Viering 10-jarig bestaan van stichting Wiesje

8

Actrice en zangeres Gerda Havertong viert op zondag 25 april het 10-jarig bestaan van de stichting Wiesje, waarmee zij zich inzet voor de opvang van mensen met dementie in Suriname. Voor de Wiesje Charity Brunch weet Gerda Havertong zich verzekerd van de medewerking van onder meer Frits Barend, Prem Radhakishun en Hakim.

De stichting is genoemd naar Gerda’s in 1999 overleden moeder. Zij leed enkele jaren aan dementie. Met deze ervaring heeft Gerda zich het lot van dementerenden in Suriname aangetrokken. De door haar opgerichte stichting Wiesje ijvert niet alleen voor de inzameling van geld, maar ook voor de uitwisseling van kennis.

Sinds ruim vier jaar is er in Paramaribo een door de stichting Wiesje gefinancierde dagopvang voor mensen die aan dementie lijden. De volgende stap is het realiseren van een woonvoorziening voor 24-uurszorg. ,,Suriname is familie en familie laat je niet in de steek,’’ geeft Gerda Havertong aan.

De Wiesje Charity Brunch wordt gepresenteerd door Frits Barend. Prem Radhakishun leidt een spetterende loterij. Verder zijn er optredens van Hakim, goochelaar Ronald Moray, soulzanger Bryan B, de brassband Rhythm Nation en de Haagse CanCan danseressen Maracangalha.

De Wiesje Charity Brunch op zondagmiddag 25 april vindt plaats in het Dorint Hotel Amsterdam Airport. Sponsortafels (10 personen) worden verkocht voor € 1.250,-, een VIP-tafel kost € 2.000,-. Een enkele stoel kost € 125,-. Zie ook: www.wiesje.nl.


8 REACTIES

 1. Gerda en de mede helpers van harte proficiat en heel veel succes.
  Da zo door en vaqn mij mag je alle geluk van de wereld hebben.

  Toch mooi uitgedrukt!! Suriname is familie en familie laat je niet in de steek. wat doen de familieleden van de bejaarden dan??? Op jullie zitten wachten totdat de doekoes elders vandaan komen??

  Suriname heeft o.a. Goud, Hout, Olie en nog veel meer!!!
  wanneer de regering 30 hectare olieveld als cadeau aan Guyana kan geven, waarom dan niet iets aan hun eigen moeders, vaders of families? Zou heus niet opraken hoor!!!!!

  Wiep-Ding


  Maak melding

 2. @ wiep- ding.
  ik vraag mij af waarom de bouterse aanhangers zo liegen en bedriegen.
  vertel de surinamers hoeveel geld die dwaze dictator heeft uitgegeven aan wapens om zijn eigen volk te onderdrukken en te vermoorden.


  Maak melding

 3. @Wiep-Ding

  Waarom een goed en oprecht initiatief van Gerda gelijk weer in de partij politieke sfeer trekken? En nog wel voor de partij die geleid wordt door de schofterigste egoisten die absoluut niets overhebben voor hun medemensen, nee die ze liever vermoorden?

  En daarbij ook nog eens de feiten vervalsen!

  Wat voor niveau heb jij? Ben je werkelijk zo’n achterlijke schoft als je je hier op het forum voordoet? of noem je dit een baan met carriere perspectieven? Staan jij of je familie soms op de roverslijst?


  Maak melding

 4. Mijn hemel, DU,dit artikel gaat over de opvang van demente mensen,en niet over B,nu ga je echt te ver,om zelfs hier in dit leuke artikel je haat te verkondigen,mijn God waar slaat dat nou op om zelfs over wapens te komen ouwe hoeren ,over een artikel die daarmee totaal niets te maken heeft.
  Heb je echt niets beters te doen dan steeds maar weer een belangrijke artikel te vergallen?

  Gefeliciteerd Stichting Wiesje in het bijzonder Gerda Havertong voor jullie enorme inzet.KEEP ON THE GOOD WORK.


  Maak melding

 5. Waar gaat reactie 2 over? En het laatste gedeelte van reactie 1?? Kan het niet volgen. Het gaat hier om dementerende ouderen
  en niet over politiek. Vast een foutje!!!!!!


  Maak melding

 6. Nr 2. DU! Deze vraag is over het algemeen bij een ieder bekend denk ik. Neem het van mij serieus aan. Het is gewoon een en al een bende zooi! Ja, gewoon! de gezaghebbers, zij hebben de macht.
  wij kunnen ons zich dood ittiteren maar bereiken niets mee. Een mogelijkheid is er wel. Shoot them verdomme, verjaag ze, maar hoe?!! Ik durf het niet, wie dan wel??? a no foe ma piema ding??? ding moerschont?? De suri’s in sme zijn te dom om dit te kunnen snappen. Ze zijn met velen! zij hebben te verduren. Mensen die doen alsof ze slapen, die kun je nooit wakker schudden, al ga je kapot.Mensen die eigenwijs zijn kun je nooit wijs maken!! Jammer!! laat hen dan in hun eigen stront verzuipen!! maak je niet druk. Het doet wel pijn! dat het met ons eigen mensen gaat. Don’t worry be happy, al hoe dan ook!!! thats live my friend DU!!!
  Ik kan alleen de bijl niet zomaar neerleggen.

  anders……??

  Wiep-Ding


  Maak melding

 7. Neus of je bent DU himself of je reageert selectief op anderen.Wat heeft WiepDing nou zo geschreven,dat je hem/haar voor alles en nog wat uitmaakt.Volgens mij is er niets over B.of wapens door hem/haar getypt.
  Vind jij het dan normaal dat DU,op zo een belangrijke artikel,over B.en wapens gaat beginnen?Neen Neus, jij bent een vals persoon althans niet,als jij en DU 1 en de zelfde zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.