Surinam Airways en DutchVersity gaan partnership aan

3

Sinds 1 mei zijn Surinam Airways en DutchVersity een partnership aangegaan. Een van de eerste acties die uit dit partnership volgt is de verloting van twee vliegtickets naar Suriname tijdens Hi5’s Rhythm for Success op 21 mei in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De tickets worden verloot onder alle aanwezige vrienden van Hi5 op 21 mei in de Heineken Music Hall. Later zullen er meer tickets onder alle vrienden van Hi5 verloot worden. Mensen die nog geen vriend van Hi5 zijn kunnen hier klikken om voor het symbolische bedrag van € 1,65 per maand vriend te worden van Hi5.

Vrijdag 21 mei is het zover; Dennis Edwards & The Temptations, Ryan Shaw, Caro Emerald, Imran Khan, Eva Simons, Winne, Pam Feather, The Opposites en Gregor Salto zullen het podium in de Heineken Music Hall betreden tijdens de derde editie van het jaarlijkse DutchVersity evenement “Hi5’s Rhythm for Success”! Het is uniek dat zulke diverse artiesten samen op één avond optreden. Host van de avond is Jörgen Raymann. Het wordt een avond die in het teken staat van bewustwording en empowerment middels comedy, live muziek van nationale en internationale artiesten, banen, stageplaatsen en spectaculaire acts.

Hi5’s Rhythm for Success is een evenement van netwerkorganisatie en kenniscentrum DutchVersity. DutchVersity verbindt kansen en mogelijkheden, onder andere m.b.v. infotainment. Uit alle lagen van de bevolking zullen personen aanwezig zijn bij het evenement. Om die reden is het gelukt om zo’n variëteit van artiesten samen op één podium te krijgen.

Voor het derde jaar oprij wordt deze avond een award uitgereikt aan iemand die zich onderscheidend heeft ingezet voor gelijke rechten en kansen voor een ieder; de Martin Luther King principes. Voorgaande twee jaar is deze prestigieuze prijs uitgereikt aan Job Cohen (2008) en de oprichters van de Voedselbank (2009). Dit jaar zal de prijs gaan naar iemand die zich heeft ingezet voor de Martin Luther King principes en die daarnaast zichzelf ontwikkeld heeft volgens de Hi5-methodiek; iemand die Hi5-proof is.

DutchVersity presents Hi5’s Rhythm for Success!
Reguliere kaarten: € 25,-
Hi5-leden betalen: € 10,-
Deur open: 18.30
Voorprogramma: 19.00
Start programma: 20.00 (Sharp i.v.m. Tv opname)


3 REACTIES

 1. Sluipreclame!

  Dit artikel heeft echt niets met een eventuele partnership te maken. Nergens staat waar de samenwerking uit bestaat en is goed opgemerkt door AHE.

  Surinam Arways kan liever de ticketprijzen verlagen in plaats van sponsor te spelen voor een evenementenburo die alleen maar op pure winstbejag uit is.
  Surinam Airways kan liever de sport in Suriname sponsoren of een kinderdorp of een tehuis in plaats van deze pure geldwoven te steunen.
  Verkeerde keuze!


  Maak melding

 2. Beste DAS en AHE,

  Wanneer jullie de moeite zouden nemen om op DutchVersity.nl (Hi5) te kijken, dan zouden jullie zien dat DutchVersity een stichting is (dus GEEN winstoogmerk heeft), die kansen en mogelijkheden aan elkaar verbindt. Zij vertrekt vanuit het standpunt dat iedereen gelijk is. Surinam Ariways steunt het gedachte goed van DutchVersity, en dat zouden meer mensen moeten doen.

  Sam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.