Rijen bij stembureaus worden langer

0

PARAMARIBO, 25 mei – Het is drukker geworden bij de stembureaus. In het laatste uur voor sluiting zijn de rijen langer geworden bij de meeste stembureaus in Paramaribo, Wanica, Nickerie en Saramacca. In met name Commewijne regent het pijpenstelen. Terreinen waar de stembureaus staan, lopen onder. Mensen staan in rijen om alsnog te kunnen stemmen. De stembureaus sluiten onherroepelijk om zeven uur ’s avonds.

In Sipaliwini en Brokopondo lijken de kiezers enthousiaster. In verscheidene dorpen is het al de hele dag een komen en gaan van drommen kiezers. Die worden bij stembureaus opgewacht door luidruchtige partijpropagandisten. In alle districten blijft de onderlinge verdraagzaamheid de boventoon voeren.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.