Surinaamse minister: Brunswijk moet karakter tonen

37

PARAMARIBO, 29 apr – Ronnie Brunswijk, leider van de politieke partij Abop, moet karakter tonen. Dit zegt minister Michel Felisi van Regionale Ontwikkeling. Brunswijk, ook één van de leiders van A Combinatie, moet zich beheersen. Anderen de zwarte piet toespelen heeft geen zin.

Brunswijk vindt het juist wel nodig Caprino Allendy aan de schandpaal te nagelen. “Het is Allendy’s schuld dat A Combinatie zijn kandidatenlijsten te laat indiende”, zei hij in het actualiteitenprogramma Suriname Vandaag. Allendy, leider van combinatiepartner BEP, kreeg de wind van voren. Felisi vindt dat zijn partijgenoot het niet verdient. Elkaar besmeuren is niet de juiste aanpak, wat er ook fout ging.

Brunswijk ziet het duidelijk anders. Zijn mening over Allendy is niet voor de kleine kamertjes. BEP peinst er niet over de bal terug te kaatsen. “Wat ik wel doe, is Brunswijk tot de orde roepen. Hij is voorzitter van één van de partijen in A Combinatie. Ik verwacht van mijn leider dat hij karakter toont, wat er ook gebeurt. En dat hij de organisatie leiding blijft geven op een waardige wijze”, aldus Felisi.


37 REACTIES

 1. Zo, die is zijn leven niet meer zeker. Brunswijk tot de orde roepen, zelfs de president van Suriname durft dat niet! Ik ben benieuwd naar de gevolgen voor deze meneer. Zal het nieuws de komende tijd heel intensief blijven volgen. En misschien de familie berichten ook: Mr Felisi is no longer with us. Of iets dergelijks.


  Maak melding

 2. maar meneer felisi, brunsie heeft geen karakter en kan dat dus nooit tonen > weet u dit nog : lijfwacht van bouta, robin hood voor een deel van de marrons met als huidige resultaat hij stinkend rijk en die marrons even behoeftig, veroordeeld in NL en nog wat meer.
  petje af voor de principiele houding van allendy : ‘amafo eruit of niemand erin’ >> waren er maar meer van zulke sme-politici !.


  Maak melding

 3. Die man is al te vaak gebruikt om te misbruiken dan komt die Capriolen Ellende ook nog een schep schijterij erbij gooien.

  Die gasten hebben dombo Rambo bewust in de steek gelaten en staan nu sinterklaas te spelen.

  Precies NPS mentaliteit…niks en ook niks anders.


  Maak melding

 4. wat nu plaats vindt tussen de leiders van de a combinatie is een kwestie van theoretisch denken en praktisch handelen,de sterkste overwint.

  om een praktisch mens tot orde te roepen gebeurt niet in een korte tijd.men zou dus jobsgeduld moeten kunnen opbrengen,met alle consequentie van dien.

  ik hoop dat het gezond verstand zal gaan prevaleren boven het ongezonde.


  Maak melding

 5. De voorzitters van de A Combinatie zouden karakter moeten tonen. Ze moeten de eer aan zichzelf houden en anderen de gelegenheid geven die job te doen. Zij hebben in ieder geval gefaald!!!


  Maak melding

 6. het best interesant om te lezen hoe sommige keiharde kritiek leveren op anderen, maar als het over hun messias gaat dan hebben ze een heel anderen dogmatische uitleg over hoe het recht en de wet uit moet zien reaktie nummer 6 geeft precies aan wat ik bedoel ik vergelijk deze soort moraalridders met een vader die een crimineel is en kritiek op zijn zoon heeft omdat die de zelfde criminele pad van zijn vader bewandeld.
  iedere weldenkend mens moet zich aan de uitspraken van de rechter houden wie dat niet doet is laaggeletterd en onwetend.


  Maak melding

 7. Komt ervan als jullie teren op een lei(ij)der,die door Venetiaan gekoesterd wordt.Die ongeletterde Brunswijk,heeft en zal nooit karakter hebben of tonen,want die heeft ie niet.
  Felisi weet dat,alles staat of valt met die dombo Brunswijk door zijn vergaarde zg jungle commando status,denkt deze achterlijke gebak dat hij kan maken en breken in Suriname.


  Maak melding

 8. Wanneer de regering van SME de zervers niet van de weg kunnen halen, hoe krijgen zij dan die brunswijk weg of opvoeden tot een beschaafd persoon??? Brunswijk is wel goed in om klappen uit te delen. Somohardjo ken de slag wel, vandaar dat de anderen bang zijn hem er uit te wippen.

  Geef hem eerder een cursus Nederlands, misschien begrijpt hij uiteindelijk dan wel. De Nedl.taal kan hij niet eens.

  Wiep-Ding


  Maak melding

 9. @09
  niks klopt,kan het niet zo zijn,dat jij onsamenhangend hebt gereageerd.een volgende keer beter opletten.

  op deze manier plaats je je zelfs voor schut.


  Maak melding

 10. Ik zie al wat er met Suriname gaat gebeuren als deze dombo president wordt.Denk dat je het volks lied kan vervangen met die karakter van die dombo.Durft hij nog te zeggen dat hij koning is van marowijne.Is hij dat waard?mischien op advies van Amafo.


  Maak melding

 11. Je moet eerst karakter hebben om daar gewag van te weten-/kunnen maken. Suriname zit opgescheept met deze figuur.

  De man weet niets zinnigs te berde te brengen, hoe dang?


  Maak melding

 12. Ik kan me niet voorstellen, dat de redactie van het programma “Suriname vandaag” zo iemand uitnodigt voor het programma. We kennen allemaal de competenties van Romeo Bravo en weten dat er niet veel zinnigs uit zijn mond zal komen.


  Maak melding

 13. Karakter!

  Ik denk dat dit woord in sommige woordenboeken in Suriname voorkomt. Sporters hebben dat, b.v. Nesty, Vriesde, Ampie en Hoen.
  Bij politicie en de meeste leiders in ons land ontbreekt dit woord in hun boek.
  Bij Ronnie hoef je niet eens naar dit boek te zoeken, het is er niet. Hij kent het niet!


  Maak melding

 14. @ pastoor
  de mensen die twee geloven dienen zetten hun zelf hier voor schut.
  voorbeeld alles wat bouterse roept en zegt word zonder enige twijfel aangenomen door een stelletje idioten deze zelfde idioten hebben een hele grote smoel over wie zich wel aan de wet moet houden, de man die ze adoreren heeft nooit repect getoond voor hun en ook niet voor de wetten en rechten in suriname dus waar praten we over. je zet jou zelf als persoon en als land voor schut als jou president een drugsdealer, massamoordenaar dictator is die jou land naar de klote heeft geholpen en jou volk op zeer wrede wijze heeft venederd en onderdrukt en vermoord. in het verleden heeft bouterse deze zelfde kude die achter hem aanlopen voor dom uitgemaakt omdat ze de revolutie niet begrepen.


  Maak melding

 15. @18
  Mens,met agressie kom je nergens,met de hoed in de hand bereikt je veel meer.
  volgens mij mag ik aannemen dat u gedoopt bent en een Christelijke opvoeding heeft gehad.moge de barmhartigheid God jou vergiffenis schenken.


  Maak melding

 16. @ nummer 18
  ik dien maar één god, en niet twee goden wat velen van jullie hier wel doen.
  vraag aan bouterse wat voor opvoeding hij heeft gehad en of hij gedoopt is.hij was zogenaamd bekeerd of was het de zoveelste list om zan in de ogen van de bevolking te strooien .het is wel opvallent dat ik van alle kanten word aangevallen alleen maar om het feit dat ik een velle tegenstander ben van een dictator moordenaar bouterse iemand die heel veel bloed aan zijn klauwen heeft,zelf een pastoor die tegen geweld moet zijn is mij tegenstander ra ra hoe kan dat ????


  Maak melding

 17. DU,
  Wellicht tot slot. “Vele haters van Bouterse zijn jou voor geweest”. Ik weet helaas ook niet waar ze nu zijn, ik ben immers geen sterrenkijker. Het is onbegonnen werk. Troost je maar.


  Maak melding

 18. Het is wel opvallenD,dat DU tegen ieder ageert die tegen StondFront is.
  Jij mag anderen aanvallen op hun keuzes ,maar zo ze gauw hun mening uiten ,maak je ze voor alles en nog wat uit.
  Jij bent tegen Bouterse omdat ie zogenaamd, bloed aan zijn handen heeft,en anderen mogen niet tegen de evenzo moordenaar Brunswijk zijn?
  Vraag jij aan die Brunswijk als hij zowiezo enig opvoeding heeft genoten hoor.


  Maak melding

 19. @ pinto .
  zonder dat jij het door hebt krijg gelijk van jou ,natuurlijk weet jij niet waar de tegenstanders van bouterse omdat je met oogkleppen loopt en je steek jou kop in het zand. volgens mij weten de aanhangers van bouterse niet wat haat betekend haat is waneer je over gaat tot net vermoorden van mensen die een andere mening hebben , haat is media gebouwen in brand schieten omdat ze een andere mening , haat is dat er nu op de ndp site staat dat waneer de ndp aan de macht komt er weer censuur komt op de media dat is haat. wie niet horen wil moet voelen, er zijn legio voorbeelden in de wereld te zien dat idioten als bouterse never nooit een land vooruitbrengen en dat heb je kunnen zien aan zijn verleden dat moet je toch domme varken zijn om vandaag aan de dag nog achter zo iemand lopen.ik vraag mij af hoe de aanhangers van bouterse hun kinderen opvoeden hoe kan je een kind normen en waarde bij brengen terwijl je een moordenaar aanbid sterker nog ze vertellen heel trots hier op dit net dat 99% van de jongeren in suriname aanhangers zijn van bouterse schandelijk.


  Maak melding

 20. @Pastoor & Pinto

  Het top punt van haat en heidens gedrag is in mijn ogen nog steeds het martelen en vermoorden van politieke tegenstanders die in een dialoog probeerde een idioot van waandenkbeelden af te brengen.


  Maak melding

 21. #24.

  Dit riekt naar ton ton macoute.
  mythologie dus!
  Ik zal u uit een droom helpen, een ordinaire
  dief, brandstichter en moordenaar.
  En deze stumper ziet u als uw toekomstige president.


  Maak melding

 22. @21;22 en 27,
  uw woorden zijn niet woorden,is mijn plicht om u voor te gaan in een gebed voor vrede en rust.

  Naar zijn graf,wordt de overledene door drie dingen gevolgd:zijn familie,zijn rijkdom en zijn daden.

  Maar na zijn begrafenis keren twee dingen terug;zijn familie en zijn rijkdom en alleen één ding blijft bij hem;zijn daden

  O mijn Jezus,vergeef ons onze zonden
  bewaar ons voor het vuur van de Hel,
  breng alle zielen naar de hemel
  en sterk hen die uw barmhartigheid het meest nodig hebben


  Maak melding

 23. @Pastoor

  Wat drijft je?

  Godsdienst waanzin?
  Of gewoon aanhanger van een idioot met een ozi in zijn hand?
  Je kunt natuurlijk ook prettig gestoord zijn maar je reactie nummer 13 ondersteund die visie niet.


  Maak melding

 24. Is Waterkant een online kerk geworden? Kerk en politiek gescheiden houden he!
  Want anders is het “hoe vromer het woord hoe satanischer de daad”.

  En m.b.t. het artikel. De rechter heeft gesproken, dus meneer RB moet inderdaad karakter tonen. Take it like a man! Politiek is een smerig spel.


  Maak melding

 25. #30
  Wanneer een boom goed is,dan zijn ook zijn vruchten goed.Is een boom daarentegen slecht,
  dan zijn ook zijn vruchten slecht.Want aan de vruchten herkent men de boom.

  Addergebroed!Hoe kunt u iets goeds zeggen terwijl u zelf slecht bent?Waar het hart vol van is,daar loopt de mond van over.

  Een goed mens haalt uit zijn schatkamer met goede dingen het goede tevoorschijn,
  terwijl een slecht mens uit zijn schatkamer met slechte dingen het slechte tevoorschijn haalt.

  Ik zeg u:van elk nutteloos woord dat mensen spreken,zullen ze op de dag van het oordeel rekenschap
  moeten afleggen.Want op grond van je woorden zul je worden vrijgesproken,en op grond van je woorden zul je worden veroordeeld.


  Maak melding

 26. @ pastoor,
  laten wij ophouden met misbruiken van het woord van god ten gunste van een medogenloos moordenaar. als jij wil grappen met het woord van god is dat jou verantwoordelijkheid ik doe daar niet aan mee.a.u.b


  Maak melding

 27. ai mi boi.
  I saw the light.
  Praise the lord.
  Amen
  Ohm namaha shivaya
  Insjallah.
  Vader vergeef me mijn tekortkomingen en vergeef mijn landgenoten voor hun daden.
  Ik weet dat u in vele vormen en gedaanten aanwezig bent.Vader ik ben u dankbaar voor mijn maaltijden die ik elke dag mag nuttigen en dankbaar voor een dak boven mijn hoofd.
  Ik vraag u gezondheid en genade voor een ieder.
  Ik dank u Vader.


  Maak melding

 28. God,vergeeft ieder zijn zonden,maakt niet uit wat voor daden ze gepleegd hebben,dat is wat de bijbel schrijft.
  Maar DU en neus ,willen beweren dat men Godswoord misbruikt.
  Deze 2 minkukels,willen dat iedereen ,nog eens IERDEEN hun naar de mond praat.
  1 ding staat als een paal boven water,99% van het Surinaamse volk staat achter Godswoord en hebben Bouterse vergeven,daar doen die 2 minkukels niets tegen.

  Nogmaals DU en neus,we leven in een democratie ieder is bevoegd zijn/haar mening te geven,ieder is bevoegd te kiezen voor wie dan ook,hebben jullie 1 keer respekt voor die stelling,makes this world a better place.


  Maak melding

 29. #36.

  “God,vergeeft ieder zijn zonden,maakt niet uit wat voor daden ze gepleegd hebben,dat is wat de bijbel schrijft.
  Maar DU en neus ,willen beweren dat men Godswoord misbruikt.
  Deze 2 minkukels,willen dat iedereen ,nog eens IERDEEN hun naar de mond praat.”

  U denkt, God vergeeft, dus mag ik twee scribenten uitschelden, God vergeeft mij.

  “1 ding staat als een paal boven water,99% van het Surinaamse volk staat achter Godswoord en hebben Bouterse vergeven,daar doen die 2 minkukels niets tegen.”

  Dus de partij van de moordenaar krijgt van de 51 zetels: 51 x 0.99 = 50.49 zetels.

  “Nogmaals DU en neus,we leven in een democratie ieder is bevoegd zijn/haar mening te geven,ieder is bevoegd te kiezen voor wie dan ook,hebben jullie 1 keer respekt voor die stelling,makes this world a better place.”

  Oeps! Dit waren de moordende “democraten” in het Fort Zeelandia even vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.