Borgoe ‘Queens Day party’ in Rotterdam

0

Koninginnedag in Rotterdam zal vanaf dit jaar nooit meer hetzelfde zijn. Op vrijdag 30 april vindt namelijk de eerste Borgoe ‘Queens Day party’ plaats in club .Off_Corso te Rotterdam. Van 23:00u – 05:00u kun je Koninginnedag lekker op z’n Surinaams vieren op dit speciale evenement.

Uiteraard kan op zo een dag de traditionele Surinaamse Borgoe rum niet ontbreken. Speciaal voor dit event wordt daarom een lading Borgoe rum uit Suriname ingevlogen en wordt de hele nacht Borgoe geschonken.

Maar dat is niet alles; de populaire Kawina formatie ‘La Rouge’ uit Amsterdam zal die nacht de boel op stelten zetten met hun aanstekelijke Surinaamse nummers. Uiteraard ontbreken de beste Surinaamse DJ’s niet op dit event. Daarbij wordt de lounge area van club .Off_Corso omgetoverd tot een ’80 en 90’s area met muziek van de populaire DJ’s Willy en Merre. De DJ’s Mixmaster J, Meo Mania, Werner en Azteka zullen zich van hun beste kant laten zien in de main area.

Vrijdag 30 april
Borgoe ‘Queens Day party’ – www.borgoeparty.nl
23:00u – 05:00u
Club .Off_corso, Kruiskade 22 te Rotterdam
borgoeparty30april


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.