woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijNamen vliegrampslachtoffers Oost-Suriname bekend

Namen vliegrampslachtoffers Oost-Suriname bekend

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 mei – De namen van de vliegrampslachtoffers zijn vrijgegeven. Behalve de piloten Nahina Latchmansingh en Peter Veldkamp, waren aan boord de passagiers Kolko Kwassie, Ricardo Nelis, Johan Kago, Kemmy Moore, Maria Koland en Lorenzo Konoeno.

De identificatie moet wel nog plaatsvinden. Om te bevestigen is de passagierslijst nagetrokken bij nabestaanden. “We hebben kunnen bevestigen dat de namen op de lijst ook daadwerkelijk van familieleden zijn”, zegt Henk Amstelveen van het hulpteam. De passagiers waren allen bewoners van het dorp Godo Olo. Wie er behoefte aan heeft krijgt ook traumasteun.

Hulpverleners en journalisten die de rampplek bezochten, komen ook in aanmerking. Intussen zijn de cockpit en flight datarecorders geborgen. “De vondst van deze apparaten helpt hopelijk het onderzoek naar de oorzaak bespoedigen”, zegt Vivian Hanenberg van veiligheidswaakhond Casas. Het bergingswerk is intussen afgerond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. We hebben kunnen bevestigen dat de namen op de lijst ook daadwerkelijk van familieleden zijn”, zegt Henk Amstelveen van het hulpteam. De passagiers waren allen bewoners van het dorp Godo Olo. Wie er behoefte aan heeft krijgt ook traumasteun

  Wens de Slachtoffers en Nabestaanden van deze verschrikkelijke vliegtuigramp heel veel sterkte en Gods zegen toe.


  Maak melding
 2. Het is toch wat. Een paar uur geleden hadden zij nog een vader, moeder, broer, zuster, oom, tante, buurvrouw ……

  Het had ook mijn familie kunnen treffen. Die kisten vliegen dagelijks boven mijn moeders huis op Beekhuizen.

  Veel sterkte aan allen die een dierbare hebben verloren.


  Maak melding
 3. wat verschrikkelijke 2008 bijna 20 mensen omgekomen nog niets gehoord wat de oorzaak was van die ramp.nu weer een vliegramp als je kijk zouden we zeggen dat het in de zelfde maand is gebeurdt .3 april 2008 tot 3 april 2010 is al 2 jaar en nu weer 15 mei 2010 dat is maar 12 dagen verschil .Hoop dat ze kunnen zeggen wat de oorzaak waren van deze 2 vliegrampen.ze zeggen telkens de vliegvelden van de dorpen zijn niet goed. weet jullie hoeveel jaren er al naar het binnenland van suriname wordt gevlogen, waarom hebben de andere vliegmaatschappijen geen problemen daar mee alleen antonovs.Deze keer was hij al opgestegen.Als ze het niet onderzoeken wat de oorzaken waren of zijn, kunnen we weer een vliegramp verwachten. Dit is niet normaal hoor .STERKTE AAN DE NABESTAANDEN EN OOK VOOR MIJN FAMILIE 3 APRIL WAS 2 JAAR GELEDEN DAT MIJN OOM WAS OMGEKOMEN BIJ DE VLIEGRAMP NABIJ BENZDORP.IS ZWAAR .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES