The Ultimate Black Gospel in De Doelen

0

Gospel is divers en dat is hetgeen The Ultimate Black Gospel Festival, zaterdag 1 mei 2010, tentoonstelt. Van modern Gospel tot Soul en van Afrikaanse ritmes tot hedendaagse dansstijlen. De groepen van de avond zijn: Inside Out, Ghana Community Choir, Miracle City Singers, Mus!qman Gospel Xperience, GodGiven en special guest en tevens gastheer Bryan B.

Anno 2010 is Black Gospelmuziek niet meer weg te denken en over de hele wereld een geprezen genre. Gospel is de basis van vele grote artiesten en is zowel in kerken als concertzalen te horen. Zo ook in De Doelen te Rotterdam.

De organisatie, stichting TRC Promotion is sinds 1993 in Rotterdam actief op het gebied van Gospelmuziek en talentontwikkeling. Doel is om diverse talenten uit diverse stromingen een podium te bieden om hun creatieve vaardigheden verder uit te bouwen en hun talent op een hoger niveau te brengen. De organisatie is oa bekend van The Ultimate Black Gospel en X-mas 4 Every Heart concerten. Daarnaast heeft TRC Promotion met talenten gewerkt als Mario Raadwijk zanger Replay en Linda Wagenmakers musicalster Miss Saigon.

Voorafgaand het festival worden er op 19, 20, 22 en 27 april workshops gegeven aan nieuw talent olv Carlos Matos (pianist) en Clifton Grep (zangdocent). De workshops hebben als doel het vormen van een nieuw koor The Ultimate Black Gospel Choir, dit koor krijgt tijdens The Ultimate Black Gospel Festival de kans hun talent voor het eerst tijdens het festival ten gehore te brengen.

Op zaterdag 17 en 24 april is er een voorproefje van The Ultimate Black Festival voor het winkelend publiek in het centrum van Rotterdam. The Ultimate Black Gospel Festival/ zaterdag 1 mei 2010/ 18u -24u


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.