“Volgende president Suriname komt van BVD/PVF”

5

PARAMARIBO, 24 mei – “De eerstvolgende president van Suriname komt uit de gelederen van de BVD/PVF-combinatie.” Dit zegt BVD-voorzitter Dilip Sardjoe. Hij verwacht een stevige verkiezingswinst. De opiniepeilingen mogen dan anders uitkomen, Sardjoe laat zich niet ontmoedigen. De laatste massabijeenkomst was een en al enthousiasme.

Sardjoe riep zijn aanhang op vooral te gaan stemmen op vijf en twintig mei. Er is veel werk te doen. De combinatie is er gereed voor. “We moeten uit de greep raken van het Nieuw Front en de NDP”, zei parlementariër en kandidaat Soedeschend Jairam. Beide valt veel te verwijten als het aankomt op het Suriname van vandaag. “Er is een enorme mate van werkloosheid, armoede en ellende.”

Die zijn de erfenis van zoveel jaren Nieuw Front en NDP. Kiezen voor deze twee is dus nog meer van hetzelfde. Kiezers moeten maar bewuster worden. “We gaan op vijf en twintig mei een overwinning behalen op criminaliteit en armoede. Het is tijd voor ontwikkeling en vooruitgang. Het is tijd voor bevrijding uit de greep van het Nieuw Front en de NDP.”


5 REACTIES

 1. Kondreman, (Landgenoten,)

  Opo kondreman oen opo!
  (Landgenoten staat op!)
  Sranangron e kari oen.
  (De Surinaamse grond roept u.)
  Wans ope tata komopo
  (Waar de voorouders ook vandaan kwamen)
  Wi moe seti kondre boen.

  (Wij moeten het land opbouwen.)
  Stre de f’stre,
  (Strijd is er te voeren,)
  wi no sa frede.
  (wij zullen niet versagen.)
  Gado de wi Fesiman.
  (God is onze Leidsman.)
  Eri libi te na dede
  (Heel ons leven tot de dood)
  Wi sa feti gi Sranan.
  (Zullen wij strijden voor Suriname.)

  Tang Boeng,(Groeten,)
  Jurgen R. Brul


  Maak melding

 2. Indien een volk zo naïef is te gaan kiezen voor een partij, geleid door een voor SME begrippen mega miljonair, waarvan velen ook weten op welke wijze hij zijn kapitaal (zeker in het verleden) vergaard heeft, en denken dat deze voorzitter de politiek niet weer zal gebruiken om VOORAL zijn EIGEN belang te dienen, dan verdient ZO’N VOLK NIET BETER.

  Vraaghem eens wat hijzelf inal die jaren met zijn RIJKDOM vor de sociaal zwakkeren heeft gedaan, of was hij meer bezig zijn geld veilig te stellen op buitenlandse rekeningen? Deze heer kent enkel het motto “Vergaren, vergaren ennog eens vergaren voor eigengewin”.

  Daarna manipuleert hij de hele gemeenschap met zijn geld.

  Geeft hij nu af op FRONT of NDP….vraag hem hoezeer hij zelf in het verleden gretig gebruik heeft gemaakt van beide combinaties.

  Dus vorozitten Sadjoe… DON’T MAKE ME LAUGH”. Hebt ge nog niet genoeg vergaard? Wat is verder uw serieuze doelstelling in het leven?


  Maak melding

 3. hahhahha dit is een lachertje,je moet eerst instaat zijn om tenminste 1 zetel te halen om over het presidentschap te praten,je scoort nauwelijks in de peiling dan wil je een president kandidaat noor voren schuiven,blijf maar dromen hoor


  Maak melding

 4. Sharman for president!

  Deze jonge politicus weet wat hij moet doen.
  VHP schuif hem naar voren en de bundeling van groepen is een feit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.