woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameMassameetings grootste politieke partijen druk

Massameetings grootste politieke partijen druk

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 mei – De massameetings van de grootste politieke blokken zijn druk bezocht. Nieuw Front, Mega Combinatie en de Volks Alliantie kunnen bogen op een volle bak. Bij de BVD/PVF van zakenman Dillip Sardjoe was de opkomst minder. Het vlagvertoon is op alle meetings intens. In partijkleuren gestoken aanhangers bejubelen de ene spreker na de andere.

Uiteraard is de opkomst van sprekers in volgorde van belangrijkheid. Aan het eind van de avond komt dé leider aan het woord. Bij het Nieuw Front is het Ronald Venetiaan van de NPS. Voor de Mega Combinatie sluit Desi Bouterse af. Paul Somohardjo is de laatste spreker voor de Volks Alliantie. De aanhang wordt op alle hoofdkwartieren vergast op live muziek en entertainment.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Wat een groot verschil in OCER en grun dyari, terwijl MC bezig is met een contract met het Surinaamse volk en hun ontwikkelingsvisie weergeven, is front bezig met MC in grun dyari tegen een overwinning van diezelfde mc, niets van een ontwikkelingsvisie of wat dan ook, ze leken wel viswijven daar met KOT ODO’S EN AL SHAME ON THEM.


  Maak melding
 2. Massameeting!

  Daar is alles mee gezegd. De massa komt bij elkaar om elkaar te zien. Weer een uitje en de gelegenheid om een lekker gratis hapje of drankje te scoren.
  Wijzer wordt men niet van deze meeting want geen enkele spreker zegt iets van enige waarde waardoor hij/zij je prikkelt om op de partij te stemmen. Dit soort meetings zijn in Suriname al zo oud als Methusalem en zo dom als Hercules. Degene met de grootste mond en het beste stemgeluid krijgt ook de meeste applaus. Maar wat heeft die gezegd?
  Vraag het aan 80% van de aanwezigen, ze weten het niet! Het boeit ze ook niet!
  Massa in de maling.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES