zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappij4 mei Herdenking bij Vereniging Ons Suriname

4 mei Herdenking bij Vereniging Ons Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

De Vereniging Ons Suriname en de Vereniging van ex-KNSM-ers ‘De Kroonvaarders’, nodigen u uit om op dinsdag 4 mei deel te nemen aan de Dodenherdenking. Deze zal plaatsvinden om 15.00uur in loods 6, KNSMlaan 311 in Amsterdam.

De twee verenigingen organiseren sedert 1992 de Dodenherdenking. Op het scheepvaartmonument staan veel namen van Surinaamse zeelieden, die op koopvaardijschepen in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Zij verdienen ons bijzonder eerbetoon en bijzondere aandacht.

De herdenking start om 15:00u en duurt een uur. Later op de dag is de film ‘De vergeten strijders van Oranje’ te zien om 19.00uur in Vereniging Ons Suriname, Zeeburgerdijk 19-A in Amsterdam.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
 1. DU,
  Troost je maar. Wij herdenken ook de doden tengevolge van 08 december. In de afgelopen periode hebben al die graven van onze jonge militairen een onderhoudsbeurt gekregen.

  Om 105 liters bloed te wreken hebben jullie hier 2100 liters bloed laten vloeien.


  Maak melding
 2. @1: Niets laat jij onbenut om die man van 8 dec aan te vallen. Het is zo te zien jouw levensdoel, maar besef je niet dat je er niet veel mee bereikt? Ga eens in vrede leven, want die verbittering zal je hersencellen nog meer beschadigen dan ze al zijn.


  Maak melding
 3. Ipv dat Du ook respect toont voor de Surinaamse gevallenen tijdens de tweede wereldoorlog maakt hij zij het weer gebruik van de beschikbare space hier om maar te sukkelen over een Bouterse.

  Inderdaad ik heb nog niet gezien dat het effect heeft. Time will tell en de klok tikt al aardig hor. 25 mei e doro keba Du begin Norit te kopen voor die revodarmen van je


  Maak melding
 4. Tja,raj no3,denk maar:de hersencellen van deze minkukel DU,gaan niet verder dan de revo-tijd,wat wil je anders ,weinig scholing maar het aapje wil ook graag een pijpje roken.

  Ik herdenk ook de slaventijd en de ronselpraktijken van Hindostanen en Javanen door de blanken,die het ergste ooit waren,maar door alles en iedereen,vooral de joden en europeanen vergeten worden.
  Bij mij komen die periodes op de EERSTE plaats.


  Maak melding
 5. @ pinto
  ik schaam mij voor jou echt waar dat meen uit de grond van mijn hart.iedere dode die is gevallen tijdens de mislukte revo van bouterse is er één teveel,ik hoop niet dat je alleen de graven een opknap beurt geeft maar ook kijkt naar de vaders en moeders en kinderen broers en zus die hun geliefde moeten missen. de man die verantwoordelijk is voor al deze ellende zit lekker in het binnenland in zijn riante huis.pinto het is te makelijk en te goedkoop om de schuld bij een anderen neer te leggen 25 feb 1980 is onze ellende begonnen de zelfde man die met geweld onze democratie naar huis heeft geschoten doet zich 30 jaren later voor als de grote democraat.
  wie houd nou wie voor de gek pinto ?


  Maak melding
 6. Volgens mij weet DU niet wat voor betekenis 4 mei heeft ,want die super oerdomme klojo
  zeikt maar door over de pietlullige revo,waar er maar een paar doden te betreuren vielen.
  Dus is overduidelijk,DU is een psychopaat.


  Maak melding
 7. ach ja pure jij laat mij zien wie dom is, jullie van de ndp weten niet wat 4 en 5 mei betekend voor nederland als je dat had geweten dan zou je nooit achter bouterse aanlopen.
  specifieke verschijnsel van een psychopathie is het ziekelijk liegen een psygopaat kan een uitgebreid web van leugens vertellen om daar later zijn voordeel mee te kunnen doen, liegen is de tweede natuur bij een psychgopaat, ze zijn egocentrisch en vertonen immoreel en antisociaal gedrag er ontbreekt ook de capaciteit bij hun om emoties zoals schuld of wroeging te voelen omdat ze niet kunnen empathiseren met anderen.kenmerken van bouterse en zijn aanhagers pure als hier durf te stellen dat er maar een paar doden zijn gevallen tijdens de revo dan ben jij in mijn ogen een pyschopaat , als op de televisie de samenleving verteld dat er mensen op de vlucht zijn doodgeschoten terwijl je er zelf bij was en ook mee hebt gedaan met het vermoorden van mijn ladgenoten dan ben jij een psychopaat,soort zoek soort pure.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES