Baldewsingh uit ontevredenheid bij installatie

0

Den Haag heeft een nieuw college van B&W. Donderdagavond werden de acht nieuwe wethouders van PvdA, VVD, D66 en het CDA geïnstalleerd. De in Paramaribo geboren politicus Rabin Baldewsingh keert voor de PvdA terug in het nieuwe college. Tijdens het debat over de verdeling van de portefeuilles bleek al meteen ontevredenheid bij deze PvdA wethouder.

Baldewsingh (47) zei het zeer pijnlijk te vinden dat het door hem bedachte ‘burgerschapsbeleid’ is afgeschaft en nu weer ‘integratie’ wordt genoemd. Volgens de wethouder betekent integratie dat alleen nieuwkomers zich moeten aanpassen terwijl bij burgerschap beide partijen dat doen.

Dat PvdA-collega Marnix Norder nu over de integratie gaat en niet hijzelf bevalt Baldewsingh evenmin meldt Stadsomroep Den Haag.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.