ChristenUnie feliciteert Surinaamse ‘zuster’ DOE

3

De ChristenUnie heeft de DOE-partij gefeliciteerd met het – voor de eerste keer – behalen van een zetel in de Nationale Assemblee van Suriname. De afgelopen jaren waren er intensieve contacten tussen de ChristenUnie en de partij van lijsttrekker Carl Breeveld. ,,Met hem krijgt Suriname een consciëntieuze, degelijke christenpoliticus in het parlement’’, zegt fractievoorzitter Arie Slob van de ChristenUnie.

Slob bracht in oktober jl. nog een bezoek aan ds. Carl Breeveld, tijdens een werkbezoek van de fractievoorzitters aan Suriname. Eerder dat jaar was Breeveld tijdens een bezoek aan Nederland de gast van de ChristenUniefractie in de Tweede Kamer. De ChristenUnie droeg bij aan een politiek-strategische ontwikkeling van de DOE-partij doordat Shahied Badoella – directeur communicatie en campagneleider van de ChristenUnie, zelf van Surinaamse afkomst – de partij adviseerde.

Badoella: ,,Het is prachtig om te zien dat alle inspanning die de afgelopen jaren geïnvesteerd is in de ontwikkeling en professionalisering van de DOE-partij, nu gezegend is met het behalen van een zetel in de Nationale Assemblee. We hopen ook de komende jaren op goede relaties met onze broeder in het parlement waarmee Nederland zulke sterke historische banden heeft.’’


3 REACTIES

 1. Doe kap ermee veels te veel NPS attitude.
  b.v. hoog geschoolde blakaman met twee linkerhanden maar ook het verstand niet op de juiste plek…dan fa dan.
  Rotzooi als Opa Ronald Vniksaan.
  Doe is en blijft DOE no DOE.


  Maak melding

 2. Doe hoort als partij links van het midden te staan.Dit houdt in dat de partij het beste steun zal verlenen aan partijen met een linkse inslag.Partijen die opkomen voor de minstbedeelden, arbeiders, kleine landbouwers,straatventers,enz.Als deze groepen het goed en beter krijgen in Suriname zullen er ook meer tevreden gezichten in het land aanwezig zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.