Roué Verveer genomineerd voor ‘Neerlands hoop 2010’

1

De Surinaams-Nederlandse cabaretier Roué Verveer is genomineerd voor ‘Neerlands hoop 2010’, een cabaretprijs voor de veelbelovende theatermaker die het grootste toekomstperspectief heeft. Volgens de jury is Verveer gepokt en gemazeld in het stand up-circuit en was hij al jaren ‘een belofte’.

“Aan de hand van regisseur Floris van Delft wordt Roué Verveer langzaam een vaste waarde, die harder en sadistischer durft te worden met elk programma dat hij maakt. Verveer is niet vernieuwend, hij vindt zich echter wel steeds opnieuw uit. Hij heeft een hoogstaand vermakelijk niveau, met een uitstekende timing en geweldige interactie met zijn publiek, dat hij niet koste wat het kost, wenst te pleasen. Hij laat er geen misverstand over bestaan wie de touwtjes in handen heeft en wie de grappigste is in de zaal” aldus de jury.

De uitreiking van deze cabaretprijs vindt plaats op zondag 26 september a.s. in De Kleine Komedie in Amsterdam.


1 REACTIE

 1. Hij heeft een hoogstaand vermakelijk niveau, met een uitstekende timing en geweldige interactie met zijn publiek, dat hij niet koste wat het kost, wenst te pleasen. Hij laat er geen misverstand over bestaan wie de touwtjes in handen heeft en wie de grappigste is in de zaal” aldus de jury.

  De uitreiking van deze cabaretprijs vindt plaats op zondag 26 september a.s. in De Kleine Komedie in Amsterdam.

  Roué Verveer Gefeliciteerd met je Prijs waren
  onze leiders maar ook zo.
  Succes verder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.