KLM vliegt passagiers uit Suriname terug

2

AMSTERDAM, 19 apr – Luchtvaartmaatschappij KLM gaat gestrande passagiers maandagmiddag Nederlandse tijd terugvliegen uit Curaçao en Suriname. Dat liet een woordvoerster van KLM weten, meldt het ANP. Het is nog onbekend op welke luchthaven in Europa KLM vliegt.

Om ongeveer 16:00 uur Nederlandse tijd vertrekt er vanuit Curaçao een Boeing 747, en om 20.00 uur Nederlandse tijd vertrekt een MD-11 uit Paramaribo. KLM wil zoveel mogelijk passagiers mee terug nemen, laat de luchtvaartorganisatie weten.

De afgelopen dagen heeft de KLM al een aantal succesvolle testvluchten boven het Nederlandse luchtruim uitgevoerd.

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.