Surinamertje wint Move Like Michael Jackson

6

Afgelopen weekend was er op de Vlaamse televisie de grote finale van ‘Move like Michael Jackson’. Het werd een nek aan nek race tussen de jongste en oudste deelnemer van de show, maar uiteindelijk won de 9-jarige Luciano. Luciano is van Surinaamse komaf.

In de ontknoping van ‘Move like Michael Jackson’ streden Mike, Bart, Luciano, Touch Down, Dane & Celia en Femme Lethal om een plaatsje op het Memorial Concert in Londen, dat ter ere van de overleden Michael Jackson zal georganiseerd worden. Al snel werd duidelijk dat Mike en Luciano de twee grote favorieten waren. Niemand minder dan Jermain Jackson, de broer van Michael Jackson, koos de uiteindelijk winnaar.

“Als ik jou zie, dan moet ik aan mijn broer Michael en mijn jeugd denken”, zei Jermaine Jackson toen hij Luciano voor het eerst aan het werk zag. Dit buikgevoel gaf ook de doorslag toen Jermaine de winnaar bekendmaakte. “Luciano heeft gewonnen omdat hij geweldig en inspirerend is. Hij bracht veel herinneringen naar boven”, besloot een trotse Jermain.

Ook Luciano is in de wolken: “Ik ben superblij. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik net zoals Michael kan dansen”, zei hij.


6 REACTIES

 1. ik zei al van het begin af toen ik deze kleine man zag dansen dit is het!mijn collega”s waren het niet met me eens omdat ze vonden dat deze jongen op dans les zit en zijn zus hem zo aan moedigd .als ik deze kleine man zie denk ik ook aan m.j, toen hij klein was .dus jongen je zal het ver schoppen geloof me .


  Maak melding

 2. een 9 jarige kleuter die dit programma wint…
  er waren veel betere dansers bij en hij heeft alleen maar gewonnen omdat hij zo “aandoenlijk” is… *kots* de programma’s worden er tegenwoordig niet beter op…


  Maak melding

 3. Ik heb echt genoten van deze jongen, de manier hoe die een dansact opzet.
  Ik zei nog tegen mijn vrouw toen ik hem de eerste keer zag dansen dat ie het zeker ver gaat schoppen.
  Z’n onbevangenheid,enthousiasme en gedrevenheid gaf de doorslag om sympathie voor deze jongen te krijgen.
  Geweldig!!!
  Hoop nog veel van hem te horen!!


  Maak melding

 4. Als de Nederlandse jury de winnaar had moeten kiezen, had deze jogie de strijd niet gewonnen. Ze gunnen de donkere mensen niet. maar Jermain heeft zijn keuze gedaan en terecht, Luciano heeft het verdiend. Hij was vorig jaar ook te zien bij “so you think you can danse.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.