Nieuw Front lonkt naar zwevende kiezers

2

PARAMARIBO, 24 mei – Het Nieuw Front doet nog een laatste beroep op de zwevende kiezers. Er is begrip voor hun motieven. “We moeten de kans krijgen de economische ontwikkeling verder te voeren. We kunnen dan ook de wensen van de zwevende kiezers in vervulling brengen”, zegt Ganeshkoemar Kandhai (Nieuw Front-VHP).

De mensen moeten wel over hun vertwijfeling heen. “De basis is gelegd. Als we weer vijf jaar krijgen, kunnen we werken aan wensen als betere gezondheidszorg, huisvesting en werkgelegenheid”, zei Kandhai tijdens de laatste massameeting van het Nieuw Front. “We kunnen niet alles in vijf jaar doen. Als er achteruitgang was in voorgaande jaren, moest eerst herstelwerk worden verricht.”

De economie moest worden opgekrikt. De sociale kant kwam dus minder aan bot. Dat kan veranderen onder bepaalde voorwaarden. “We moeten nu de kans krijgen meer ontwikkeling te brengen. De basis is gelegd”, aldus Kandhai. Ganeshkoemar Kandhai is minister van Openbare Werken. Hij is kandidaat gesteld voor het parlement.


2 REACTIES

 1. PARAMARIBO, 24 mei – Het Nieuw Front doet nog een laatste beroep op de zwevende kiezers. Er si begrip voor hun motieven. “We moeten de kans krijgen de economische ontwikkeling verder te voeren. We kunnen dan ook de wensen van de zwevende kiezers in vervulling brengen”, zegt Ganeshkoemar Kandhai (Nieuw Front-VHP).
  De economie moest worden opgekrikt. De sociale kant kwam dus minder aan bot. Dat kan veranderen onder bepaalde voorwaarden. “We moeten nu de kans krijgen meer ontwikkeling te brengen. De basis is gelegd”, aldus Kandhai. Ganeshkoemar Kandhai is minister van Openbare Werken. Hij is kandidaat gesteld voor het parlement.

  http://www.youtube.com/watch?v=n2-0xh1MNVU

  Laten we hopen dat de Kiezers in Suriname de juiste keuze maken op 25 mei as zodat Suriname kan werken aan haar verder Duurzame Economische Ontwikkeling waarbij er rekening gehouden wordt met de Sociaal zwakkeren in de Samenleving gebaseerd op onze Grondwet waarbij Vrijheid van Godsdienst en Meningsuiting hoog in het Vaandel staan.


  Maak melding

 2. Zweven!

  Stuur de jonge Sharman van de VHP naar voren als presidentskandidaat. Dan vang je alle zwevende kiezers al zwevend in je net.
  Sharman for president!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.