zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVergunning voor stichting Kwakoe Zomerfestival

Vergunning voor stichting Kwakoe Zomerfestival

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van het dagelijks bestuur van Zuidoost, heeft namens de burgemeester, aan de stichting Kwakoe Zomerfestival de vergunning verleend voor de organisatie van het Zomerfestival 2010. De 35ste editie van het festival gaat op zaterdag 3 juli van start en eindigt zondag 8 augustus. Op de zes achtereenvolgende weekenden organiseert de stichting Kwakoe Zomerfestival in het Bijlmerpark het meest multiculturele festival van het land. Het gevarieerde programma bestaat uit muziek, sport, eten, dansen en ontmoeting.

De afgelopen weken heeft intensief overleg plaatsgevonden met de festivalorganisatie, politie, brandweer en andere instanties om een veilig en ordelijk verloop van het festival te garanderen. Door het stadsdeel zijn ook dit jaar strenge regels opgesteld om eventuele geluids- en parkeeroverlast te voorkomen. Voor de geluidsoverlast zullen regelmatig geluidsmetingen worden uitgevoerd en zal direct worden ingegrepen wanneer het volume de gestelde geluidsnorm overschrijdt.

Buurtbewoners ontvangen binnenkort van het stadsdeel een brief over de afsluiting van de wijk op festivaldagen. Dit om te voorkomen dat festivalbezoekers in de woonwijken parkeren. Voor bewoners en hun bezoekers blijft de wijk wel toegankelijk. Festivalbezoekers wordt dan ook verzocht gebruik te maken van het openbaar vervoer. Het festivalterrein ligt op loopafstand van het trein-, bus- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA. Ook zal de festivalorganisatie pendelbussen inzetten tussen grote parkeerterreinen in het stadsdeel en het festivalterrein. Kijk op www.kwakoefestival.nl voor meer informatie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES