Weer in Oost-Suriname ongunstig voor rampenteam

10

PARAMARIBO/MAROWIJNE, 16 mei – De weersomstandigheden in het rampgebied zijn nog minder gunstig. Dit constateren manschappen die in het gebied waren voor de berging. Een deel is al weer terug in Paramaribo. Ook eerdere pogingen om de rampplek te bereiken liepen spaak.

Het vliegtuigwrak bevindt zich op ongeveer zes kilometer van het Marrondorp Poketie. Dit dorp in Marowijne ligt ongeveer een uur vliegen van Paramaribo. Een helikopter en een vliegtuig waren richting oost gedirigeerd. Manschappen van leger, politie en het rampenteam NCCR moesten de job klaren. In het gebied bevinden zich ook manschappen van het Franse leger.

Intussen zitten familieleden in Paramaribo op hete kolen. Er is nog geen uitsluitsel over wie er allemaal aan boord zaten. Volgens de autoriteiten vlogen alleen bewoners van Godo Olo mee als passagiers. Slechts de namen van kapitein Peter Veldkamp en copiloot Nerina Latchmansingh zijn vrijgegeven. Minister Ivan Fernald van Defensie bezocht de luchthaven van Zorg en Hoop voor een update.


10 REACTIES

 1. Hoe lang moeten we wachten om de namen te vernemen van de mensen die op de vlucht zaten??

  We willen ook weten welke kondremans van ons het leven lieten.


  Maak melding

 2. Ik ben nooit voorstander geweest om in het bos te kletsen dan werken.
  Maar u ziet het, wie weet wie dit veroorzaakt heeft.
  De boel daar is toch niet te vertrouwen.


  Maak melding

 3. Grappenmakers>>>> dan hebben zij het over rampenbestrijding.

  Dan hoe dan>>>>> jongens gewoon door het bos er naar toe kruipen er kunnen nog overlevenden zijn en die laten jullie nu voor wilde dieren achter >>>>> of zijn er geen geoefende militairen meer.
  Ding man no kon waard moro..zwak zwak zwak.


  Maak melding

 4. Volgens de autoriteiten vlogen alleen bewoners van Godo Olo mee als passagiers.

  dus m.a.w.de stadsbewooners hoeven zich geen zorgen te maken,want er zaten alleen maar boslandbewooners in die opolangi.


  Maak melding

 5. Dus allemaal heren die alleen met mooi weer naar buiten gaan om een kiek te nemen.sari torie..zoek een andere baan,wordt verpleger in AZ !!


  Maak melding

 6. Goed voorbereid is halve werk!!!!

  Hebben zij dan nog geen lering getrokken na de ramp nabij Zanderij destijds??? ook in 2008 de 19 doden, het zelfde verhaal!!

  Het is een mooie Suriname en het blijft een krom denkende Surinamer.
  proficiat!!!

  Liever laat als nooit. Alsnog op voorbereiden. Je kent de toekomst niet. mogelijk dat jij je bijdrage aan een andere kan leveren.

  Dank u wel SME!!!! met alle respect!!!!


  Maak melding

 7. Nr 4 Brantmaka: Zelfs in Nederland wonen er Boslandcreolen!!! bewoners van Godo Olo hebben elders in SME ook famileleden wonen.

  Let voortaan wel op wat voor commentaar je geeft s.v.p. Tenslotte hebben zij niet om de ramp gevraad. Hoop dat het jou en ook niemand dit overkomt.

  Nr 4 DU: Blijf scherp!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.