Opkomst verkiezingen nog steeds niet denderend

2

PARAMARIBO, 25 mei – De opkomst bij de stembureaus is nog steeds niet overweldigend. Kiezers melden zich met mondjesmaat aan. Niet bepaald bemoedigend, vindt voorzitter Jennifer van Dijk-Silos van het Onafhankelijk Kiesbureau, OKB. In 2005 was de opkomst rond dezelfde tijd veel groter. Het kan nog verkeren, hoewel er nog slechts enkele uren resten.


2 REACTIES

  1. O,ja! natuurlijk!!! Als je in Suriname niet werkt verdien je ook geen geld!! Ook de Regering geeft je niets.

    Welke partj brengt verandering in de Sociale vorzieningen straks?? No money well love!!!

    Een andere idee creeren om hen toch over 5 jaren zover te krijgen!!!! Alleen moet men niet op de boeven gaan stemmen, anders wordt het hard poepen en je hebt dan geen toilet papier meer om te bemachtigen(jaren 80).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.