Lilian Goncalves Commissaris bij Berenschot

9

Mevrouw mr. Lilian Goncalves – Ho Kang You is met ingang van 6 mei 2010 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van het organisatieadviesbureau Berenschot. Mevrouw Goncalves is Staatsraad in buitengewone dienst en heeft een aantal nevenfuncties.

Zij is onder andere lid van de Staatscommissie Grondwet en is voorzitter/bestuurslid van nationale en internationale maatschappelijke organisaties en instellingen waaronder de Stichting Katholieke Universiteit (Radboud) Nijmegen, de Adviesraad voor Internationale Vraagstukken, het Prins Claus Fonds, het Institute of Social Studies, het Concertgebouw en de Stichting Juridische Samenwerking Nederland-Suriname.

Mevrouw Goncalves volgt de heer drs. C. Griffioen R.A. op die per dezelfde datum, wegens het bereiken van de maximale zittingstermijn, zijn functie als commissaris heeft neergelegd.

http://www.berenschot.nl


9 REACTIES

 1. Lilian, van harte, boeng sani,ik weet dat je goed bezig bent, nu dit, succes, no go moro pe joe ben de, tang dja, die waardering krijg je hier, abra watra do broko joe neki.

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 2. Reactie 4 naar 3 vind ik gewoon strak, en reactie 3, ja wat moet ik ermee, een ieder geeft zijn mening,ik ook, en hij of zij, weet ik veel noem je naam dan ben je tranga, wat heb ik aan schuilnamen, je hebt dan iets te verbergen,ik heb geen schuilnaam, zal ik ook nooit aan beginnen, maar goed, terugkomend op mijn mening Lilian weet alleen en ik denk veel mensen weten waarom deze vrouw hier is, hier bezig is, en niet terugaat!!! Want ik omschrijf het nu in het nederlands, gaat Lilian terug dan zijn de rapen gaar!!!! en boeng gaar ook!!!
  reactie 3 snap je nu hoe die torie in elkaar zit!!!

  Ferdinand Hossenbux!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.