Popgroep De Dijk in Suriname voor ‘Oranjebal’

0

PARAMARIBO, 30 apr – Elk jaar wordt op 30 april in Nederland de verjaardag van de koningin gevierd. Een gebeurtenis die ook in Suriname niet onopgemerkt voorbij gaat. Het traditionele Oranjebal bestaat dit jaar uit een gratis toegankelijk popconcert op de Pier van Hotel Torarica. Het organisatiebureau Go with the Flow is er in geslaagd om drie zeer gerenommeerde bands te arrangeren voor deze editie van het Oranjebal.

Op vrijdag 30 april zijn er vanaf 21.00 uur spetterende optredens van achtereenvolgens De Punt Houseband, Apoplectic (beide uit Suriname) en De Dijk (uit Nederland). De Dijk kan met bijna dertig jaar ervaring het best worden omschreven als de ston futu’s van de Nederpop.

De band verzorgt op eigen verzoek de finale van dit Oranjebal en heeft tijdens eerdere bezoeken een diepe liefde voor Suriname opgevat. Het bewijs van deze liefde wordt geleverd op de laatste CD van De Dijk. Met het opnemen van Mira in de originele Surinaamse versie is de band voor het eerst in haar bestaan afgeweken van het principe om alleen Nederlandstalige nummers uit te brengen. Een eerbetoon aan Suriname en aan Lieve Hugo.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.