Steeds meer politici melden zich bij stembureaus

1

PARAMARIBO, 25 mei – Steeds meer politici melden zich bij de stembureaus. Voorzitter Ronnie Brunswijk van Abop is al geweest op het stembureau op de Hubertus Waaldijkschool in zijn woonplaats Moengo, in Marowijne. De hele omgeving zag Abop-geel van de vlaggen en T-shirts. Bij Brunswijk’s aankomst was het een dringen en stoten. Hij moest zich wurmen naar het stemlokaal.

Ronnie Brunswijk verwacht alle drie parlementszetels van Marowijne binnen te halen. In Paramaribo neemt ook de drukte toe bij de meeste stembureaus. De rijen groeien. Voorzitter Winston Jessurun van DA ’91 voldeed zijn burgerplicht op het stembureau BVSS aan de Johannes Mungrastraat. “We zijn goed gestemd. We zijn ervan overtuigd dat het Surinaamse volk de boodschappen ter harte neemt en gaat voor ontwikkeling”, zei Jessurun. Hij werd vergezeld door partijgenoot en kandidaat Ricardo van Ravenswaay.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.