Coalitie in Suriname lijkt nabij na gesprek MC-AC

3

PARAMARIBO, 30 mei – De basis voor een coalitie lijkt niet ver meer. Dit zegt Jules Wijdenbosch, leider van de MC-delegatie bij de gesprekken met politieke partijen. Het gesprek met A Combinatie lijkt aanleiding tot meer optimisme. Wijdenbosch toonde zich meer ontspannen dan na de ontmoeting met de delegatie van het Nieuw Front.

Met A Combinatie leek het in elk geval soepeler te lopen. “Tijdens het gesprek hebben we onderzocht of we in de toekomst consensus kunnen bereiken voor de periode 2010-2015. Het positieve verloop geeft reden te geloven in een eventueel samengaan. Met dit gesprek zijn we dichterbij een oplossing gekomen”, zei Wijdenbosch. Volgens Ronnie Brunswijk valt nog niets te concluderen.

Het kan alle kanten op. Er is wel hoop. “We wachten op het vervolggesprek. Mocht A Combinatie in de prijzen vallen, dan zien we het wel”, aldus Brunswijk. Overigens moeten ook de gesprekken met andere partijen tegen het licht. Behalve A Combinatie is gesproken met Doe en de Volksalliantie van Paul Somohardjo. Ook daar was het aftasten.

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. mijn zout raakt op iedere keer als dit soort misselijke berichte leest moet ik een korreltje zout op gooien.
  Suriname Waarheen???????


  Maak melding

 2. Prijs?

  “Mocht ACombinatie in de prijzen vallen dan zien we het wel!”
  Volgens Brunswijk kan hij een prijs winnen bij de verloting van MC. Wat een flauwekul!

  En Wijdenbosch voelt zich happy na het gesprek met AC, beter dan na het gesprek met Front. Natuurlijk heeft AC kritiekloos geluisterd naar Jules om koste wat kost in de “prijzen” te vallen. Front heeft ook meegepraat en dat vindt Jules niet zo lekker.

  Ik wil niet zwartgallig doen maar met zulke mensen aan de macht is het zeker wachten op ellende.


  Maak melding

 3. Trowe sotu, na kari dede nanga poti dji ju srefi, bika mama gron sa bari en krey, te ju sa tan spitie tapu ing ede.
  Kosi nanga takru ati na dati sa tja prati ini ala lobi, son ten na soso hoigri nanga bita ati,e tja dong.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.