Surinaamse comedian Wesje komt naar Nederland

4

Comedian Stephen Westmaas (Wesje) heeft ter gelegenheid van de Surinaamse presidentsverkiezingen een theatervoorstelling geschreven, getiteld “Wes for Pres!” In Suriname zelf heeft deze voorstelling voor een hype gezorgd, met als gevolg meters lange rijen voor de kassa’s en zelfs relletjes bij het gebrek aan genoeg kaarten.

In 3 maanden tijd werd zijn voorstelling maar liefst 30 keer uitverkocht. In deze show vertelt hij op humoristische wijze hoe het er momenteel in de Surinaamse politiek aan toe gaat. Daarnaast vertelt Wesje over het Surinaamse leven van alledag.

Wesje gaat als jonge podium kunstenaar met hulp van zijn typetjes Owen, Tommy & Sampeer en een dosis humor voor de belangrijkste functie van in Suriname: Het presidentschap. Hij bekritiseert de politiek en probeert de bevolking een eye-opener te geven alvorens zij op 25 mei 2010 hun stem zullen uitbrengen.

Wesje is van 1 tot en met 16 mei 2010 te zien in de Nederlandse theaters.


4 REACTIES

  1. Wesje wel coca meenemen, dan kan je samen met vierklauw van asago in de gevangenis optreden, verdient goed.

    Nee hoor wesje jongen niet doen anders kom je als wiesje de dame, en niet als wesje uit de gevangenis, fai zie ie vat vat so. na dat ding jongens lobi. hahahaha


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.