Wijntuin: Suriname gebaat bij uitstel verkiezingen

31

PARAMARIBO, 21 apr – Suriname heeft er alle baat bij de parlementsverkiezingen uit te stellen. Dit stelt oud-parlementsvoorzitter Emile Wijntuin. Onder de omstandigheden zal van alles sprake zijn behalve een gezonde atmosfeer. Het uitsluiten van A Combinatie en andere politieke partijen gooit beslist roet in het eten.

De politiek zal zijn hartstocht dan ook moeten beteugelen. De koppen moeten bij elkaar worden gestoken. Dat in plaats van te dansen op het graf van de tegenstander. “De zes fractieleiders (in het parlement, red.) moeten in spoedoverleg bijeenkomen voor een wetsvoorstel”, zegt Wijntuin tegenover de Ware Tijd. De nieuwe wet moet uitstel mogelijk maken. Er is dan meer voorbereidingstijd.

Tijd om AC en de andere partijen de kans te bieden te voldoen aan formaliteiten. Nu al blazen politici tegen. “We zouden in feite iets recht moeten trekken, terwijl de fout al gemaakt is”, zegt oppositieparlementariër Yvonne Raveles-Resida. Een speciale wet heeft geen zin. Wetten hebben eenmaal geen terugwerkende kracht. AC kan nog hooguit de achterban adviseren te stemmen op een ander.


31 REACTIES

 1. De verkiezingen zijn nu al gaande: er is geen enkele reden om die uit te stellen.

  Waar er strijd wordt geleverd, zijn er verliezers en overwinnaars. Soms komt de nederlaag in de verkiezings-strijd na het doorlopen van het hele proces, maar in dit geval is het aan het begin van de strijd.

  Dus de AC is door eigen kronkels op het eerste moment ten onder gaan in paramaribo,wanica, para en sipaliwini.

  In de strijd om het besturen van het land moet de Mega-Combinatie niet lief zijn voor haar tegenstaanders, vooral als zij mede schudig zijn bij het uitverkoop houden van onze natuurlijke-hulpbronnen.

  Stem Mega-Combinatie op 25 mei 2010 voor een strak beleid die de surinaamse belangen werkelijk gaat dienen.


  Maak melding

 2. Meneer Wijntuin, ben je er nog, moet jij zeggen, zoiets, plotseling duik je nog.
  Tek eng rustig now boy, no spang, geniet van je oude dag, bemoei je niet meer met zulke zaken, je hebt je tijd gehad, laat dit aan anderen over.

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 3. Suriname heeft er alle baat bij de parlementsverkiezingen uit te stellen. Dit stelt oud-parlementsvoorzitter Emile Wijntuin.Snappen jullie nu waarom Suriname nooit voorruit is gekomen onder deze figuren als dhr.Wijntuin?Suriname van nu is de erfenis van dit soort politici.Geen regels na komen en te laat bij alles en nog wat.Meneer Wijntuin jou tijd is voorbij, snap het nou een keertje.Jou wereldtje was Suriname maar de nieuwe generatie kijkt wereldwijd naar NORMEN EN WAARDEN iets dat jou generatie niet kenden.“De zes fractieleiders (in het parlement, red.) moeten in spoedoverleg bijeenkomen voor een wetsvoorstel”, zegt Wijntuin.Niet NODIG, gewoon optijd je stukken indienen en je aan de WET en TIJDEN houden, wat jou generatie niet kent.


  Maak melding

 4. Wijntuin zit land en volk te belazeren.
  Die gasten AC hebben de boel moedwillig laten vast lopen.

  Dan hoe kan hij wet of regelgeving in deze de schuld geven.

  Ik snap die man niet waarschijnlijk een gat in zijn hoofd.

  Of Land en Volk zitten belazeren en dom te houden.
  Ik weet één ding AC heeft eigen belang om zeep geholpen.
  Dan wat moeten wij met zulke figuren in Landsbestuur……dat wordt juist catastrofaal.


  Maak melding

 5. Als men iets bewust…MOEDWILLIG…veroorzaakt tegen de wet of regels………zelfs afspraken….. krijg jij straf of boete.(of uitsluiting)

  Daarom deze mensen hebben het niveau niet eens van eigen belang….dan hoe willen zij lands belang dienen.

  Laten wij ophouden elkaar dom te houden.

  Die gasten zijn gewoon een stel domkoppen om te gebruiken en te misbruiken….en dat vindt de NPS heerlijk……die zijn ook niet wijs genoeg helaas.
  Ook een stel blaffende honden die de karavaan voor anderen voorttrekken…zodat anderen rijker en wijzer van worden.

  ALS JULLIE DIT NIET INZIEN…..dan weet ik het ook niet meer met jullie….dan na bun bigi don unu don.

  Pakosie


  Maak melding

 6. het gevaarlijk aan deze verkiezing is dat sommige idioten nu al de overwinning claimen terwijl er nog gestemt moet worden ze gaan vanuit één of andere dag peiling het is aan de kiezers die in het stemhokje bepaald wie er gaat winnen.de aanhangers van de mega-blok voor achteruitgang zijn vergeten wat er in de jaren tachtig is gebeurd hoelang het volk moets wachten voor er verkiezing gehouden kwam er moest een oorlog gevoerd worden om verkiezing af te dwingen, de aanhangers van bouterse zijn de laaste die het over verkiezing moeten hebben stelletje landverraders.toen bouterse terecht uit het parlement is getrapt zijn ze op kosten van de samenleving helemaal naar afrika gegaan op hun stomme betoog te houden deze zelde randdebielen hebben nu een mond vol over wet en recht.


  Maak melding

 7. De verkiezingen uitstellen omdat Brunswijk en zijn bende te laat waren bij het indienen van hun lijsten?Waar haalt men.Wijntuin het lef vandaan om deze corrupte denkwijze voor te stellen?De andere partijen die keurig op tijd waren zullen tegen met recht tegen zijn dat kan en mag men niet eens over na denken,dit soort nonsens komt idd uit de corrupte hoek van toen.
  Vraag me af wat Brunswijk zo betekend heeft voor Suriname , of misschien heeft hij die andere negers in zijn macht,dat hij met fluwelen handschoenen moet behandeld worden.
  Ga maar lekker mijmeren Men.Wijntuin, u heeft u corruptetijd reeds gehad, nu wordt het tijd voor veranderingen,een Suriname zonder corruptie.


  Maak melding

 8. Doctor BIGI SKRIFIE

  Zienswijse en verstand.

  Terug kijken belemert het heden.
  Het leven is als een grote klok,alle onderdelen moeten op elkaar aansluiten.

  Als je een bedreiging bent, respecteren mensen jouw en ze betalen graag ervoor.

  Ik waarschuw mensen, pas op voor dingengs die je niet begrijp in het leven.

  Sommige mensen kennen de levenszender niet,ze geven alleen ruist in de uitzending.
  Vekeerde afstemming met het geheel.

  Hij was zwak in het verleden maar hij is nu een maatje te groot voor de verkiezingen in vele hun denken.

  Men probeert de toekomst en trots van het arme volk af te pakken en het heden doet iets terug.

  Het is helemaal geen raadsel, gekken wieden zich zelf uit.

  Als je levensbalans niet in belans is zorg ervoor, dat je goede daden het herstelt, zodat je weer balans hebt.

  Vuiligheid verpakt in een politiek cadeautje.
  Politieke rotzooi op bestelling.

  Politieke viespeuken maakten het land anders.
  Politieke viespeuken maakten onze grootouders en het heden anders.

  Wie met de knoppen van het verstand speelt komt in politieke turbilentie terecht.Als je neerstort in de politieke arena, ligt de verantwoording bij jouw als politieke gezagvoerder.

  Jingelbells-Jingelbells politiek had a smell.
  Dommobiel zonder wiel,politici worden seniel.
  Oh what a happy time stupied gone a way.

  Een vogeltje, dat in zijn eigen nest schijt is zichzelf ten spijt.

  De zweep eroverheen. Dan leren de hersenen maar wat bij.

  Zeg knulletje hier een lonka snoep ga gezellig op fietsje rijden en laat het arme volk en mensen die van arme volk houden met rust.

  zorg goed voor het arme volk.
  wees rechvaardig voor het arme volk.
  wees eerlijk voor het arme volk.
  wees oprecht tegen het arme volk.
  vertel de waarheid aan het arme volk.

  Stof tot nadenken voor de grass roots.

  Genade en zegen van God en Cultuur.

  De vriendelijke groet van,

  Docter Bigi Skrifie


  Maak melding

 9. Eindelijk komen wij af van het stigma “Surinaamse tijd” voor het overal en altijd te laat komen en dan probeert deze idioot ons weer wijs te maken dat dit stigma ook een positieve keerzijde heeft. Is dat wat wij aan onze toekomstige generaties moeten doorgeven? Dat het overtreden van wetten en regels oogluikend toegestaan mag worden, desnoods door een wetswijziging door te voeren. De Surinaamse jeugd heeft een voorbeeldfunctie nodig en die hebben ze gekregen van de voorzitter van het verkiezingsbureau. Hulde aan deze vrouw, zij durft wat menig mannelijke partij-politus nooit heeft gedurfd, incluis de president!


  Maak melding

 10. Opa Wijntuin…je hebt je kansen gehad en ook verspeeld, laat anderen nu voor je denken. De sabimangs staan nu aan de kant te gillen. Rover Brunswijk is gewoon te laat punt uit!! Geen discussie, moeten we altijd weer rekening houden met deze ex-bankrover??? Ze zijn onderling aan het vechten in de AC, wij moeten ons niet mee bemoeien. Kies ding mooi!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Organisatie

  Een organisatie is een doelgerichte samenbundeling van kennis, vaardigheden en kracht tussen drie of meer personen, die primair middelen en activiteiten aanwendt om te voorzien in de behoefte aan producten en/of diensten in haar omgeving.

  Het is opgebouwd uit de complementaire begrippen; Taakverdeling en Coördinatie.

  Het begrip organisatie is ook uit te breiden tot elk samenwerkingsverband tussen twee en meer personen. Zodoende zal bijvoorbeeld een gezin (partnerschap) er ook onder vallen.

  De drie basispijlers, waarop elke organisatie berust zijn: kennis, kader en controle:

  • Onder kennis wordt alle wetenschap, die nodig is voor het goed functioneren van de ingenomen positie verstaan. Dit betreft bv. technische kennis, organisatieleer, gedragswetenschap (hoe reageren mensen) communicatieleer, kennis hebben van de consequenties van de beslissingen en gedragingen (risico-analyse), enzovoort.

  • Onder kader vallen alle hiërarchische lagen van de organisatie, de niveaus waar beslissingen worden genomen en opdrachten worden gegeven.

  • Onder controle wordt verstaan dat iedereen in zijn functioneren en handelen dient te worden gecontroleerd. Er is een uitdrukking: vertrouwen is goed, controle is beter en ook “iedereen heeft recht op controle”.

  Het kennisaspect wordt vaak onderschat en daardoor ook te laag gewaardeerd.

  Het kader is de sturende kracht in het samenwerkingsverband en draagt de grootste verantwoordelijkheid.

  ZWAKHEDEN IN EEN ORGANISATIE DIENEN DAAROM NIET IN DE EERSTE PLAATS OP DE WERKVLOER TE WORDEN GEZOCHT, MAAR IN HET FALEN VAN HET KADER.

  http://www.youtube.com/watch?v=XWRsKFqMd-U

  KADER DIENT EEN TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR DE ORGANISATIE TE HEBBEN.

  De organisatie dient te worden gecontroleerd, de top zowel als de controleur.

  Belangrijkste doelstellingen hierbij zijn: verbetering van het functioneren en het gedrag van de betrokken persoon, spiegel voorhouden, bijscholing, voorkomen van fraude en corruptie.

  Controle wordt vaak bemoeilijkt door overwegingen van privacy.

  (Uit Wikipedia, de Vrije Encyclopedie)

  http://www.youtube.com/watch?v=XQepG7sD6vk


  Maak melding

 12. Wijntuin,komop,schaam je,gelukkig is Suriname nu af van zo een stomme idioot.Er was altijd reeds een groot gat in jouw hoofd maar nu is duidelijk dat je niet eens
  een hoofd hebt.Allereerst moet er
  regel en orde zijn.Die geweldenaar
  Brunswijk is niet in staat in zijn
  enge omgeving orde op zaken te stellen,hoe moet ik me dat voorstellen in ons geliefd Suriname.
  Waarheen,foei toch.


  Maak melding

 13. Verkiezingen Suriname 2010
  « Gepost op: april 10, 2010, 19:19:46 19:19 » Citaat

  ——————————————————————————–

  “Internationale flater rond organisatie verkiezingen”
  10 Apr, 00:15

  “Suriname maakt een internationale fout en begaat een enorme flater met de organisatie van de verkiezingen. Als politieke partijen zich niet houden aan de wet en alle mogelijke manieren bedenken om toch toegelaten te worden, is dit een ernstige zaak”, zegt Lothar Boksteen, voorzitter van het Centraal Hoofdstembureau. Hij reageert hiermee op de commotie die is ontstaan nadat vrijdag de A-combinatie haar kandidatenlijsten niet heeft kunnen indienen in Paramaribo en Wanica. Ook in andere districten waren er problemen met regeringspartner A-Combinatie.

  “Dit is een reden te meer waarom wij van het Centraal Hoofdstembureau (CHS) en het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) vinden dat niet de regering, maar een onafhankelijk orgaan de verkiezingen moet organiseren”, zegt Boksteen. De CHS-voorman zegt dat er officieel niets gedaan kan worden voor de A-combinatie. De partijcombinatie heeft instructies gekregen en komt toch laat. Er is gevraagd om later dan de afgesproken tijd te komen en dan nog gaat het mis. Neen, dit hebben ze echt aan zichzelf te danken”, verklaart Boksteen.

  Over de interventie van president Ronald Venetiaan in deze kwestie, zegt Boksteen dat “de president dit niet moest doen. Dat kan hij niet maken”. OKB-voorzitter Jennifer van Dijk-Silos is duidelijk in deze kwestie. Ze keurt de inmenging van de president resoluut af. Zij vindt het jammer dat het OKB geen gezag heeft over de hoofdstembureaus. “Want dit zou ons niet overkomen. Ik heb meteen aan mijn leden gezegd dat de voorzitter van het hoofdstembureau de zitting moet sluiten. De wet is daar heel duidelijk in. Hier kan geen misverstand over bestaan”, aldus Van Dijk-Silos die onderweg was van Coronie naar Nickerie. Ze is dolgelukkig met het besluit om op elk hoofdstembureau leden van het OKB te stationeren. “Nu hoeft niemand ons iets te vertellen. We waren er zelf bij”.

  Van Dijk vindt dat sommige hoofdstembureaus niet stevig in hun schoenen staan als verkiezingsautoriteit en zich door de uitvoerende macht hebben laten beïnvloeden. “En dat terwijl ze maandagavond nog een eed hebben afgelegd”, aldus Silos verontwaardigd. Het OKB vindt dat om drie uur de zitting gesloten moet worden. Dat staat in de wet en als iemand zonder machtiging kandidatenlijsten indient, mag dat niet geaccepteerd worden. In felle bewoordingen keurt de OKB-voorzitter de situatie af en zegt dat ze zich schaamt voor hoe deze dag is verlopen. “Ik druk mij misschien niet zo fel uit als mevrouw Silos, maar zij heeft groot gelijk”, zegt Boksteen.

  bron: starnieuws


  Maak melding

 14. Allen maar bull shit.

  doctor skrifi heeft leuk geschreven.

  het is maar hoe je het leest.

  maar een ding is zeker.

  je word gestraft door de daden die je verricht.

  en let op.
  je eigen mensen weten als eerste hoe ze jou moeten straffen.

  Als het van anderen zou komen zou de hel nu zijn uitgebroken.
  maar toevallig hebben eigen mensen geflikt dat het zo is.

  het is gewoon de hebberigheid.

  gridi.

  you grand ede you brunsi.


  Maak melding

 15. Du stomme koe,

  Er komt niets byzonders uit jou pc.
  Slechts 8 december.Wat een oetlul ben jij.
  Wordt nou realistisch jongen/meisje.
  Ik denk dat jij een homo bent, maar een van de oude stempel.Zelfs de nieuwe gay’s denken anders.
  Maar goed; zo dom als je bent, zo dom zal je sterven .let wel, misschien sterf zelfs dommer.(idioot)

  kon esie baka


  Maak melding

 16. “Terug kijken belemmert het heden”.
  (met dubbele “m” trouwens).dr skrifie.

  Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd die te herhalen!!!!!

  Je zou je serieus kunnen afvragen waarom mensen bepaalde keuzes maken. Is ze “iets” beloofd, of trappen ze er met open ogen in.
  Hebben ze echt “hart” voor de zaak(suri), of gaat het om eigen gewin.
  Wat zijn hun drijfveren? Wat weten ze dat wij niet weten?

  In principe niets!! Politiek is een spel. Een machtsspel waarin het volk wordt ge(mis)bruikt, om vervolgens als oud vuil te worden afgedaan.
  Een partijprogramma zegt n.l niets: leuke letters op een stuk papier, het gaat om de uitvoering.

  Dat überhaupt de gedachte bestaat dat je financieel net zo machtig zou kunnen worden als iemand die jaren keihard heeft gewerkt en/of heeft gestudeerd, door simpel paars te stemmen tsja……want dat is de achterliggende gedachte van het stemgedrag of niet!


  Maak melding

 17. Ai DU,jijn mag anderen een beest,ezel,dom enz.noemen?Maar zo gauw iemand je met eigen munt betaald word je pissig,what goes around,comes around.
  Dus ik ben niet de enige die je door heeft,het wordt steeds duidelijker waarom je het woord demagoog steeds gebruikt,je wordt of bent er 1.
  DU kap er nou mee om op anderen hun mening te reageren,zo te zien kom je er niet ver mee ,ieder persoon is uniek ieder heeft zijn eigen mening ga leren hoe je anderen in hun waarden kunt laten.After all staat dat hoog in het vaandel van DEMOCRATIE.


  Maak melding

 18. ps DU,neem 1x de tijd die je heel veel te besteden hebt zo te merken.Lees je eigen reaktie`s aandachtig,ik ga een tipje van de sluier voor je lichten:DU reageert nooit op het artikel,hij reageert op anderen hun MENING.Ben benieuwd hoe je vingers er uit zullen zien zoveellllllll getyp,nou ik denk dat ze vol eelt zitten.


  Maak melding

 19. Kan dhr Wijntuin precies uitleggen waarom Suriname gebaat zou zijn bij uitstel van de verkiezingen?
  Is deze heer uit zijn hol gekropen om Brunswijk,de internationaal gezochte crimineel de handen boven het hoofd te houden of om zijn corrupte instinct wederom te laten gelden?
  Het AC was te laat ruim te laat,dit moet totaal geen punt van discussie zijn want ze hebben de regels met voeten betreden,het OKB heeft gedaan wat juist en rechtsmatig is ,klaar uit.
  Door dit soort uitlatingen van de corruptelingen van toen,kan het uitlopen tot geweldadige aktie`s van de AC aanhangers.
  Nu kan men zien hoe dat allemaal toeging vroeger,alles ,ook de verkiezingen toen,ging met corruptie gepaard.dhr Wijntuin heeft dat onbedoeld denk ik bekend,door uit zijn corruptehol te kruipen.
  Duidelijk is wel:Dat er internationale waarnemers naar Suriname moeten om deze verkiezingen goed in de gaten te houden.


  Maak melding

 20. Serieus!

  Wijntuin kunnen we niet serieus nemen. Zijn denken is gebasseerd op oude, vervallen patronen uit de tijd dat alles geregeld kon worden, zolang je maar een hoge funktie had.
  Zielig en dom om zulke mensen nog aan het woord te laten. We moeten vooruit kijken en denken dus niet achteruit en zeker niet de tijd stil leggen.

  Wijntuin laat met deze uitspraak zien dat de leeftijd niet de wijsheid in pacht heeft.
  Oud parlementsvoorzitter of niet, sla hem gewoon over. Hij raaskalt!


  Maak melding

 21. Geachte heer Wijntuin heeft uw moeder u nooit gewaarschuwd geen wijn uit eigen tuin te gebruiken. Helaas heeft u het toch gedaan en is dit wat u verkondigd het resultaat van u koppigheid.


  Maak melding

 22. meneer Wijntuin ga uw eigen moestuin onderhouden en bemoei niet met zaken waarvan u geen kaas hebt gegeten. In uw eigen regeerperiode heeft u er een zooitje van gemaakt.


  Maak melding

 23. @ nummer 20 ,
  zelfde waar jij mij voor beschuldig in jou reaktie op nummer 20 dat zelfde zeg ik tegen jou en de aanhangers van bouterse.
  de aanhangers van bouterse zijn meester in het verdraien van de feiten omdat ik daar niet in trap kunnen ze mijn bloed wel drinken. als je niet wil dat er op jou reaktie gereageerd word dan moet jij wat anders gaan doen. jullie willen dat iedereen bouterse als een soort profeet gaat zien en dat gaat bij mij niet in omdat deze man een gewetenloos moordenaar is , als het aan de aanhangers van bouterse ligt dan gaat bouterse de geschiedenis in als de grote held en leider, DU doet niet mee aan geschiedvervalsing.ik kan mij nog herinneren dat deze zelfde wijntuin zeer kritisch was over front toen werd hij door de zelfde mensen die hem nu veroordelen op handen gedragen, dit laat zien hoe de aanhagers van bouterse zijn ze waaien met alle winden mee als ik ze confronteert met dit misselijke gedrag van hun dan reageren ze alsof ze door beien worden gestoken. neem teo als voorbeeld hij is voorstander van iemand die zich met alles bemoeide in suriname bouterse was de hoogste militair hij was de machthebber over het land hij was opperechter adviseur van staat zelf de terug keer van bosje heeft hij doorgedrukt niemand mag hem tegen spreken dit laat zien dat de mense die voorstander zijn van bouterse met vuur spelen. bouterse nam de beslissing over leven en dood van heel veel mensen zelf hier in nederland zijn onschuldige doden gevallen in rijswijk. die pure zit echt in de puree hij heeft over regels die met voeten zijn betreden laat mijn niet lachen pure wat ben jij de zoveelste komediant hier op dit net bouterse heeft alles wetten nationaal zoals internationaal met zijn militaire poten vertrapt en als ik daar op wijs dan willen jullie mij bijna vermoorden stelletje onbetrouwbare ……..B


  Maak melding

 24. Nou DU, als dat zo was/is,waarom ben je nu voorstaander dat er regels overtreden worden?Je verwijt nog steeds de revo van dingen,maar doet jouw dievenkabinet niet het dezelfde ,nu?
  Ik leef absoluut niet in het verleden,maar focus me op het heden de 21st eeuw.Ik ben geen aanhanger van geen enkele partij in Suriname om het simpele feit dat ik daar niet woon en geen stemrecht heb.Maar dat neemt niet weg, dat ik niet mag reageren op het geen ik zelf heb meegemaakt in Suriname.Jij vond de tijd van de revo afschuwelijk,maar ben jij de laatste jaren teruggeweest om zelf met eigen ogen te aanschouwen wat voor shit er daar allemaal gaande is?Neen dus, ga voor de verandering eens `n keer kijken,kom dan terug en vertel dan als het daar,voor de bevolking,te leven is.Ik garandeer je dat je anders gaat kletsen,althans als je meegaand bent met je volk.
  DU,kom me geen knollen voor citroenen verkopen hoor,ik weet waarover ik praat,aangezien ik daar 6 maanden heb gewoond ivm stage.
  Suriname wordt geregeerd door een stelletje zakkenvullers en egoisten hun devies is:ikke ikke, me familie en vrienden en de rest mag STIKKEN.


  Maak melding

 25. @ pure ,
  niet iedere verandering is een verbetering de jaren 80 is daar een heel goed voorbeeld we zijn als land geen moer opgeschoten met die zogenaamde revo sterker nog de revo heeft mijn land tientallen jaren achteruit gezet. het is een grote en domme fout om kiezen voor bouterse omdat er corruptie zakkenvullers en egoisten in suriname zijn, jullie willen nooit over het verleden van bouterse praten maar wel over het verleden van anderen waneer het jullie goed uitkomt. jij ben niet meegaand met mijn volk jij wil dit volk weer in ellende storten dat vind ik zeer kwalijk. over regels gesproken iedereen moet zich aan de wet en de regels houden niemand staat boven de wet laat dat duidelijk zijn.


  Maak melding

 26. Jouw volk?Als het je uitkomt zeker.Tientallen jaren?Maw tot nu toe is de revo verantwoordelijk voor de teloorgang van Suriname?
  Wil je beweren dat dit boevenkabinet sinds 15 jaar nog steeds de revo-regels op na houdt?Kan wel kloppen ja,want 1 van de internationaal gezochte criminelen(Brunswijk) zit in het boevenkabinet en ook een veroordeelde verkrachter(Somo).
  Als Brunswijk en Somo mogen deelnemen aan het politieke leven in Suriname,waarom Bouterse dan niet?
  Waarom denk je dat de meeste stemmers massaal voor Bouterse en de MegaCombinatie kiezen?Je maakt ze steeds voor dom uit,maar komt het niet in je botte hersenen op,dat ze liever voor Bouterse kiezen dan voor deze 2 minkukels?Ook de NPS en VHP hebben hun kiezers belogen en bedrogen op 25 mei zullen ze meedogenloos worden afgestraft,door de steeds pienter wordende stemmers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.