel wat integere kandidaten rondlopen die niet happy zijn met de huidige ontwikkeling, waarbij Bouterse president wil worden.Ik zal geen namen noemen.De kans is groot dat ze zich zullen keren tegen de MC als het verder afglijd in Suriname.


  Maak melding

 14. Ai, de kogel is door de kerk, en logisch, Den
  Haag gaat morren, en als er eentje is die haar mond moet houden is dat Mw Ferrier, doe je dingetjes hier bij het CDA hier woon je,
  hier werk je en loop niet te katten op Suriname, het is jou land toch, dape ie koemba tetee berie of niet, of ben je er eentje die Suriname in een verdomhoekje zet.
  Maar goed , ik bekijk het anders, wacht af
  en zie wel, nu gaan schelden negatief commentaar geven enz, a no boeng.
  Denk erover na Kathleen!!!!!!

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 15. Bouterse moet echt geen president worden
  laat hem mevr Jennefir simonis de kans geven om presidente te worden
  echt
  laat we de wereld laten zien dat onze vrouwen ook geschoold zijn en ver kunnen schoppen
  gr dinesh


  Maak melding

 16. het gaat er toch niet om, wat den haag er van
  vindt? het belangrijkste is dat het surinaamse volk gekozen heeft, en niet iedereen is het hier mee eens, met(bouterse,) maar dat moet ook zo zijn, want dat zijn de andere partijen, het volk heeft zo gekozen, en dat moet men respecteren, niemand is onder druk gezet,iets wat in andere landen ziet.
  is dat je niet echt kan kiezen, want er is maar 1 partij.
  dus waar bemoeien die andere landen zich eigenlijk mee?
  probeer voor het volk en land vooruitgang te boeken, en laat de srd in waarde stijgen, dan doe je het pas goed.

  schoerpioen


  Maak melding

 17. Verdeel en heerst-politiek is verleden tijd.
  Verzoening is goed voor suriname, maar blijkbaar niet goed voor de gene die verdeel en heerst-politiek toepast.

  Suriname Voorwaarst, omdat wij de rijkdommen in onze bodem hebben kunnen wij onze eigen vrieden kiezen en verder onze eigen lot bepalen. Berlangrijker is dat wij nu een veel betere bewustzijn hebben in het merendeel van de natie. Zodat wij de manipulators de deur kunnen wijzen.

  Over verdachte van moord gesproken: verwijs ik naar de illegale oorlog die gevoerd is in irak waar 100 duizenden moorden zijn gepleed door usa en bontgenoten waaronder nederland.

  Wie gaan deze Massa-moordenaars nu voor het gerecht dagen ??? Zelf vind ik dat deze massa moordenaars geen recht van spreken hebben in andermans aagelegenheid. Zij moet zelf eerst hun eigen moorden en vernieting van een andere regering gaan berechten voor dat zij een oordeel over een ander kunnen hebben. Zo niet dat zijn deze figuren geweteloze hypocrieten, en kunnen beter hun grote muil houden.


  Maak melding

 18. Katleen en de andere nabestaanden van de 8 dec.slachtoffers gaan waarschijnlijk de rest van hun leven samen met de Nederlanse overheid haat zaaien,om het zo door te geven aan hun kinderen.Dit is niet goed voor niemand.Het enige wat ze moeten doen is vergeven,dat zegt immers Gods Woord… en verder gaan met hun leven.
  Dit is persoonlijk tegen de heer Bouterse.
  Laat toch niet een hele natie met zo een prachtig land hieraan ten onder gaan.Ileen


  Maak melding

 19. Hahaha… nog steeds hetzelfde. Nederland heeft moeite met Suriname…. hahaa erg leuk. Weet Nederland dat zich een democratische land noemt niet wat Democratie is. —Nederland jij hoort te respecteren wat een ander volk als leider heeft gekozen voor zijn EIGEN land– of wil jij soms weer een revolutie en een oorlog beginnen om het te ondermijnen als in het verleden ? Laat los , het is hun zaak en niet de jouwe. Bemoei jij maar met je verkiezingen, zodat Wilders niet kan winnen.

  Faya


  Maak melding

 20. Mevr ferrier, je bent geen surinamer en heb tot nu toe geen moer gedaan voor dat land. Blijf lekker bij je CDA en nederlands politiek. Ik stem leiver op Geert Wolders dan op jou CDA. En jullie moeten niet praten voor Obama . Dat moet hi zelf doen. Onthoud 1 ding. Het buitenland is groter dan Nederland, Brazilie en Columbia. En de Brazilianen in Suriname…… Jullie zijn opgepast. Nederland wil de Marrokanen uitzetten en wij surinamers zullen de braziliaanse goudzoekers en hoertjes uitzetten


  Maak melding

 21. Wiep-ding #4,

  Dit wat hierboven staat is politieke praat.

  Nederland is nu reeds bang voor de nieuwe stroom Bijlmervluchten vanuit Paramaribo.
  Omdat men denkt dat het verkeerd zal gaan in Suriname en vele Surinamers het land zullen willen uit vluchten.

  Nederland is nu reeds bang dat de met veel ontwikkelingsgeld gestartte projecten door rancune gesabotteerd zullen worden om haar invloed te beperken.

  Nederland is nu reeds bang voor het feit dat ze een beslissing zal moeten nemen om in Suriname militair in te moeten grijpen. En omdat NL meestal neutraal is, zal het een grote schande zijn om je eigen mensen (veel echte NLers in Suriname) in de steek te laten.

  Nederland is nu reeds bang voor de interne politieke strijd die geleverd zal moeten worden met dan Vice-premier Wilders om de uit Suriname gevluchte ex-Rijksgenoten binnen te laten. De regering Rutte-Wilders zal er danook over struikelen.

  Nederland is nu reeds bang voor haar eigen status en niet eens zo ongerust over de arme Surinamers. Was dat wel zo dan had Nederland allang in Suriname ingegrepen en om direkte uitlevering van in NL veroordeelden gevraagd.
  Nu ziet NL de onschendbaarheidsbui al hangen en kan ze in verlegenheid worden gebracht.

  Politiek is vooruitzien welke bedreigingen en gevaren, problemen of crisis je door bepaalde ontwikkelingen kan verwachten.
  En dat alles verwacht Nederland met de vermoedelijke samenwerking tussen Desi en Brunsi. Gevaren, problemen en crisis.

  Het is geen bemoeienis, het is zuiver angst uitspreken om zelf niet in een lastig parket terecht te komen.
  Time will tell!


  Maak melding

 22. HHHHAAAAAA redie moese dochter zegt dat Den Haag niet blij is met de keus. Waarom was Den haag wel blij met de keus Nieuw front AC van afgelopen 5 jaar. natuurlijk waren ze toen blij want koste wat het koste mocht bouterse niet aan de macht komen . wel den haag als jullie niet blij zijn dan maar jou jungle training in columbia gaan houden dan kunnen jou militaren meer coke met hun schepen en hun orion vliegtuigen ned binnen smokkelen, en dan kunnen jullie het op de Nos laten zien en dan zeggen coke uit suriname onder schept en dan regering bouterse zwart maken.


  Maak melding

 23. Misschien moeten we inderdaad niet zeuren als surinamers zijnde in het buitenland. Maar jullie moeten over een jaar ook niet zeuren als je weer in de rij staat om brood en melk en andere eerste levensbehoeften aan te schaffen. Wat voor opleiding heeft brunswijk..Hoger voortgezet basisonderwijs?? Precies…geen moerrrrr..
  En zo iemand zit in de regering..knap hoor..
  Die man kan nauwelijks behoorlijk nederlands praten, laat staan schrijven. Ik durf te wedden dat hij niet eens een offiele brief kan opstellen..
  Suc6 en dag


  Maak melding

 24. Jongens en meisjes, leer eerst een goed Nederlands schrijven,,,,,,En we hoeven niemand te ver- of te beoordelen, eerlijkheid duurt toch langst, en hoe het allemaal gaat worden zal de toekomst wel uitwijzen.


  Maak melding

 25. nederland, de hollanders, de hollandse politiek hebben allen 1.000.000 kilo boter op hun psychopatische kaaskoppen, misschien is het goed te weten dat holland en de hollandse politici qua politiek absoluut niks te vertellen hebben noch NADA voorstellen in deze wereld! het enige waar ze op kunnen bogen is dat ze economisch rijk zijn, maar vraag niet hoe ze aan hun bloedrijkdom gekomen zijn!!!

  Ten opzichte van de Surinamers en de Antillianen spelen ze de SuperPower, wat ze echt absoluut niet zijn! Dat zouden ze willen, in de grote jongensWereldpolitiek zijn ze niets meer dan de slippendragers van de USA. Zolang de Surinamers en ook de Antillianen blijven denken en geloven dat Nederland een geweldige superpower is zal het hommeles blijven in Suriname maar ook op de Antillen. ze zullen blijven stoken en dieken in die bevolkingen.

  Zeker als zij zich verzekerd weten van de vele Surinaamse en Antilliaanse landverraders die in beide landen blijkbaar ruim voorradig zijn en er niet voor schromen hun eigen bevolkingen te verkopen aan deze hollandse beesten!

  Het wordt tijd dat deze gekoloniseerde bevolkingen zich meer op hun eigen regio gaan richten i.p.v. naar Nederland die bijna 10.000 kilometer van onze landen verwijderd liggen.

  Nederland is nu zelfs bezig om ook in onze regio te infiltreren, ze proberen in al de nieuwe ZuidAmerikaanse-Caribische organisaties te infiltreren via de Antillen. trampoline stijl. Gelukkig hebben politici van die landen, de LatijnsAmerikaanse en en veel onafhankelijke Caribische landen, ze door. het is niet voor niks dat ze Bonaire administratief geannexeerd hebben. zogenaamd zijn ze nu ook “Caribische hollanders”!!! Nederland is bezig te jagen in onze regio’s!


  Maak melding

 26. DAS onze eigen oranje woordvoerder heeft gesproken Op#26. Jongen ga maar lekker slapen met je dom geklets, niet van wat jij verwenst zal gebeuren, ik geef het je op een bord, en zoals je hier als grootste draaikonter bekend staat zal weer van de daken schreeuwen “it wasn’t me”.

  Een ding is zeker jullie fronters hebben je maskers duidelijk laten zien, jullie hebben een heel slechte inborst.

  Ik weet dat er veel mensen tegen de front regeringen waren, maar niemand heeft desondanks zulke slechte verwensingen gehad naar Suriname toe dan de fronters.

  Jullie zijn Surinamers onwaardig.

  Vraag aan ferrier, wat heb je ooit gedaan voor de Surinamers of Surinaamse gemeenschap in Nederland?


  Maak melding

 27. Blijkbaar worden jullie niet gehinderd door kennis… Wat denken jullie hoe de wereld tegen ons aan zal kijken met deze twee “bad boys” aan het roer? Suriname wordt gewoonweg niet meer serieus genomen en potentiële buitenlandse investeerders laten het straks helemaal afweten. Deze heren plunderen straks nog even de goudreserve om hun campagnekosten terug te halen en met hetgeen er overblijft gaan ze Suriname zeker beter maken? Om te huilen is het… Ik schaam me gewoon!


  Maak melding

 28. TRIO BENDE van Suriname
  Het is leuk dat Megablok,A combinatie samen gaan werken
  Dit gebeurd alleen om dat beiden iets op hun geweten hebben,Paul Somohardjo is de dans net ontsprongen.
  Paul Somohardjo is slimmer en slimmer dan wie ook is.Want Paul Somohardjo heeft ook heel wat op zijn kerf stok
  Paul Somohardjo wil geen Trio bende vormen,want dan zou hij niet meer geloof waardig zijn bij de nederlandse regering
  De voorzitter,tevens lijst trekker van PL
  wil nog steeds laten zien dat hij meent met de Nederlandse regering idem dito Venitiaan en Ramdien Saedjoe.
  Meeste die d8ten dat zij echte politicus waren,hebben zich lelijk vergist.
  De nederlaag wat de NF heeft geleden,kan de tij niet meer keren.
  Men d8t ach man de NDP zal door haar knieen zakken met de NF samen te werken
  maar helaas pinda kaas.
  wel als de huidige nieuw te vormen regering combinatie de eerste 3 jaar overleeft en redden zij het met regeren dan trekken ze ckr minaal 2 regeer termijnen.
  Want dan kunnen de rest vergeten,Dus wat gaat gebeuren ,Ronald venetiaan ,Ramdien sardjoe en Paul Somohardjo gaan afstand moeten doen van hun partijen om nieuw leven in te blazen in de politiek en in tussen tijd
  heeft Bouterse ook afstand genomen van de politiek ,aangezien zijn leeftijd
  Eerlijk is Eerlijk hij heeft recht op Presidentschap en dat kan niemand hem ontnemenn,
  Dus heer Desi Bouterse en zijn bewindslieden zullen het beleid in Suriname bepalen door het wijzigen van meerdere grond wetten .
  bron;hetuurvandewaarheid
  Shivan.B


  Maak melding

 29. Onderstaand speciaal voor de negativisten.

  Front heeft nooit een regeerprogramma gemaakt voor er een regering was gevormd. Front gebruikte een andere prioriteit nl, eerst de ministeries aanwijzen/claimen en dan als mogelijk een regeerprogramma.

  De front koehandel is nu ten einde, eerste zichtbare verandering, more to come.

  De nieuwe regeercoalitie moet zich niet laten afleiden door NL of wie dan ook, gewoon je beleid uitstippelen en uitvoeren de komende 5 jaar, hopelijk zijn we eindelijk verlost van die etnische fronters.

  “Commissie zal regeerakkoord voorbereiden 04 Jun, 10:03
  Binnen dertig dagen zal de nieuwe coalitie die gevormd wordt, met als spil Mega Combinatie, een regeerakkoord presenteren. Dit is overeengekomen in het ‘protocol van samenwerking’ dat getekend is met de A-Combinatie. Deze twee combinaties hebben samen 30 zetels in het parlement. De mogelijkheid dat de Volks Alliantie, onder leiding van Paul Somohardjo erbij komt, is groot. Zondagavond zal de beslissing definitief vallen. Vrijdagavond was het gesprek tussen MC-leider Desi Bouterse en Somohardjo ‘positief’.

  De partijen zijn het eens met elkaar over de hoofdlijnen van het te voeren beleid. De programma’s zijn met elkaar vergeleken. Het gaat vooral om de staatkundige, bestuurlijke, economische en sociaal-culturele paragrafen. Het regeerakkoord moet de natievorming tot uitdrukking brengen, waarbij vooral ‘verheffing van het volk’ centraal staat. Ook aan de grondwet zal er ‘inhoud en vorm’ worden gegeven.

  De partijen mogen twee personen aanwijzen die in de redactie-commissie zitting zullen nemen. Het streven is erop gericht om rond 10 juni een concept te presenteren. Op basis van het uiteindelijke regeerakkoord zullen profielen worden samengesteld voor de in te vullen posten. In het protocol wordt er niet gesproken over de functie-verdeling. Vast staat dat presidentschap naar de Mega Combinatie gaat. Bouterse heeft aangekondigd dat hij de kandidaat is voor president. Jenny Geerlings-Simons wordt voorgedragen als assembleevoorzitter.

  Als Volks Alliantie erbij komt, zal het vice-presidentschap door deze combinatie ingevuld worden. Somohardjo heeft duidelijk gesteld dat met minder geen genoegen zal worden genomen. Resten nog de functies van ondervoorzitter van het parlement. De post van eerste vervanger van de vice-president en de governor van de Centrale Bank van Suriname is ook vacant.”


  Maak melding

 30. NaMi,

  Je kan me alles noemen, Agama of Oranje, maar Fronter ben ik niet! Lees mijn reacties met meer aandacht en probeer ze te snappen.

  Het gaat mij om Suriname en niet om jouw, Bouta, Brunsi of Venetiaan. Jullie zijn alle vier sterfelijke wezens, maar Suriname zal altijd blijven bestaan.
  En als deze criminele periode achter de rug is, komt er weer iets anders.

  Verder verwens ik niets, ik kijk alleen vooruit. En als alle politieke leiders in Suriname dat ook doen, dan zal het Suriname beter vergaan.


  Maak melding

 31. De voormalige regering heeft het wellicht niet in alle opzichten goed gedaan, maar de surinamers hadden enigszins zicht op wat stabiliteit. Niemand kan wonderen verrichten dus ook Vene en zijn aanhang niet, maar die stabilietit kwam steeds beter op gang. Er zijn in geen jaren in suriname zoveel mensen geweest die hun armzalig huisje konden afbouwen, een auto konden kopen of redelijkerwijs alles in de winkel vinden. Nu gaan we terug naar een vermoeiende tijd waarin al het geld in de staatskas zal worden verbrast, het land in de verdoemenis komt en weer significate grote schulden zal hebben en waar weer diegenen die nu masaal op verandering hebben gestemd het onderspit zullen delven. Ik hoop uiteraard dat dit niet zal gebeuren maar heb er wel een hard hoofd in. Ik hoop dat succes en welvaart voor iedereen vooral de armen zal zegevieren en niet de hebzucht van individuen die alleen aan zichzelf en hun selecte achterban zullen denken.


  Maak melding

 32. DAS,

  “maar Fronter ben ik niet!”

  De Engelsman zou zeggen ‘If it walks like a duck and quacks like a duck, it must be a duck’

  “Verder verwens ik niets, ik kijk alleen vooruit”

  Jou vooruitkijken heeft totnutoe alleen maar negatieve verwensingen voortgebracht, weet je zeker dat je niet achteruitkijkt mi boi.

  By the way, je hebt ook economische obstructie geadviseerd, weet je dat nog, deed je dat ook uit liefde voor Suriname?

  Ai dus we moesten de reacties van Nederlandse politici negeren he, jij hebt een hele epistel aan besteed, om ons nog te komen vertellen dat het geen bemoeienis is van de Nederlandse politici maar angst uitspreken.

  Het proberen vrijspreken van Nederlandse politici deed je natuurlijk uit liefde voor Suriname.

  Weet je wat, vanaf nu zullen wij jou negatieve verwensing naar Suriname toe zien als opbouwende kritiek.

  Een grotere grapjurk dan jou ben ik nog niet tegengekomen.


  Maak melding

 33. wij hebben nu onze eigen joshua nkomo en robert mugabe in suriname.
  @ brantimaka ik had gehoopt dat jij iets verstandiger zou reageren over de situatie die nu ontstaan is in suriname en dat geld voor de hele aanhang van bouterse.
  mijn volk is verdoofd ze reageren niet meer ze zijn lusteloos geworden apathie heet dat. wang sari torie.


  Maak melding

 34. toen het front aan de macht kwam met dank van de AC toen deed het haagse politiek hun bek niet open ik hoop dat het nederlands volk ogen open gaat.en de Surinaamse NL niet de land verraders.


  Maak melding

 35. mensen ten eerst suri gaat nooit vooruit
  een land heeft geleerde leiders nodig, niet ongeleerde .dus mensen straks niet klagen dat er meer verkrachtig voorkomt door bosnegers en beroving door deze heren (broeders van brunsi)


  Maak melding

 36. beste Kissan,

  wat kan jij toch dom praten zeg..wat weet jij nou van de geschiedenis van sur. zo te horen ben je gewoon een meeloper anders niet.
  dat die landen sur. niet gaan feliciteren met hun president is toch te begrijpen…doe je ogen eens open jongen..twee criminelen die het land gaan regeren..kom zeg..het land gaat echt geisoleerd worden en de bevolking weer goed pinaren..


  Maak melding

 37. beste Theo,

  wat ik niet van je kan begrijpen is dat jij de toestand in de wereld gaat vergelijken met een persoon die gewoonweg 15 mensen heeft vermoord op zo`n (hechte) bevolking..we hebben een prachtig land en kijk hoe onze eigen mensen ermee om springen…nou kerel, voor mij niet die 2 criminelen hoor..de manier hoe jij nu praat en vergelijkt ..keur je dat gedrag van die crimineel goed na alles wat hij op zijn dictatoristisch gedrag sur. heeft aangedaan..


  Maak melding

 38. Faya, ik ben het helemaal met je eens, en ik
  vraag me eigenlijk af?
  wie wordt er hier nu de spiegel voorgehouden?

  schoerpioen.


  Maak melding

 39. he kissan

  er staat Suriname heel veel ellende te wachten, dus stop met dit gezwam. het wordt de grootste fout wat suriname ooit heeft gemaakt. take your time en see and for everyone that must keep theire big mouth shut.


  Maak melding

 40. Als oude Staf beveiliger, heb ik mijn oude contacten op enkele niet nader te noemen ambassades gepolst.
  En wat schept mijn verbazing al die landen die worden genoemd dat ze een stelling tegen Dhr.D.D.Bouterse,hebben aangenomen ontkennen dat met klem.
  Ik sprak ….en hij kon mij verzekeren dat zijn land en andere bevriende landen zich niet inlaten met interne zaken als het democratisch is geschied.
  Een staf beveiliger is de belangrijkste persoon voor de ambassadeur, zijn gezin en belangrijk personeel(Militair attachee)


  Maak melding

 41. Het is nu eindelijk afgelopen met Nederland geouwehoer zich te bemoeien met hoe het wel en niet moet binnen het surinaams politiek beleid. Het aanzetten tot discriminatie apartheid, tweedracht,haat tussen surinamers onderling was de opzet en de troef tot ver- vreemding en verdeeldheid van deze ex-kolo nisator.Zie maar de slavernij,de regeer periode vhp/npk/pendawalima(koeli-blakamang-jampanesi)na de “onafhankelijkheid” 1975,de militaire staatsgreep 25 februari 1980, de binnenlandsestrijd(Bouterse/Brunswijk)1986 met als slot de periode Venetiaan tot mei 2010.Het hier bovenaangehaalde is slechts een druppel van de vuile manipulrende Neder-landse politieke streken binnen het surinaamsbeleid. Sinds 25 mei 2010 is het voorbij met de koloniale ideologie.Hup hup D.D Bouta,suriaams volksheld, verzetstrijder en nationalist.Het hedendaagse Suriname is bewust van het gekoloniseerd brainwashed Ventiaangeknoei en heeft gekozen voor een beleid bepaald door bewuste surinamers. Waarschuwing aan politiek Den Haag!! Blijf met jou poten af van Suriname en kom nu eens eindelijk jou spijt betuigen voor het leed dat jullie soort onze voorouders hebben aangedaan.
  Reminder aan Beatrix: de bewuste hedendaagse
  surinamers willen/kennen jou niet en zitten
  echt niet om het bezoek van een nazaat-kolo- sator te springen.Jou trouwe volgelingen(re-gering Venetiaan)hebben de opdracht om hun eigen volk te onderdrukken zo kwaad mogelijk vervuld.Venetiaan kan nu lekker in de tropi-
  surinaamse zon zitten en genieten van de vette ondergang welke hij medenamens jou en politiek Den Haag voor Suriname heeft opgebouwd. Thans gaat het volk van Suriname
  met frisse moed schouder aan schouder voor progressie,geestelijke- en economische wel- vaart. Gods zegen aan ons geliefd Suriname,de
  nieuwe regering en vooral het arme volk die steeds de tol moest betalen van de koloniale indoctrinatie. Aan de slag nieuw Suriname!!!

  Na bakra basi jeje foe na frontregering keba


  Maak melding

 42. je kiest voor één crimineel en je krijg er twee als kado bij. weet je wat dat ding is iedereen ziet het verkeerd alleen die koeien zoals na mi, brantimaka,teo rmd,leier zien het goed. waneer de belangrijke landen als nederland amerika brazilie colombia jou land niet feliciteren met je (nieuwe)president moet dat jou toch aan het denken zetten je kan koppig en dom gaan doen of reageren zoals die kudde van de ndp doen maar daar schiet suriname niets mee op.één van die schoften vraag wat ferrier voor suriname heeft gedaan zij is een betere vertegen woordiger voor suriname in het buitenland dan bouterse en zijn schapen.na mi waneer geven jullie nou een toe dat deze benden die aan de macht komt in suriname geen goede is wees nou eerlijk stelletje draaikonten, nog geen maand geleden was brunswijk een bankrover en sommo een verkrachter brunswijk werd uitgemaakt voor dyuka en somo voor pinda pae die zelfde idioten die anti brunsie en somo waren zijn nu pro ik noem dit soort figuren ongeloofwaardige misbaksels .


  Maak melding

 43. In Apenland Suriname wordt alles beetje bij beetje duidelijk. We zijn definitief een bananenrepubliek. Welkom Su in het rijtje van de SCHURKENSTATEN!!!!Brunswijk wanted by France. Bouta wanted by The Netherlands and USA. GO AND GET THEM!!!!!!


  Maak melding

 44. Ik meen te weten dat er pas na een inauguratie eventueel wordt rondgestrooid met felicitaties.

  Er zijn nou eenmaal zieke- en afgunstige geesten onder ons. Ome Ray toch.


  Maak melding

 45. De bestuursdeskundige August Boldewijn zei recentelijk: “Nederland moet nu zijn mond houden”. Ik ben 100 % met hem eens. Nederland heeft een staatsgreep tegen het bewind van Soekarno gepland en toen mocht Soekarno zijn voeten niet op de Nederlandse bodem zetten. Nu heeft Nederland ook een staatsgreep helpen plegen in Suriname en is Bouterse niet welkom in Nederland. De geschiedenis herhaalt zich. Brunswijk zal nu uit de doeken moeten doen, welke ondersteuning (zowel financieel als materieel) hij in de jaren 80 van Nederland heeft gekregen om tegen het bewind van Bouterse te kunnen strijden. Ook Somo die lid was van de Bevrijdingsraad zal het e.e.a. moeten uitleggen, hoe hij ten strijde trok tegen Bouterse, en zelfs de Surinaamse AMBASSADE IN DEN HAAG voor een lange tijd heeft bezetgehouden, en vernielingen heeft aangericht. De Surinaamse gemeenschap heeft er recht op te weten…

  Benito


  Maak melding

 46. @ na mi ,
  laat jou na kijken volgens mij zitten er heel veel losse contacten in jou hersen volgens mij ken jij bouterse niet daarom lul jij zo dom.


  Maak melding

 47. Brantimaka

  Komende 5 jaar zullen we zien hoe geweldig het gaat gaan met de Suris en Suriname!!! De jaren 90 zullen herleven en dat is wat de Suris dus heel graag wilden en dat gaan ze krijgen ook. Ik gun het ze van harte!!!!hahahha


  Maak melding

 48. Tijd!

  Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Mijn tijd van gaan is nu gekomen.
  Het is altijd beter om te stoppen op je hoogtepunt dan de dieptepunt af te wachten.
  Het dieptepunt voor mijn geliefd Suriname is gekomen dus ben ik te lang doorgegaan.


  Maak melding

 49. Benito,en vergeet de misdadigheden niet die Nederlandse militairen in Indonesie toen gepleegd hebben ,hele dorpen werden toen vermoord,waarvan er nooit 1 miltair gestraft is.En deze hypocrieten willen Bouterse vandaag de dag een oorlogsmoordenaar noemen.
  Laat ze de touw…. krijgen:Als Nederland gaat beginnen om de hand in eigen boezem te steken,voordat ze anderen gaan beschuldigen,komt het roetzwart uit.


  Maak melding

 50. Zoals ik al had gezegd Botronoso. NDP heeft zegen gevierd.
  Alle landen zullen met Suriname meegaan. Bouterse blijft niet lang aan de macht op de voorgrond 🙂 Hij zal Suriname eerst verontruimen.

  Bouterse is de persoon waar velen op gewacht hebben. En nu zal je zien hoeveel ex-Surinamers zullen wederkeren naar hun geboorteland.

  Eerst Ronnie MR.zero IQ Brunswijk laten verdwijnen.


  Maak melding

 51. @ zoete.
  jij vind dat nederland zijn mond moet houden op de redenen die jij aangeeft, maar als ik vind dat bouterse zijn bek moet houden om de redenen die ik aangeeft dan mag dat niet in jou ogen dat vind ik heel erg vreemd van jou, een moordenaar drugsdealer anti-democraat die nu de zogenaamde democraat uithang vind ik hypocriet.weet je zoete als je bouterse eerlijk en oprecht analyseer dan zal je zien dat hij alls is wat hem voordeel opleverd hij is niet constand.hij heeft nog geen maand geleden geroepen bij sky radio dat hij nooit met brunswijk of somo gaat samenwerken en wat zien we nou, in de jaren 80 had bouterse ook zo een grote smoel op de podium hij zij dat zolang hij leeft nooit meer democratie in suriname komt dit zijn twee voorbeelden zoete die laten zien dat bouterse een zeer onbetrouwbaar en gevaarlijke psychopaat.dus zoete steek jou klauwen in jou eigen boezem voordat jij een vinger wijst naar anderen JA. drie criminelen die de baas worden in jou land mooi voobeeld voor onze jonge bevolking je hoef niet te leren kies de criminele pad en ga de politiek in verkoop jou volk luchtballonnen en je word rijkelijk beloond met de presidentschap. wel luister zoete je mag lullen wat jij wil over nederland maar hier heb je integere politici en dat kan je niet van somo brunswijk en bouterse zeggen.
  tang boeng


  Maak melding

 52. ME_neer@du-tjie
  Wij respecteren een ieder zijn mening
  Maar de meningen of de redenen die jij en consorten aanvoeren komen uit de koker van Den Haag.
  Dat jullie deze klakkeloos overnemen , zonder deze vooraf te verifieren heeft doen leiden tot een subjectieve beleving van zaken
  Het is alom bekent dat het beleid van jouw Olland t.o.v Rebubliek Suriname gebasseerd is op het zaaien van verdeeldheid tussen de verschillende bevolkingsgroepen met het oogmerk om Republiek Suriname te overheersen
  Een der tactieken die ze hanteren is manipulatie ,
  Mede door de massa media worden de nodige informatie de wereld uitgezonden(desinformatie)
  Mijn personelijk advies aan jullie is ;
  vorm een raad/panel en laat jullie onder begeleiding van Katleen Ferrier (desnoods benoemen jullie haar tot presidente van de op de raad/panel)naar de tweede-kamer
  Ga daar kamer vragen stellen en laten onderzoeken wat de rol van Den Haag was/is in de afgelopen 30 jaar
  Vragen jullie ook of julie inzage mag krijgen bij het archief
  Daar houden de bewijzen/documenten betreffende Republiek Suriname domicilie
  Jullie blijven steken in de doctrine van Den Haag waardoor jullie nu in de waan leven en daardoor een vertekent beeld krijgen
  Jullie pretenderen hemelhoge IQ te bezitten ( dat in vergelijking met Surinaamse Patriotten) en alle deskundigheid inpacht te hebben
  Waarop wachten jullie????
  Go for it , wij geven jullie alle zegen en dat menen wij en in gedachten zijn wij ook bij jullie
  SUC7 en maken jullie de bevindingen van het onderzoek WERELDKUNDIG
  Wij zijn enorm benieuwd en zeer geinteresseerd!!
  Het antwoordt dat jullie nu/heden zullen krijgen is “HET IS STAATSGEHEIM” en pas over 50 jaar,
  wanneer de hoofdrolspelers niet meer in leven zijn , mag het misschien geopenbaard worden .

  LEVE REPUBLIEK SURINAME
  HOERA HOERA HOERA
  EENDRACHT MAAKT MACHT
  REPUBLIEK SURINAME VOORWAARTS
  VOORWAARTS RICHTING HET GELUK/OVERWINNING
  HET VADERLAND OF DE DOOD
  ,
  STAATSGEHEIM


  Maak melding

 53. hahahhahaaa die sempa,
  laat bouterse vetellen hoe de vork in de steel zit, daar wachten wij meer als 30 jaren op me boi.sempa wat heeft bouterse gedaan tijdens het binnenlandse oorlog met de indianen weet jij dat nog wie gaf ze wapen om tegen de marrons te vechten over verdeel en heerst gesproken. domme mensen denken zoals jij dat doe sempa het is altijd de schuld van een ander en nooit de schuld van jou zelf.


  Maak melding

 54. DU,waarom moet ik jouw klauwen gebruiken?
  Ik hoef niet mijn hand in eigen boezem te steken om te concluderen dat Nederland ook niet zonder zonde is.
  Wil jij beweren dat Nederland niets fout gedaan heeft ooit?
  Ik heb nooit beweerd dat Bouterse deugd,maar wel vergelijk ik graag.En als ik de misdaden van Bouterse vergelijk met dat van Nederland,komt Nederland als het ergste uit de bus.Heb ik je ooit getypt dat je je mond moet houden over Bouterse?Welneen,ik begrijp alleen niet,als men iets negatiefs over Nederland typt tov hun misdaden,word je razend,maar als iemand iets negatiefs over Bouterse typt feliciteer je hem/haar en dat maakt je tot een niet objectieve reageerder.
  Ik blijf erbij,Nederland moet in zijn eigen tuintje gaan wieden, ,de militairen die oorlogsmisdaden hebben gepleegd in Indonesie moeten ze vervolgen ,die nabestaanden moeten het een keer kunnen afsluiten.
  Zo te lezen DU,ontken je alles wat Nederland heeft geflikt jij denkt dat ze de braafsten van de klas zijn noh?
  Tenslotte,morgen zijn er verkiezingen hier ,ga je klaar maken om tegen Wilders te demonstreren als die ooit mag meeregeren,houd je bezig met de Nederlandse politiek,je kan over de Surinaamse politiek zeuren tot je zwart ziet,er hebben veranderingen plaats gevonden in Suriname,de oude koloniale onderkruipselen behoren snel en voor goed tot het verleden,wo jij,gelukkig maar, iemand zoals jij heeft niets te zoeken in Suriname.
  Btw,ik heb vaak aangegeven dat ik geen fan ben van Bouterse,en zeker niet van Somo en Brunswijk,maar wie ben ik om de eerlijke uitslagen van de Sur.verkiezingen te gaan veroordelen?Het volk heeft zijn wensen kenbaar gemaakt en dat dienen we te respekteren.Want als je goed na gaat moet je kunnen begrijpen :waarom hebben ze op de MC gestemd,moet je tot de conclussie kunnen komen dat Front totaal niet deugde,zeker niet wat de sociaal zwakkeren betrof.

  I Rest My Case.


  Maak melding

 55. ME_neer@du-tje
  Heb jij het lef niet om jouw Ollandse meester vragen te stellen voor openheid van zaken ?
  En jij loopt jaren dhr.D.D.Bouterse te beschuldigen dat hij een massa moordenaar is.
  En jij durf te pretenderen hemelhoge IQ te bezitten en alle deskundigheid inpacht te hebben .
  Waar zijn die nu dan, vrees jij de naakte waarheid ???
  Jouw houding verdient het predikaat”LAFAARD”
  Tevens is dit ook een bewijs hoe diep je geindoctrineerd bent
  Jij blijft nog in geloven dat jouw meester een vierkante cirkel voor jou kan tekenen
  Jij bezit geen eigen vrije mening , alles wat jij uitkraai komt uit de koker(KA-PASSI)van je Ollandse meester
  De koker wat jij in je handen vast houdt is geen GOUD maar KOPER
  Een KRAAI denkt altijd dat als wat blinkt goud is
  Ooit gehoord van “DUBBEL MORAAL”?????

  MEGA —- SOSO LOBI
  AC —- BROEDERSCHAP
  VA —- ROENKOELAN
  ” EENDRACHT MAAKT MACHT”

  STREE DE FU STREE
  WI NO SA FREDE
  REPUBLIEK VOORWAARTS
  TELKENS VOORWAARTS ,VOORWAARTS RICHTING HET GELUK/OVERWINNING
  HET VADERLAND OF DE DOOD


  Maak melding

 56. @ zoete en sempa.
  dit soort retoriek ken ik al jaren jammer voor jullie dat het geen enkel invloed heeft op mijn manier van leven en denken.
  over de keuze van het volk daar ben ik heel erg blij mee dat mijn land een vrije keuze heeft maar ik ben niet blij met de keuze op de man die mijn volk op zeer gemene manier heeft vernederd en onderdrukt.jij vraag aan mij waarom een deel van suriname voor mc heeft gekozen ik moet jou eerlijk bekennen dat ik jou de antwoord op deze vraag schuldig moet blijven. ik kan het met mijn gezonde verstand niet begrijpen dat iemand met zo een verleden door een deel van suriname op handen word gedragen.maar we komen heel snel achter of deze keuze een verstandige is. mijn mening is dat het een heel domme en onverstandige keuze is suriname word als land te schande gezet jongeren die figuren als bouterse en brunsie en somo als hun voorbeeld zien kan nooit goed zijn ik vraag mij af wat voor opvoeding zij hebben gehad. het is dom en achterlijk om voor bouterse te kiezen omdat je een hekel hebt aan nederland of de blanken, nederland heeft suriname niet nodig suriname heeft de beschaafde wereld nodig om tot ontwikkeling te komen, zolang jij en de rest zich niet ontdoen van prasi-oso maniri net zolang zullen jullie vast blijven zitten en niet vooruit komen.daarom wang blakaman nooit e go vooruit.ze blijven klagen terwijl andere hun voorbij streven. die hele discusiie over holland dit of holland dat daar komt suriname als land geen moer vooruit kies eerst voor slimme eerlijke en integere leiders om jou land te besturen,kiest niet voor figuren die hebben bewezen dat ze jou land alleen maar achteruit kunnen zetten moordenaar en drugs criminele, keur eerst af wat deze ladverraders in jou jou land hebben geflikt dan pas kan jij jou vinger wijzen naar anderen.maar heren ik pas want met jullie is het dwijlen met de kraan open, ik heb geen zin om water naar zee te dragen.tang boeng .


  Maak melding

 57. Jij hebt prasie oso manieren tov Nederland DU.Wiens brood men eet diens taal men spreekt is jouw motto,kostte wat kost,al moet jij je eigen mensen verraden.
  Ga je hier verzetten tegen de neo-nazi Wilders als je lef hebt,maar dat zal je niet durven,je zit liever virtueel te zeiken over zaken die je geen ene donder aangaan,want zulke blanke onderkruipsels als jij zullen nooit meer naar Surinam gaan,witmang no dapeh foe lik ding ….
  Ik blijf erbij,want het zijn keiharde feiten,de Nederlanders zijn nog erger geweest dan Bouterse en Brundswijk bij elkaar.


  Maak melding

 58. @ zoete,
  jij laat duidelijk zien wiens brood jij eet, dat van een massamoordenaar en drugsdealer luister no me boi zoete ik heb vertrouwen in de democratie en de rechsstaat waarin ik leef en woon wilders moet zich houden aan de regels en wetten van de democratie, nederland is een rechtsstaat iedereen die hier wond is ondergeschikt aan de rechtsstaat . dat kan je niet van bouterse zeggen de man die alle regels en wetten in mijn land suriname met zijn militaire laarzen heeft vertrapt. zoete jullie denken altijd zwart wit ik denk aan regels en wetten internationaal en nationaal democtratie.zoete weet jij wat mij opvalt bij alle ndp-ers ze zitten met een complex ze kruipen bij de minst of geringste in hun slachtofferol.zoete jij ben ziek zoek geestelijk hulp me boi.doei


  Maak melding

 59. koning salomo kreeg wysheid van de allerhoogste,gado sa jepie bouta foe drai ai kondre.te sranang trong nummer 1 in grontapoe da mie sajere sang holland sang takie nanga ding zondro gado mofo.bouta abie 40 fotoe engel sa ding nanga eng.gado blessie bouta


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.