vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentIndrukwekkende line-up Pleasure Paas Party

Indrukwekkende line-up Pleasure Paas Party

-

Does Travel - naar Suriname

De 27ste editie van dit grootste indoor Latin en Caribbean festival van Europa zal het publiek trakteren op de lekkerste klanken uit Latijns Amerika en het Caribische gebied. De Pleasure Paas Party barst op 4 april 2010 vanaf 20.00 uur los in vier zalen in Ahoy Rotterdam (20.000m2) en gaat door tot diep in de nacht.

Grote trekker is de megaster Sean Paul, die onlangs zijn nieuwe album ‘Imperial Blaze’ uitbracht. Samen met Notch scoorde hij een hit met ‘Nuttin Nuh Go So’ en wellicht brengen ze dit nummer tijdens de Pleasure Paas Party samen ten gehore live on stage, want ook Notch is toegevoegd aan de programmering.

Onder de latino’s is er een enorme buzz ontstaan rondom de komst van Omega en Bachata Heightz. En terecht want Omega is op dit moment dé populairste artiest in Latijns Amerika. Omega ‘El Fuerte’, zoals hij zichzelf noemt, scoort hit na hit en reist de hele wereld over met zijn urban merengue. ‘Merengue Electrónico’, ‘Chambonea’, ‘Lloraras’ en ‘Que Tengo Que Hacer’ featuring Daddy Yankee zijn grote hits in Latijns Amerika en de Caribbean.

Bachata Heightz is een urban bachata act die vanuit de New Yorkse underground hard aan de weg timmert om het succes van Aventura te evenaren. De van oorsprong Dominicaanse groep stond al in de voorprogramma’s van Victor Manuelle en Gilberto Santa Rosa, hun nummer ‘Me Puedo Matar’ (feat. El Torrito) is via hun MySpace al meer dan 5 miljoen keer bekeken en met hun laatste collaboration met lil Jon en Pitbull scoren zij ook erg goed. Voordat deze vijf populaire heren eind april tijdens de Latin Billboards zullen optreden, komen ze exclusief naar de Pleasure Paas Party voor een voorproefje!

Op 4 april is ook reggaetonster Julio Voltio (Puerto Rico) aanwezig en zullen DJ Sosa, DJ El Che en DJ Superior hun talenten op de draaitafels tonen. Reggaeliefhebbers komen aan hun trekken tijdens het festival met Kenny B (Suriname) en Ray Neiman (Frans Guyana). Natuurlijk is ook salsa, ritmo ambiente, soca, tambu, kaseko, mambo en zouk ruimschoots aanwezig: de artiesten Kuenta I Tambu (met oa. Roël Callister), Qsign, Era Outentiko, El Canario en zoukgrootheid Nelson Freitas zullen met hun muzikale talenten hier zorg voor dragen.

De mega populaire Grammy award winnende groep Blackstreet komt speciaal met Teddy Riley naar de Pleasure Paas Party om hits als ‘No diggity’, ‘Before I let you go’ en ‘Don’t leave me’ te spelen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES