Lijken rampvlucht Oost-Suriname nog niet geborgen

3

PARAMARIBO/POKETIE, 16 mei – De lijken van de omgekomen passagiers de Antonov zijn nog niet geborgen. Het bergingswerk wordt bemoeilijkt door slecht weer. De vliegtuigen en helikopter zijn onverrichter zake terug gekeerd naar Paramaribo. Het laatste toestel landde in de vooravond op de luchthaven te Zorg en Hoop. Volgens plaatselijke bewoners is het toestel totaal vernield.

De wrakstukken zijn op ongeveer zes kilometer van Poketie aangetroffen. De lijken zijn verkoold. Over de oorzaak is nog niets bekend. Aanvankelijke berichten over een ontploffing blijken ongegrond. Volgens de bewoners van Godo Olo zagen zij kort na het opstijgen een felle vlam. Er was nog een manoeuvre voordat het toestel snel hoogte verloor. Klaarblijkelijk overleefde niemand de ramp.


3 REACTIES

 1. Als de manschappen vanuit het dorp 6 kilometer hadden gelopen door de jungle, waren ze binnen een halve dag op de plek des onheils. Of is men te lui daarvoor?

  Onbegrijpelijk dat men de plek des onheils niet kunnen bereiken. Is het rampenteam berekend op haar taken?


  Maak melding

 2. @ BENSCHOP.

  Beste BESCHOP, ik weet niet hoe goed U bekend bent met het binnenland,maar bij gelegenheid zou ik U graag op Poeketi willen droppen en dan zien hoe U (die flink bent en dus absoluut niet LUI) de rampplek lopend binnen 6 uur bereikt.

  Commentaar leveren is toch o zo makkelijk zittend in een comfortabele seat toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.