Podium Mozaïek in Caribische sfeer met Ronald Snijders

0

Als zoon van beroepsmusicus Eddy Snijders kwam de jonge Ronald al vroeg in aanraking met muziek. Deze virtuoze muzikant speelde in zijn jeugd niet alleen fluit, maar ook gitaar, saxofoon, piano en percussie. In zijn composities combineert hij duidelijk merkbaar zijn Surinaamse roots (onder andere kaseko en kawina muziek) met invloeden uit de jazz, funk, pop en wereldmuziek. Inmiddels heeft hij meer dan 20 albums op zijn naam staan en is hij een graag geziene gast op (inter)nationale podia en festivals.

Ronald Snijders zal op zaterdag 17 april met zijn Afro Surinaamse kawinajazz Podium Mozaïek en de bezoekers laten swingen. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan het Diner Culturel; een driegangen menu van Caribische gerechten waar u samen met Ronald Snijders van kunt genieten. Ronald Snijders is deze avond speciale gast aan tafel en zal meer vertellen over zijn muziek.

Podium Mozaïek is dé plek in Amsterdam waar je ervaart dat we in een cultureel diverse samenleving leven en waar je kan zien wat deze dynamische omgeving aan theater,muziek, comedy en cross-overs voortbrengt. Podium Mozaïek is gevestigd aan de Bos en Lommerweg. Het programma biedt wereldmuziek,theater, kleinkunst en dans uit binnen- en buitenland. Voor of na een voorstelling is iedereen van harte welkom voor een drankje of een gerecht uit de wereldkeuken van Theatercafé Mozaïek.

Wie: Ronald Snijders
Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191
Wanneer: zaterdag 17april, 21.00 uur, aanvang Diner Culturel 18.45
Entree: 12,- / voorverkoop 10,- / meerprijs Diner Culturel 18,-
Reserveren: www.podiummozaiek.nl of 020 5800 381


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.