Surinaamse Partij van de Arbeid zonder paradepaard

2

PARAMARIBO, 20 mei – De Surinaamse Partij van de Arbeid, SPA, doet het zonder zijn voormalig paradepaard. Minister Clifford Marica van Handel & Industrie is in de ban. Hij mag dan nog zoveel gelden als één van de succesvolste van de klas. Voor ons of tegen ons, lijkt het devies.

De bittere strijd om het partijleiderschap liet lelijke littekens na. De SPA negeert alle successen op Handel & Industrie. Dat is minstens frappant in verkiezingstijd. “SPA heeft kennelijk de behoefte niet. Of de samenleving heeft voldoende gehoord en ervaren wat minister Marica allemaal presteerde”, zegt Marica tegenover de Times of Suriname. Het is dan niet nodig het nog eens te onderstrepen.

Het laatste is natuurlijk onzin. Coalitiepartijen schreeuwen om het hardst hoe goed ze boerden de laatste vijf jaar. Marica’s prestaties zouden prima passen. Vereenvoudiging van het vergunningenbeleid en integratie in de regio lijken te mooi om zomaar weg te moffelen. In de coalitie, buiten de SPA om, wordt dat goed beseft. “Zaken over HI worden wel degelijk op podia gepresenteerd, door wie zal ik niet zeggen.”


2 REACTIES

 1. Front heeft hoog ingezet, elkaar vernietigen met wortel en tak.
  En zijn duidelijk vergeten(hebben dit bewust nagelaten) het land optebouwen.
  Hopelijk komt er meer geld uit Holland voor vreten en duur leven, en het bouwen van gevangenissen.
  Want alleen zo krijg jij rechtsstaat denken zij(FRONT)elkaar verkopen.
  Het liefst met wortel en tak vernietigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.