Fatu Stand Up Comedy gaat naar Suriname

1

Elke laatste zondag van de maand is het lachen geblazen tijdens Fatu in het Bijlmer Parktheater. Fatu is het podium voor nationale comedians in Amsterdam Zuidoost met elke editie een nieuwe line-up. Maar Fatu gaat deze maand een stap verder en kiest Paramaribo (Suriname) als locatie!

Johan van Gulik, Rayen Panday en Brian Krimbo zijn op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei vanaf 20:30u te gast bij deze speciale editie van Fatu in Suriname. Dit live Stand Up Comedy evenement zal plaats vinden in de Royal Ballroom van Hotel Torarica. Zoals altijd is gastheer Jeffrey Spalburg ook van de partij evenals DJ Phantom.

Kaarten zijn voor 65 SRD te koop bij de frontdesk van het hotel.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.