VIDEO: Waterkant TV op Pleasure Paas Party 2010

0

De 27e editie van de jaarlijkse Pleasure Paas Party 2010 vond afgelopen zondag 4 april plaats in Ahoy Rotterdam. Het was weer een spectaculaire avond met optredens van welbekende Latin en Caribische artiesten waaronder publiekstrekker Sean Paul, Blackstreet, Omega ‘El Fuerte’, Ray Neiman, Kenny B, Naks Kaseko Loco en nog vele anderen.

Het event is 27 jaar geleden gestart als Surinaams feest voor een paar duizend mensen. Vandaag de dag trekt Pleasure meer dan 10.000 bezoekers. Waterkant TV was erbij en maakte een speciale reportage, welke ook te zien is op www.waterkant.tv of op YouTube.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.