Vrouwen in de politiek met Jadnanansing en Ferrier

1

Het Sarnámihuis organiseert op 1 juni een mooi gesprek over vrouwen in de politiek. Dit gesprek vindt plaats met Kathleen Ferrier en Tanja Jadnanansing. Kathleen is een ervaren politica en een alom bekende in de Tweede Kamer en Tanja is aanstormend Kamerlid. In dit gesprek gaat het o.a. over de vraag wat levert werken in de politiek op en wat leveren zij in?

Wat bezielt deze vrouwen om in de politiek te gaan? Wat zijn de mooie dingen aan werken in de politiek? Zaken als heb je nog wel een privéleven, maar ook hoe hard werk je eigenlijk? En kun je je idealen daadwerkelijk waarmaken? Met andere woorden het is een gesprek over passie om de wereld een beetje beter te maken maar tegelijkertijd hoe zit het met hun eigen kleine wereld, is daar een balans in te vinden?

Het werk aan de ene kant, je privéleven aan de andere kant en alle andere dingen die je hiervoor hebt opgegeven of juist voor hebt teruggekregen, daar wordt door het Sarnámihuis op 1 juni uitgebreid aandacht aan besteed.

Dinsdag 1 juni 19.30 – 21.00 uur
Entree: € 2,- (hapje en drankje)
Sarnámihuis, Brouwersgracht 2 – Den Haag


1 REACTIE

  1. Het is alleen maar toe te juichen dat deze vrouwen het lef hebben om het te doen. Mijn voorkeur gaat uit naar de sociaal zwakkeren in de samenleving, solidariteit en derhalve naar de PvdA. De VVD is een kweekvijver voor heel vreemde vogels zoals Hirshi Ali, Rita Verdonk, Bolkenstein, Geert Wilders e.a. en vooral de mensen bij de banken. Eerst geld en dan pas mensen. Het geluk zit dus in dollars of euro’s. Mw. Ferrier zit bij de CDA van meneer de brokkenpiloot Balkenende (duidelijk niet mijn partij). Mw. Jadnanansing zit wel bij mijn partij en ik wens haar heel veel succes.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.